פורסם 2004 ביולי 221 שנים את הפרוייקט שלי התחלתי עם חלון בצורה של צ'ה, את החלון חתחתי עם ראש יהלום לא זוכר את הדגם (כי הוא לא של דרמל), אבל הוא ממש טוב, להתחשב בזה שהוא הצליח לשרוד את החיתוך של דלת של ה6919, שהוא עבה מאוד. ואת הפרטים הקטנים עשיתי עם ראש טונגסטון מספר 9910 של דרמל(מומלץ מאוד לעבוד עם הראשים האלו עם בגדים ארוכים, פילטר, ומשקפי מגן, כי יש ה הרבה נסורת ברזל). את החלון עדיין לא סיימתי. עשיתי לבנתיים רק את התוי פנים, נשאר לי רק את השיער והחלון עצמו, וכמובן ליטושים קטנים. חוץ מהחלון צפוי, הוספת פרספקט, תאורה לפי המדריך באתר, צביעה (עדיין לא סגור איזה צבע), הכנת מאורר לדים מהמאוררי הג'נירי שיש לי במארז. הכנת שתי גרילים (קומוניסטים), ועוד ... את הסקיצה שלחלון לקחתי מתמונה הזאת: ולתמונות של החלון( שעדיין לא סיימתי), מצטער על האיכות הגרועה.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר עם תאורה מתאימה זה ייראה מעולה.חוץ מזה המצלמה אשמה, בקרוב אני יביא תמונות קצת יותר טובות, עם מצלמה יותר נורמלית.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אבל מה שכן זה בנתיים רק התווי פנים(ועשית אותם בדיוק כמו התמונה) , ואני מאמין שאחרי שתסיים זה יצא בהרבה יותר טוב
פורסם 2004 ביולי 221 שנים עם תאורה מתאימה זה ייראה מעולה.צודק, חיתוך יפה מאוד, ובחירה נחמדה לצורה לחלון. Keep Modding!עריכה - אחרי הצצה נוספת בתמונות, תהיה לך בעיה עם השיער, כי אז הפנים יפלו אלא אם תחתוך בצורת עיגול מסביב לפנים, אבל זה לא יהיה הכי יפה. נראה לי שהפתרון הטוב והיפה ביותר זה לחתוך רק את קוי המתאר של השיער.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר כעקרון סיימתי את החלון, נשאר רק ליטושים קטנים, ושיוף החלון, הוספת הכוכב על הראש של הדמות, וכמובן צביעת כל המארז באדום או שחור, והוספת תאורה בצבע אדום. בקרוב יהיו עוד העדכונים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.