עבור לתוכן

תנו את דעתכם בקשר למפרט הזה ב-3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם ה9600XT זה מאזדה

ה9800PRO זה מקסימום אימפרזה טורבו

ה X800XT כמובן בנטליי, אין ספק...

FX5200 פיאט פונטו במקסימום

טוב דיי עם הדימויים המפגרים למכוניות.. הנקודה הובהרה ;D

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה התכוונתי במחשבה קצת עתידית, 5200 לא הולך להחזיק משחקים עוד הרבה זמן והוא כבר דיי מקרטע, עדיף משהו שהוא לא יצטרף לשדרג כבר בקרוב.

BIODOME

1) אם אתה קונה 3000+ ואיזה קירור נורמלי אז אתה במחיר של ה 2.8. לא שווה. לא עדיף אם כבר 2500+ ו OC ל 3200+?

2) לגבי הכרטיס מסך - הציעו לבחור את ה 9550. זה לא בפנים ולא בחוץ. אם הוא חוסך את ה 200 שקל במעבר ל  2.8 הוא יכול לעלות ל 9600PRO. אז אולי זה לא מרצדס אבל זה יחזיק אותו יפה. האופציה השניה היא לרדת עכשיו ל 5200 של אסוס ב 290 שקל ולשדרג במידת הצורך בעתיד (כך הוא יבכה על 290 ולא על 450). הוא אמר שהוא לא ממש משחק. 9550 לא נראה לי בשום מקרה. מה אתה אומר? דרך אגב אם כבר לעלות ל XT אז לא עדיף לעלות עוד קצת ל 5900?

צחי:

הסמסונג נחמד כי הוא שקט. אבל עדיף לך דיסק עם 8 מגה בבאפר (לדעתי הסמסונג בא בלי). חוץ מזה, תקנה אותו במקום רציני שנותן 3 שנות אחריות על הדיסק. דיסקים הולכים ו 3 שנים זה הרבה זמן. במיוחד לאור מה ששמעתי בפורום על החוקים הקשיחים של KSP בנוגע לאחריות. בקידוד גם הדיסק שלך יעבוד.

אם אתה גמיש בתקציב ונראה לי שכן, אז תשים כסף על ה 2510. עוד שנה שהדיסקים של ה DL יהיו במחירים סבירים אתה תשמח.

חוץ מזה תבדוק את מה שאמרו לך עם הספק. אני לא יודע מאיפה המארז שלך אבל אם הוא בא מאיזה פנטיום 3 ישן אז חבל שמפל מתח כזה או אחר ידפוק לך רכיבים במחשב.

לגבי ה 9550. לא מכיר אותו אבל ממש לא נראה לי. או שתקנה משהו במחיר מינימלי או שתשים עוד קצת כסף. כמה שתשים יותר הכרטיס שלך יחיה יותר שנים וגם על זה צריך להסתכל. מצד שני כמה שתשים פחות עכשיו, תקבל בעתיד הרבה יותר בשביל הכסף שלך. דרך אגב אם אתה הולך לראות את הסרטים על המחשב שלך אז בהחלט שווה להשקיע בכרטיס יותר טוב כי תראה יותר טוב (אבל זה גם תלוי במסך שלך). אם יש לך נגן DVD בבית אז לדעתי האופציה של הגרוטאה עדיפה.

לגבי ה 3 גיגה. זה ממש לזרוק כסף. תשקיע את הכסף איפה שתקבל תמורה. מי שסיפר לך שתמכור 3 גיגה יותר בקלות מדבר לא לעניין (אולי כי אין לו כאלה). אפשר להשיג 2.8 נורטווד בהרבה חנויות:

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=19

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CPINTP42880&Cat2Cat1ID=1119&Cat2ID=1445

http://www.pch.co.il/docs/pd-327833610.htm

ועוד...............

אחריות: אחרי מה ששמעתי היום אני מודאג. תבדוק עם KSP כמה אחריות הם נותנים על המעבד של אינטל. זה צריך להיות "לכל החיים".

פורסם
  • מחבר

ואיי כמה כתבתם... בילבלתם אותי לגמרי, תשמעו אני לא רוצה להעלות במחיר כלכך.

צחי:

הסמסונג נחמד כי הוא שקט. אבל עדיף לך דיסק עם 8 מגה בבאפר (לדעתי הסמסונג בא בלי). חוץ מזה, תקנה אותו במקום רציני שנותן 3 שנות אחריות על הדיסק. דיסקים הולכים ו 3 שנים זה הרבה זמן. במיוחד לאור מה ששמעתי בפורום על החוקים הקשיחים של KSP בנוגע לאחריות. בקידוד גם הדיסק שלך יעבוד.

אם אתה גמיש בתקציב ונראה לי שכן, אז תשים כסף על ה 2510. עוד שנה שהדיסקים של ה DL יהיו במחירים סבירים אתה תשמח.

חוץ מזה תבדוק את מה שאמרו לך עם הספק. אני לא יודע מאיפה המארז שלך אבל אם הוא בא מאיזה פנטיום 3 ישן אז חבל שמפל מתח כזה או אחר ידפוק לך רכיבים במחשב.

דרך אגב אם אתה הולך לראות את הסרטים על המחשב שלך אז בהחלט שווה להשקיע בכרטיס יותר טוב כי תראה יותר טוב (אבל זה גם תלוי במסך שלך). אם יש לך נגן DVD בבית אז לדעתי האופציה של הגרוטאה עדיפה.

לגבי ה 3 גיגה. זה ממש לזרוק כסף. תשקיע את הכסף איפה שתקבל תמורה. מי שסיפר לך שתמכור 3 גיגה יותר בקלות מדבר לא לעניין (אולי כי אין לו כאלה). אפשר להשיג 2.8 נורטווד בהרבה חנויות:

".

1. מה זה 2510 למה אתה מתכוון ?

2. כן יש לי ספק ג'נרי חדש וכל החיים היו לי מחשבים ואף פעם לא היו לי בעיות עם הספקים האלה. אני מניח שספקים של חברות יותר טובים אבל אני לא מתכוון להעלות את המחיר עוד.

3. אם יש לי נגן DVD בבית אז האופציה של הגרוטאה עדיפה, למה אתה מתכוון ?

והאם אחרי שאני אמיר סרט DIVX לפורמט DVD האיכות בטלויזיה במכשיר DVD לא תרד ? (גם מהסיבה שרזולוציה של מסך מחשב יותר טוב משל טלויזיה)

4. אז זהו שאני לא מתכוון לקנות בהזמנות מחנויות, אני צריך לקנות את המחשב ממש בקרוב

אני צריך נורת'ווד 2.8 מחנות שנמצאת בראשון. אז אני אלך לIVORY ואולי אקנה גם את שאר החלקים אצלם.

5. אם אני חוסך כסף על מעבד 2.8 אז למה לי להוציא עוד כסף על 9600 פרו? הרי אמרתי לכם שאני לא משחק בהרבה משחקים. NBA LIVE 2004 עובד מצוין על כרטיס מסך ישן GEFORCE 200\100 וגם סרטים שאני מוריד מהאינטרנט אני רואה אותם במחשב עם מסך 19 אינ'ץ והאיכות מצוינת על הכרטיס המסך הישן הזה. אני כן מעוניין ללכת על כרטיס מסך יותר טוב, אבל למה ללכת יותר מידי צעדים קדימה ? אם כבר, אז אולי הייתי מעדיף להוסיף עוד סטיק של זיכרון

ומה אתה כותב לי מסכים כחולים מה אתה מפחיד אותי אני קונה הכל חדש למה שיעשה בעיות בקידוד :'(

מאייברוי קיבלתי הצעת מחיר לכל החלקים רק שהחליפו למעבד 2.8 נורת'ווד. כרטיס מסך 9600SE עם DVI

במקום PEAK -RADEON 9550 TV,DVI 128MB וצורב די וי די MSI DR8A במקום NEC 2500A.

משום מה הם לא רשמו לי באימייל כמה עולה כל רכיב, אלא נתנו לי את הסכום הכולל עם הרכיבים שלי שזה: 3580 ש"ח

במקום 3740 ש"ח. יש לזכור שזה המחיר עם מעבד 2.8 ולא 3 כמו במפרט הקודם.

תגידו לי בבקשה עם כרטיס המסך שהם הציעו מקביל בביצועים לכרטיס המסך במפרט הקודם, וגם אותו דבר בקשר לצורב.

אבל עדיין.. אני חושב אולי לקנות מהם רק את המעבד שאני צריך וזהו.. כי השירות שלהם נראה לי על הפנים..

לפני כמה ימים התקשרתי אמרו לי לשלוח מפרט באימייל שיתנו לי הצעת מחיר והם לא חזרו אליי. היום כששלחתי שוב והתקשרתי

אז לא כתבו לי כמה כל רכיב עולה בנפרד. וקרה כבר פעמיים לפחות שהתקשרתי והם אומרים "רק רגע" ומשאירים אותי בממתינה כשבסופו של דבר מנתקים לי בפנים. הבנתי שהם עסוקים עם לקוחות אבל אפשר להגיד שיחזרו אליי או משהו במקום לנתק לי בפנים כל פעם. מלבד זאת אני מכיר מישהו שקנה מהם מחשב ואחד הרכיבים לא היה הדגם שהוא קנה.

פורסם
  • מחבר

הלו מישהו.. תענו לי זה דחוף :-\

פורסם

הלו מישהו.. תענו לי זה דחוף :-\

שוב פעם. אנחנו לא רוצים לבלבל אותך. לפי האנשים בפורום כדאי להיזהר מ IVORY. זו בדיוק המומחיות שלהם - מחיר זול. יש לי שכן שקנה מהם מחשב כי היה זול. אם הייתי לוקח כסף על כל הפעמים שתיקנתי אותו הייתי קונה לי כבר רשת של P4EE.

ה NEC2510 מסוגל לצרוב דיסקים בגודל של 8.5 גיגה.עדיין אין כאלה היום אבל זו אופציה טובה. ה 2500 מסוגל לצרוב דיסקים של 4.7. לא מכיר את הצורב של MSI אבל אני יודע שהצורב של NEC פשוט מעולה ואל תחליף אותו ב MSI.

כמה אחריות הם נותנים לך על ה P4?

אני חושב שבשלב הזה אל תקנה RADEON. כי ה 9600SE אינו ממש משפר את המצב. קנה ב 290 מ KSP את ה 5200 64 מגה (לזה אני קורא הגרוטאה אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיש לך היום). למה שאתה עושה היום זה יספיק לך. עוד כמה חודשים תשיג את הרדאונים הרבה יותר זול אם תצטרך אותם בכלל.

מהכסף שנחסך, תשקיע ב 2510 ועדיין ישאר לך עודף. 512 זכרון יספיק לך כרגע. אני מסתדר איתו יופי לקידוד על מערכת אינטל הרבה יותר חלשה משלך.

אני חוזר יותר מאוחר ואנסה להרכיב לך מפרט במרדנית או בחנות ת"א אחרת.

פורסם
  • מחבר

מאוחר מידי !! קניתי כבר את כל הרכיבים חוץ ממעבד !!

הרכיבים שקניתי הם:

לוח אם:

ABIT IS7-E)INTEL 865PE

שני זכרונות 256 של A-DATA

SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA

כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI

צורב די וי די NEC 2500A

סכום: 2450

עכשיו כל מה שנותר זה מעבד.

באייבורי הציעו לי מעבד 2.8  נורת'ווד 512 קאש ב 1090 שקל

לעומת זאת בKSP הציעו לי 2.8 עם 1 מגה קאש ב990 שקל.

מה לעשות ???? HELP HELP HELP

ודרך אגב מה זה DVI ?

ומה התפקיד של המאוורר הקטנטן הזה שבאמצע לוח האם ?

קישור לתמונה של הלוח:

http://www2.abit.com.tw/upload/products/IS7-E_pic6.jpg

פורסם

המאורר מקרר את ה"גשר צפוני" זה הצ'יפסט.....

בכל מקרה 2.8C אמור לעלות 900-1000 שקל

תקנה את ה 512K לא 1M

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה אח שלי. אבל איך זה יכול להיות שפרסקוט שהוא דגם יותר מתקדם, עולה יותר זול מנורת'ווד ב100 שקל ?

פורסם

הוא לא יותר זול, אתה משווה בין שני חנויות שונות

בדרך כלל הם באותו מחיר פחות או יותר

פורסם
  • מחבר

אבל פאק אני מרגיש מוזר שאני קונה דגם ישן יותר, והוא גם עולה לי יותר כסף ! אתם בטוחים שאני לא עושה טעות ?

ועדיין לא אמרתם לי מה זה DVI בכרטיס מסך.

בקשר לצורב קניתי מה שהמלצתם לי, אבל העיצוב שלו על הפנים.. הוא נראה כמו כונן CD רגיל מלפני שלוש שנים..

הצורב SONY רגיל שיש לי יפה בהרבה... טוב לפחות הוא עושה את העבודה.

פורסם

אז תעשה לו מודינג לפאנל...

DVI זה חיבור למסך, חיבור דיגיטלי והוא בדרך כלל משמש לLCD TFT והפעלת שני מסכים במקביל..

אתה יכול ללכת על הפרסקוט ועל 3.4GHZ תעשה מה שבא לך

אנחנו ממליצים לך מהניסיון שלנו על הנורטווד לשימוש ביתי\משחקים וכו

לעריכות וקידודים הפרסקוט יותר מומלץ אבל צריך לקחת בחשבון את כל החסרונות שלו..

פורסם
  • מחבר

קראתי פה בפורום שמישהו קנה לוח אם בידיוק כמו שלי והוא עובד עם פרסקוט 3 ג'יגה הרץ ושהוא מתחמם ומגיע ל70 מעלות אז הלוח הזה מצפצף ואין מה לעשות נגד זה. אז בעצם הבדל ה100 שקל אולי לא כלכך משנה כי אני אצטרך לקנות גם מאוורר חזק למעבד. למה לקידודים ועריכות הפרסקוט מומלץ יותר מהנורת'ווד ?

פורסם

כי יש לו יותר קאש+sse3 אבל באמת למה לא הלכתה לamd השינוי במהירות הקידוד לא משתווה לשינוי בדברים האחרים והיתה יכול לעשות oc קטן והבדל היה נעלם חבל מאד

פורסם
  • מחבר

מה זה SSE3 ? אולי בכל זאת אני אלך על הפרסקוט?

פורסם

מה זה SSE3 ? אולי בכל זאת אני אלך על הפרסקוט?

הפרסקוט באמת היה אמור להיות יותר טוב ויותר יקר אבל לא הצליח לאינטל כי הוא מתחמם יותר מדי. לכן הוא עולה פחות או יותר אותו דבר.

אתה לא צריך לקנות לו קרור מיוחד. הקרור שבא עם האינטל מצוין.

אין  הבדל משמעותי בקידוד בין הפרסקוט (1 מגה) לנורטווד (512). לא תרגיש את ההבדל.

בכל מקרה תקנה מעבד אינטל עם אחריות לכל החיים, למשל:

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=19

כי יש לו יותר קאש+sse3 אבל באמת למה לא הלכתה לamd השינוי במהירות הקידוד לא משתווה לשינוי בדברים האחרים והיתה יכול לעשות oc קטן והבדל היה נעלם חבל מאד

אבל במולטיטסקניג - כלומר האפשרות לקדד סרט ובאותו הזמן גם לעשות משהו אחר האינטלים משמעותית יותר טובים בגלל ה HT.

בקשר לצורב קניתי מה שהמלצתם לי, אבל העיצוב שלו על הפנים.. הוא נראה כמו כונן CD רגיל מלפני שלוש שנים..

הצורב SONY רגיל שיש לי יפה בהרבה... טוב לפחות הוא עושה את העבודה.

הוא לא סתם עושה את העבודה, הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב מהרבה צורבי DVD אחרים. הרבה יותר חשוב איך הסרט שתצרוב יראה מאשר איך הכונן נראה.

ומה שקנית עד עכשיו זה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים