פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר האמממ איפה בידיוק , ובעיברית איך קוראים לזה ? כי אם אני אגיד למישהו באיזור תעשיה מוש הוא יוריד לי כאפה
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים למה שלא תיקח איתך חתיבה של הרשת ברזל הזאת ותשאל אם יש להם רשת כזאת?לפחות ככה לא תקבל מכות
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים חחחח אתם קורעים!!! יצא לך פשוט פצצה אח שלי! ובקשר לפרספקט שלקחת מהתחנה טוב מאוד שלקחת!! גם אני היתי לוקח! קרעת אותי עד עכשיו אני צוחק!!
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר סבבה תודה , אני שמח שאתה צוחק רק תביאו לי תגובות ביקורתיות כמו מה להוסיף או מה לשנות וכאלה . למה שלא תיקח איתך חתיבה של הרשת ברזל הזאת ותשאל אם יש להם רשת כזאת?לפחות ככה לא תקבל מכותואללה רעיון טוב אני באמת יעשה ככה , אני גם חושב לנסוע לשוק הפישפים ולקנות שם איזה רמקול גדול עם רשת גדולה !
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים תחפש אולי איפשהו תמצא אולי במקרה spray gun...לי יש אבל חסרה לו הצינורית שמתחברת לקומפרסור...
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר יש לי ! יש לי גם מדחס ! פשוט אני לא רוצה להסתבך עם הקטע של הצביעה , גם ככה יוצא לי ממש אחלה עם הספריי
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מצויין!!!!!!!מחר תנסה אותו!!!תראה איזה תוצאות אפשר לקבל עם הדבר המפלצתי אך קטן!!!(גם דרמל מפלצתי וקטן)!!!
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים פחיות צבע?אתה מתכוון לספריי נכון? לא עם מברשת.. ???ד"א שמת לב שרק אני ואתה נמצאים בו ולפעמים עוד מישהו מצתרף...טוב כנראה בגלל שזה יום שבת..
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר לא מברשת ! אלה ספריי צבע , יאללה אני זזתי לישון , צפויים עידכונים נוספים בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.