עבור לתוכן

מפרט כמעט סופי, מבוסס סוקט 939 ו-6800UE, תנו תגובות והצעות .

Featured Replies

פורסם

המפרט למשחקים כבדים ול OC , המחיר לא חשוב (אז לא להתייחס למחיר ) .

כמעט סגור על ה - AMD אבל עדיין לא בטוח  בינו לבין האינטל עם ה - DDR2 וה - PCI-E .

מעבד - AMD 64+3500 (939

לוח - ASUS A8V היחיד שיש כרגע לסוקט החדש (יכול להיות שאני יחכה קצת ללחות אחרים )

כרטיס מסך - 6800UE (אקסטרים)

זיכרון -   GEIL ULTRA-X  PC 4000 (מהסידרה החדשה של גייל , אני יחכה שהוא יגיע , התיזמונים שלו מדהימים )

מארז - ANTEC P160 Anodized Aluminum Super Mid Tower

ספק - Antec TruePower 550 Watt ( או שאני ייקח 480W )

תנו תגובות לגביי המפרט , האם צריך לשנות משהוו ?

• תגובות 77
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

במילה אחת..... לחכות... וכנראה שהרבה זמן.... לראות אם זה באמת משתלם לקנות את הטופ שבטופ....

פורסם

אני בחיים לא הייתי קונה מפרט כזה. עכשיו כשהכל חדש? מה אתה עושה עם המחשב מתכנן טילים בליסטיים?

פורסם
  • מחבר

מדוע לחכות הרבה זמןן ??

פורסם

אם אתה חיי עכשיו על מפרט סביר שיכול למשוך חצי שעה אז שווה לך לחכות יכנסו רכיבים חדשים, והרכיבים שאתה רוצה עכשיו יוזלו

פורסם
  • מחבר

;Dהמפרט שלי לא יכול לסחוב חצי שעה .

יש לי מעבד - 2.4

לוח - GIGABYTE 845 PE

כרטיס מסך - חרא גדול GeFORCE 4 64mb

זיכרון - 256

אבל זה לא חשוב עכשיו .

לא אכפת לי מה המחיר אני לא רוצה לחכות שהמחירים יוזלו אני רק רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הדברים האלה ? ולמה לחכות ??

פורסם

פיסיאיי אקספרסס

דואל וי ג'י איי

דידיאר 2

צ'יפסטים חדשים

אני מאמין שחלקם יצאו כבר בחצי שנה הקרובה לרחבי תקציב (כמוך)

אם אתה רוצה תקנה את הדברים האלה עכשיו בכיף תהנה מה אני יגיד לך..

חוצמזה רק הכ.מסך שלך לא יכול למשוך חצי שנה

המעבד יכול למשוך יותר מזה..

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד ששווה לי לקנות אינטל עם כל הטכנולוגיות החדשות ?? (או שלא הבנתי מה אמרת )

פיסיאיי אקספרסס

דואל וי ג'י איי

דידיאר 2

פורסם

אני הייתי קונה לוח ABIT IS7-E~בערך 400 שקל. אחרי זה שוקל אם לקנות את הזכרון  הפיצוצי שלך עכשיו או 2X256 ADATA 500 עושה OC ל 3 גיגה וזה יחזיק אותך יופי. אם אתה לא יכול להתאפק אז תקנה כרטיס מסך פיצוצי עכשיו וזה בטוח יחזיק אותך.

כמה שתחכה יותר ותקנה פחות רק תרוויח, לא רק בגלל הכסף , אלא בגלל שהטכנולוגיה חדשה, המגוון מצומצם, ויהיו הרבה שינויים וחידושים וגיוונים בטווח הקצר.

עריכה: אחרי זה, תהפוך את המחשב ה"ישן" לשרת: הדפסות, פקסים, הורדות, קידודים, צריבות וכו'... ותוכל לשחק בשקט על הפצצה. עד שתקנה, תרוויח בחזרה את "ההשקעה" או בגלל שהרכיבים שאתה רוצה לקנות יוזלו משמעותית או סתם בגלל שתקבל הרבה יותר על הכסף שלך. עכשיו זמן גרוע לקנות מפרט כזה חדש.

פורסם
  • מחבר

אבל אני חושב שתמיד יצאו טכנולוגיות חדשות ואף פעם זה לא ייגמר ושאני ירצה לקנות תייצא טכנולוגיה חדשה , ואז אני יצטרך לחכות שוב פעם .

ואז אני לא יקנה אף פעםם...

בקשר לאינטל אתם אומרים שעדיף את זה על ה - AMD בגלל הטכנולוגיות החדשות ?

פורסם

אני באמת לא קונה טכנולוגיה ממש חדשה אף פעם. תמיד פזה אחת לפחות אחרי השוק, כי:

1) אתה סתם זורק את הכסף

2) שישתפשפו עם הבאגים, וההתחממויות, והעדכונים והזרובבלים על מישהו אחר.

עריכה: תקרא את העריכה של ההודעה הקודמת.

פורסם

קיצר קח איזה מערכת סוסה כבדה מבוססת ATHLON64 כבר עכשיו עם מינימום גיגה ראם ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאני יקנה כבר עכשיו הכול , כי אף פעם לא יפסיקו לצאת טכנולוגיות חדשות .

מה גם שה - PCI-E זה בדיוק כמו ה - AGP זה סתם גימיק .

ובקשר ל DDR2 בנתיים התזמונים שלהם בשמיים אז לא צריך להיתלהב כל כך מהטכנולוגיות האלה .

ובקשר ל AMD לה יש את ה 64 ביט שזה באמת הטכנולוגיה .

והיא הרבה יותר משמעותית לדעתי מהטכנולוגיות של אינטל . (וממש בקרוב תיהיה תמיכה מלאה ב 64 ביט , ואז בכלל )

פורסם

צודק.. בנתיים אין שום בנצ' שיראה ביצועים ולחכות באוויר זה קצת סיכון כמו שאתה אומר עדיין הכל מבוסס אינטל, לא אטרקציה

בגלל זה כתבתי לך קודם שתקח איזה מערכת כבדה מבוססת A64 משהו עם רכיבים יקרים וטובים כי אתה בעל כיס רחב

תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה אחיי...

ותודה למי שעזר זה היה נורא חשוב זה הרבה כסף .

(מה גם שבעוד איזה שבעה חודשיים יהיה לי עוד מלאא כסף בשביל לקנות מחשב פצצה חדש אפילו יותר טוב מזה למרות שאני לא יעשה כזה דבר

כי זה לא יהיה שווה אני רק ישדרג אותו ויעשה אותו עוד הפעם פצצהה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים