פורסם 2004 ביוני 2821 שנים כתוב באתר הרישמי שזה יוצא רק לקונסולות!סתם...סתם... תודו שזה הפחיד אותכם ;D
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר נבהלתי!!! :o :'( אבל זה לא הגיוני כי באתר שאני נתתי בהתחלה, יש סקר לאיזה קונסולה או מחשב ניקנה את המשחק
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים אנדרגראונג אחד היה סתם חרא משחקכל המסלולים היו פשוט אותו דבר או לפעמים וריאציה שונה של מסלול אחר והנהיגה הייתה ממש לא ריאליסטיתמצטער כל חובבי המשחק אבל אין כמו גראן טוריסמו
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים מחבר אולי אתה צודק, אבל בטוח שאנדרגראונד 2 יהיה יותר טוב מגראן טוריסמו, אני מאמין שEA למדו מהטעויות שהיו להם!
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים עקרונית אתה צודק באמת היו ממש ממש מעט מסלוליםאבל חוץ מהעניין הזה, המשחק היה מדהים באמת מהנה ושווה כל דקה
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים בלעעעעעעעע... איך אפשר להתלהב מהמשחק הדפוק הזה? לא מציאותי, משעמם רצח, עשוי גרוע, לא מושקע (אפילו AE אמרו את זה)!!... איך אתם יכולים לקרא לדבר כזה טיפשי מרוץ מכוניות. הנהיגה שם היא כמו במרוץ מכוניות על שלט. יש, כמה? 10 שלבים?!? בושה. המשחק נחמד אולי (אולי!) במוולטי, לא יודע מה איתכם אבל לשחק נגד המחשב בזה זה אדיוטי מרוץ אמיתי צריך להיות יותר כמו CMR 4 כדי שיחשב למרוץ.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים תראה המשחק לא גאוני כל כך ויש מקום רב לשיפור אבל הוא בהחלט מהנה !וד"א יש בו 110 שלבים בערך לא 10 למרות שהם דיי חוזרים על עצמם
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים משחק מגעיל לבסוף גמרתי אותו אבל לא בהנאה אלה בהרגשה של בזבוז זמן אחרי שלב 30 כבר לא היה טעם למשחק הNFS הקודם (HOT PORSUIT2) היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב לפחות לדעתי.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים משחק מהנה אבל.... CMR4 הרבה יותר שווה למרות שזה ממש לא אותו סוג משחק. גם אהבתי את midnight club 2 שהוא פחות מציאותי אבל יותא כייף לדעתי וכמובן אין על GT3A
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים למה סיימת אותו אם כבר בשלב 30 חשבת שזה ביזבוז זמן?...כדי לדעת שאני יכול דבר שני אם אני מתחיל משחק אני כבר מסיים אותו אלה אם הוא ממש ממש דפוק פה עוד הייתה איזושהי חוויה(עד כמה שהיא הייתה קטנה) ושוב הקודם היה הרבה יותר טוב!!
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים JC, GTA זה לא מרוץ :-\... בכל מקרה אין היום משחק מרוצים ברמה גבוה יותר לדעתי מCMR 4 הנה תמונות שצילמתי עם מצלמת ה (GF4 MX (0.1 MP ;D שלי ישר מהמסלול שמדגימות את רמת הדיוק והיופי של המשחק: וויפייי... תראו איזה יופי הרכב מתפרק גם פה יש גולף, למרות שאף אחד לא ינהג בזה... פשוט אין לו מתחרים!
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים לפי מה שהבנתי הדרישות למשחק עדיין לא פורסמו , ברוב האתרים מחו"ל רשום ככה:minimum requirements: N/Aמה שאומר לך שעדיין אין את המידע הזה.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים המשחק לא מראה שיפור משמעותי בגרפיקה כך שהוא בטח יצרוך כ 10-20 אחוז אולי יותר מהראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.