פורסם 2005 בפברואר 320 שנים נראה מעולה, כל הכבוד :yelclap: פשוט תותח... ועוד משהו,תכתוב בכותרת שיש עדכון בעמוד 14... יום טוב.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר הגיעו הלדים מ Lsdiodes, הגיע יחסית מהר, להתחשב בזה שהזמנתי לפני שבוע וחצי.הזמנתי 14 לדים אדומים 7000MCD4 לדים אדומים 5000MCD4 לדים לבנים 8000MCDשתי לדים UV ומדבקה מגניבה שקיבלתי מתנה.ופה הקטע המעצבן בהזמנה, הזמנתי בטעות 50 נגדים של 470 Kohm, במקום 470 Ohm.ולבנתיים החלפתי את שלושת הלדים האדומים הרגילים שבראו באס עם שלושה לדים 5000MCD, ואני יחבר את הרביעי שאני יקנה ביום ראשון את הנגדים.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים תתחדש אני מת על החנות של הלדים יש להם שירות ממש טוב ומהיר....נראובאס מדהים!איתן
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אחי עבודה מעולההההה כל הכבוד...ממש יפה תגיד אחי יש לי שאלהה... איזה צבע אתה משתמש לצביעה של פלסטיק? אמרת משהו בשם צבע פרימר ...מזה פרימר? ואיך זה יוצא על פלסטיק כי עד עכשיו השתמשתי בספריי....
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אחי אחלה של חיתוך זו צורה יחסית מסוהכת אבל לפי מה שראיתי חתכת יפה אבל אישית הצורה לא משהו היתה בוחר צורה שנראת יותר ברור אם תצתרך עזרה במודינג תגיד את המודינג שלי עשיתי כאשר שמתי תמונה של פרארי על צד הכונן כאשר חתכתי לה את הספוליר והחצאיות והתמבון ככה שזה נראה פיצוץ ונוסף לזה חיברתי לדים נפרדים לפנסים של הפרארי שהיהאפשרי להפעיל אותם בעמצאות מתג וכמובן איך לא הגלגלים מסתובבים עי מאורר ככה שהוא גם שימושי להכנסת אויר וגם ליופי בקיץ אחלה מודינג יצא לי אם קצת מחשבה יכול לצאת משהוא פצצה רק כדי לחשוב טוב כי אחר כך אי אפשר להתחרת
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מוד מגניב לאללה הTheme אחלהאיפה משיגים בונדו בארץ?אתה מכיר אולי איזה מדריך שמסביר איך לעבוד איתו?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אחרי תקופה ארוכה בלי עדכון והתקדמות בפרוייקט, התלחתי לחתוך את הCCCP בגג המארז וקיבלתי את ההזמנה מחו"ל של כל הגודינז.. התיכנון של החלון העליון הוא בצורה של שלושת הרודנים הסוביטים שיוצרים את האותיות CCCP, את התמונה מצאתי בגוגל. הנה התמונה: את החיתוך עשיתי כרגיל עם דסקיות מחוזקות, ואת הפרטים הקטנים עם ראשי כירסום וחריטה מטונגסטון ויהלום. לבנתיים הספקתי לחתוך את ה"P" ואת הC של ברז'ניק. תמונות: נשאר רק השתי הCC הארחים ותיקונים קטנים בחיתוכים שכבר עשיתי. כמו כן קילתי את ההזמנה של ה6 מאוררים מאלומניום שהזמנתי מחו"ל , 4 מאוררים של 80 מ"מ מוארים באדום, מאורר 92 מ"מ מואר כחול (יחלפו הלדים לאדום), ומאורר 120 מ"מ גם מאלומניום. ועוד כמיני פ'יצ'יפקס כמו, מלא ברגי Thumb Screw, סליביג בצבעים אדום ושחור, מולוקסים מכול הסוגים בצבע שחור, כפתור הדלקה למארז מסוג Vandal Illuminated Switchעם תאורה אדומה. תמונות בקרוב..
פורסם 2005 באפריל 320 שנים :errrr: זה מטורף לגמרי!!! אני מעריץ אותך! בחיים לא ראיתי חיתוך כזה! מאיפה השגת את הראש הזה? (הטונסטן יהלום...) וכמה הוא עלה לך? (אני לא עד כדי כך מתלהב ...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.