עבור לתוכן

Project DIY גג גמור ותוספת לדלת (14/03/05) עמוד 22

Featured Replies

פורסם

מאיפה יש לך כל כך הרבה?

ותגיד למה רק אני ואתה מדברים?!

• תגובות 219
  • צפיות 24.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הלכתי יום אחד לתומי הרחוב וכאשר עברתי ליד תחנת האוטובוס בשכונתי ראיתי לוח פרספקס חדש בגודל החלון של התחנת אוטובוס שוכב על הרצפה ליד התחנה אז הרמתי אותו ולקחתי אותו הביתה .......

ומאז יש לי מלאה מלאה מלאה פרספקס

פורסם

הלכתי יום אחד לתומי הרחוב וכאשר עברתי ליד תחנת האוטובוס בשכונתי ראיתי לוח פרספקס חדש בגודל החלון של התחנת אוטובוס שוכב על הרצפה ליד התחנה אז הרמתי אותו ולקחתי אותו הביתה .......

ומאז יש לי מלאה מלאה מלאה פרספקס

אומרים מלא.

ואיך לעאזל לקחת את הפרספקס הזה הביתה? וחוץ מזה לא חשבת שבמקרה מתכוונים להתקין אותו בתחנה?

פורסם
  • מחבר

לא ממש חשבתי על זה ......גם התחנה נראתה בסדר ......

פורסם

חחחח אז קבעת לפי זה שהיא נראת לך בסדר אז אמרת לעצמך "טוב לא יקרה כלום אם יהיה חסר כאן איזה חלון.. אהמ אהמ..." טוב... הרווחת מזה... רק שאני עדיין לא קולט איך אפשר לסחוב את זה הביתה.. אנשים לה הסתכלו עליך ברחוב?

פורסם

חחח.. אכן חשיבה ישראלית..

רציתי רק להעיר משהו בקשר ל-USB.. זה רק אני או שהם קצת עקומים?.. השמאלי נוטה שמאלה ולמעלה ואפשר לראות שהבורג הקיצוני שלו ממש כמעט עולה על הקו..

ובאמת נראה לי שכדאי לך לנסות איכשהו (בונדו?) להסתיר את שאריות האותיות שעל המאוורר..

בכל מקרה ייצא לך עד עכשיו ממש יפה!

בהצלחה בהמשך..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

עריכה: אמ.. רציתי רק לשאול.. הפרספקס שלקחת מהתחתנה לא עבה מדי?.. זה לא עושה בעיות של התחממות או משהו?..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פורסם
  • מחבר

האמממ אנשים כן הסתכלו עלי אבל לא היה לי אכפת הכל בישביל המטרה הריי ........אז לקחתי !

עריכה :לא הפרספקס לא עבה , הוא בידיוק במתאים .

אני עוד כמה דקות כאשר יהיה לי כוח אתלבש ואנסע לאיזה הום סנטר או משהו כזה לחפש דברים למודינג שלי .וכן שמתי לב שהברגים עקומים , לא יודע איך זה יצא מדדתי 3 פעמים מכל כיון בכדי שזה יצא ישר .!

פורסם
  • מחבר

אז ככה יש לי עידכון קטנטן ......

נסעתי לקנות בונדו וספריי ולא מצאתי בשום מקום בונדו , עברתי בהום סנטר באייס באוטודייפ ובשום מקום אין .

ספריים קניתי , אחד גחול מט ואחד שחור מט , עוד דבר שקניתי זה רשת ....לא משהו רשת אבל יש לי רעיון בישבילה כבר .

עוד דבר שעשיתי בסוף שבוע הזה זה גריל ! :) וצביעת הפאנל הקידמי שעכשיו ביבוש אז אין לי תמונה שלו כרגע וגם התחלתי לעבוד על הגג שמחר כנראה אני אסיים אז יהיו תמונות שלו !

אז תהנו .

kniot.jpg

reshet2.jpg

reshet.jpg

הרשת נצבע בשחור ויובשה , הרשת הזאתי תיהיה איפה שחתכתי את הכונסים בצידי הפאנל הקידמי .

אחרי זה עלה במוחי עוד רעיון מבריק בהשראת ancient1 אילן לעשות כיסויי למאורור הקידמי ,אז הקשבתי לו והחלטתי לעשות משהו חמוד עם רשת של רמקול .

grill.jpg

הרשת הייתה בהתחלה ירוקה , היא נצבע כמובן ועכשיו היא שחורה .

לאחר מכן הרסתי גריל אחד ונשברה לו רגל /חיזוק /הברגה ועליו הדבקתי את הרשת אחרי שישרתי אותה .

grill_2.jpg

ולבסוף חתכתי עם הדרמל ושייפתי והכל יצא אחלה ועכשיו מתייבש בצביעה שנייה

grill3.jpg

זהו זה הכל להיות כי אין לי יותר כוח וכי אמא כואסת שאני מלכלך תרצה אז להיום סיימתי :)

מחר כנראה יהיה עוד עידכון

פורסם

יפה!

ד"א הסתכלתי רק על התמונות אז איך חתכת את הרשת הזאת ועוד משהו מאיפה היא בדיוק??? ואיך קוראים לזה?

:jump:

פורסם
  • מחבר

הרשת מרמקולים ישנים שהיו לי בבית , חתכתי אותה עם הדרמל .

פורסם

יש מצב שאתה בא לקראתי :-\

סתם אתה יכול אולי להביא את זה לי במפגש הבא כמה חתיכות?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הרשת ברזל ? או על הרשת ניילון ?

רשת ברזל יש לי כמה חתיכות שהורדתי מרמקולים . אני לא בטוח שיהיה לי מספיק לעצמי בישביל כל התכנון

פורסם

הרשת ברזל

פורסם
  • מחבר

אני בעצמי מחפש עוד אחי רום . נראה אם אני אמצא איפה לקנות חתיכה גדולה וישאר לי אז אני אביא לך !

פורסם

יש משהו שנקרא mesh

יש את זה באזורי תעשיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים