פורסם 2004 ביולי 721 שנים לא הייתה שום רעידה!!!סתם קונספירציה!!!!למה אני לא הרגשתי כלום?? ואף אחד בת"א לא הרגיש כלום
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אולי אתם חסרי רגש.... (סתם.......)בכח מיקרה היה רעידה והיא כבר עברה :'( :'( :'(
פורסם 2004 ביולי 721 שנים האמת הייתה איזו תזוזה לפני כחצי שעה, אבל חשבתי שאני מדמיין וזה הראש שלי, כי אני מרגיש סחרחר ועייף (יום עמוס). חלפה לי בתת-מודע האפשרות של רעידת אדמה, אבל לא יותר מזה. מסתבר שזו אכן הייתה רעידה. LOL
פורסם 2004 ביולי 721 שנים חחח בדיוק הייתי באמבטיה ואני שומע נקישות מהדלת, ואני כזה "הא?" ואז רגע.. משהו פה מוזר כזה.. אני לא אמור להיות בג'קוזי.. אבל סה"כ היה יותר חלש מפעם קודמת..
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אני בבאר שבע ולא הרגשתי כלום! אולי שאני גם ככה מסטול, בלי שמשהו נוסף ינענע אותי : אני הרגשתי את רעידת האדמה הקודמת, התעוררתי בגללה. זה אחלה פטנט: להתעורר המיענוע של כל המיטה...
פורסם 2004 ביולי 721 שנים לפי החדשות בשעה 5 וחצי הייתה רעידת אדמה מישהו הרגיש אני אישית לא הרגשתי כלום?http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943789,00.html
פורסם 2004 ביולי 721 שנים סעמק קומה רביעית חצי בית נפל!!!וואלה אפשר לאחד ת'ראדים??פשששששששששששש מאאאגניב!!!חחחחחחחחחחחחחחחחמה קרה ב 1927??באותו זמן הייתי בפורומים של גיימר אז פתחתי שם הודעה תוך כדיחחחחחחחחח
פורסם 2004 ביולי 721 שנים OMG, שכבתי במיטה ופתאום המיטה זזה כזה כאילו הכלבה קפצה עליה, אני מסתכל והדלת והחלון סגורים! הייתי בטוח יש לי רוחות רפאים דיברתי אחר כך עם ידידה בטלפון פתאום היא עושה לי שגם לה היה את זה ואומרת לי לבדוק אם הייתה רעידת אדמה! LOL בכלל לא חשבתי על זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.