עבור לתוכן

Che Project: פרוייקט שלי (עודכן: עמ' 20) ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על הפידבקים..

התמונות של הדברים שהגיעו לא מזמן ,חוץ מהמסך הגרפי שאני עדיין מנסה (לבנתיים בלי הצלחה) להפעיל...

כל המאוררים:

PICT0005.jpg

מאורר 80 מ"מ מסנפירים שקופים מחובר (עם פלש)

PICT0063.jpg

בלי פלאש:

PICT0062.jpg

מאורר 90 מ"מ גוף וסנפירים מאלומנים מלא (עם פלאש):

PICT00581510.jpg

בלי:

PICT0059.jpg

לפי דעתי האלומנים נותן אפקט יותר יפה, אני מתכוון להחליף ל90 מ"מ את הלדים לאדומים, ולהתקין ל120 ארבעה לדים אדומים.

המחברים של הספק (שום דבר מיוחד), הספקתי כבר לאבד שתי חיבורי 3 פינים של המאורר, אבל קיבלתי עם המאוררים חיבורים שחורים אז זה לא ממש משנה.

PICT6666.jpg

לצערי הספק שלי התפגר ואני כרגע עם ספק ג'נרי של ג'יירו, אז כל ההסלבה והחלפת החיבורים ימתינו עד לרכישת ספק חדש (שבוע הבא אני בגרמניה, אז אני יראה עם יש שם מספק במחיר אטרקטיבי).

Vandal Illuminated Switch:

PICT0006.jpg

מוסלב:

PICT00442.jpg

מחובר לוח אם (איכות זוועתית):

PICT0007.jpg

וסליבניג (לא קיט) בצבע שחור ואדום, ברגי אגודל, ניטים (אני יודע, מי קונה ניטים בחנות מחשבים/מודינג, אבל זה עלה גרושים), כל הפינים למולוקסים, ומין פלסטיקים בצבע שחור שמדביקים בתוך המארז והם מחזיקים את כל החיווטים במסודר, אין צורך לכל הדברים האלו בתמונות.

כל העסק עלה 120 דולר (בלי מע"מ).

• תגובות 210
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פששששששששש איזה חומר איכותי שלח לי מה שהוא לכתובת של הבית

פורסם

יקר

אבל תתחדש .

כמה עולה רק הכפתור ? ואם אפשר לינק מאיפה קנית את זה

פורסם

תתחדש! כל המאווררים הללו הולכים להיכנס למארז? :silly:

החיתוכים יצאו מאוד יפה, ח"ח על ההשקעה :)

אשמח לדעת מאיזו חנות ביצעת את ההזמנה, וגם מעט מידע על טיב השירות/מחיר משלוח/זמן משלוח. תודה! :)

פורסם
  • מחבר

רק הכפתור עלה לי 20$, יקר בטירוף, אבל כל שאר הדברים זולים מאוד ביחס למחירים באתרים אחרים בחו"ל, ושלא לדבר בארץ, מאורר אלומניום יש רק בפנדה הוא עולה 60 שקל, ורק המסגרת היא מאלומניום.

כתובת של האתר:

http://www.voyeurmods.com

אגב מצאתי יבואן בארץ שמביא כפתורי ואנדל מוארים לגם רגילים, אבל לא ביררתי את המחירים.

זה אתר של החברה, ובלינק של המפיצים יש פרטים על היבואנים בארץ.

http://www.bulgin.co.uk/

אגב סיימתי עוד דמות (כמובן שלי הליטושים והגימור הסופי):

PICT01310.jpg

נישאר לחתוך רק את סטלין.

פורסם

ממש יפה , אהבתי :)

יקר יצא לך כל המוצרים, אבל מוצרים יפים :>

ותגיד בתמונה שנתת עכשיו האחרונה של החלון, מה זה הרקע מאחוריו? זה נראה כמו רחוב :|

מחכה לעידכונים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תתחדש! כל המאווררים הללו הולכים להיכנס למארז? :silly:

החיתוכים יצאו מאוד יפה, ח"ח על ההשקעה :)

אשמח לדעת מאיזו חנות ביצעת את ההזמנה, וגם מעט מידע על טיב השירות/מחיר משלוח/זמן משלוח. תודה! :)

פחות משבוע הגיע אליי, שירות מעולה, עדכנו אותי בemail על כל תהליך ההזמנה והמשלוח, מחיר המשלוח 24$ (תלוי בגודל החבילה).

את הכתובת של החנות תוכל לראות ההודעה הקודמת.

ממש יפה , אהבתי :)

יקר יצא לך כל המוצרים, אבל מוצרים יפים :>

ותגיד בתמונה שנתת עכשיו האחרונה של החלון, מה זה הרקע מאחוריו? זה נראה כמו רחוב :|

מחכה לעידכונים :xyxthumbs:

התמונה צולמה בגג (אני גר בדירת גג), אז תלתי את הגג שלהמארז על החבל כביסה, בשביל שהחיתוך יהיה יותר ברור.

פורסם

אחלה פרוייקט.....משוקע ביותר....האבתי תמאווררים..! :xyxthumbs:

פורסם

וואו! ממש יפה אחי!

אחלה מוצרים קנית לעצמך שם! תתחדש!!!

פורסם

החיתוכים ממש נראים טובים פרוייקט ממש טוב נראה! אהבתי תמאוררי אלומיניום ממש חייה!

פורסם

סחטיין על הציוד :xyxthumbs: - כמו שצריך

חיתוך יפה - איך אתה מדייק בדברים הקטנים (ע"י שופין זה יתעוות) - אז תן כמה טיפים לעבודה איכותית עם דרמל..

מחכים לסיום החיתוך :)

ולשאר העידכונים

פורסם
  • מחבר

תודה על הפידבק..

בכל החיתוכים של הפרטים הקטנים השתמשתי בראש מסוג Tungsten Carbide Cutter (מספר 9910), הראש הזה אל רואה ממטר את המתכת העבה במיוחד של המארז של Compucase, פשוט להפעיל את הדרמל על המהירות הכי גבוהה ולהפעיל הרבה לחץ על מתכת, והראש הזה פשוט חותך את המתכת כמו סכין על מרגרינה רכה, אפשר פשוט לצייר איתו עם יודעים לעבוד איתו.

הבעיה שאני לא חושב שמולטיפרו של חברות אחרות (כמו wolf, יונדיי) יעמדו הומסים שמופעל על המכשיר בשביל לעבוד עם הראש הזה.

פשוט תענוג לעבוד איתו, כבר חרשתי עליו עם החיתוך של הדלת והגג, והוא לא מראה סימני שחיקה.

וגם בראשים מסוג HIGH-SPEED CUTTERS.

פורסם
  • מחבר

סיימתי את החיתוך של הגג, נישאר רק לקנות ערכת פצירות בשביל לתקן כמה תיקונים עדינים שקשה לעשות אותם עם דרמל במדוייק.

כמו כן שייפתי במשך שעה את כל הדבק שהשאיר הנייר דבק, ומרחתי שיכבה דקה של שמן שלא יתחיל להיות לי שם חלודה, עד שאני יתן כמה שכבות של פריימר.

יש גם כמה סריטות קטנות אבל דיי עמוקות על הגג מהדרמל, אז לפני הצביעה אני מתכוון למרוח משחה שמכסה סריטות.

PICT01199.jpg

אני מקווה שאני שיספיק עוד משהו בקרוב, לפני הנסיעה לחו"ל.

פורסם

השיוף יצא לך טוב מאוד :xyxthumbs:

פורסם

ממש יפההההההההההההה!!!!!!!!

איזה יטופי!! פ33תי!

אז אתה חושב שלא היה כדאי לשים נייר דבק?

זה היה נייר כזה? :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים