פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר אוקי תודה נראה לי שאני באמת אלך על הטאוור. עדיף עם שני מאוררים אני מניח?אגב יש איזה אחריות במקרה ובאמת הלוח קורס?
פורסם 2004 ביולי 221 שנים 55 מעלות זה מוגזם. לחבר שלי יש בדיוק אותו מעבד והוא על 32 באיידל.אולי תנסה משחה תרמית חדשה\ אולי יש שם בעיה עם המשחה ובגלל זה זה ככה. *יש לה ווינדוס XP?
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר לא נראה לי שזאת הבעיה, כל המארז לוהט. אז חשבתי להוסיף עוד 4 מאוררים חוץ מהטאוור[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש XP ולאחרונה גם שמתי לה נאנוטרם בלו 2הקרור פשוט גרוע צריך משהו חדש + החורים
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מאורר מאחורה שיוציא אוויראתה צריך לפנות מהר כמה שאפשר את האוויר החם שמצטבר בקרבת ההיטסינק, מאורר אחד בגג לא יספק את העבודה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כל עוד לספק אין מאורר תחתון שמכניס אליו אוויר, אל תחשיב אותו מוציא אווירכי מהחריצים של הספק בקושי נמשך אוויר והוא לא תורם בגרוש לסירקולציה במארז
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר 38 מעלות באיידל!!! אחרי כמה שעות של קידוחים וחיתוכים הוספתי 5 מאוורריים (2*80 מאחורה, 120 למעלה, ו2*80 על הדלת) הוצאתי את הספק החוצה לדלת בצד של הלוח והתקנת הטאוור על המעבד סוף סוף המחשב קריר.. לא יצא לי לבדוק אותו במאמץ אבל אני מאמין שהוא יחזיק מעמד.תודה רבה לכל העוזרים על התמיכה..
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כל הכבוד ! היה שווה את כל העבודה לא? תפרט קצת על הסינק של המעבד תספר מה דעתך מכל הבחינות
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר לא יצא לי ממש לבדוק אותו כי המחשב לא שלי אבל אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן.. חוץ מזה שהוא ענק וומעצבן להרכיב אותו (צריך לפרק את כל הלוח) אבל קראתי ביקורת מעניינת עליו http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_SilentTower/שדי שכנעה אותי לקנות, אם יש שאלות יותר ספציפיות אז בכיף אני אשמח לענות על מה שאני יכול
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מכיר את הביקורת ויודע שצריך לפרק את הלוח אבל אתה לאומתי התעסקת עם מארז פתוח שהסינק היה מורכבעד כמה הוא מפריע לעבודה רגילה.. אם אתה צריך לחבר משהו ללוח או בכללי להתעסק עם הלוח הוא עד כדי כך מציק או שזה לא קריטי?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מחבר בגלל שבאמת פחדתי שיקרה משהו ללוח, השארתי את החיבור שלו לסוף כדי לטלטל אותו כמה שפחות. מעבר לזה הוא לא ממש מפריע, הוא לא מסתיר שום דבר ולא חוסם את הגישה לשום רכיב בד"כ. לי הייתה בעיה בגלל שהזזתי את הספק אז הוא עמד לי בדיוק באמצע הדרך והייתי צריך להילחם עם החיבור חשמל של הלוח כי החוט בקושי הגיע. בסופו של דבר נאלצתי למתוח את הכבלים ככה שהם נגעו בהיטפייפס, אני רק מקווה שהם לא ימסו.... לסיכום, הוא קצת מפריע כי הוא גדול ולא רצוי להזיז אותו יותר מידי (לא יודע מה העמידות של הלוח ולא ניסיתי), עדיף כמובן לעבוד איתו כשהמארז שוכב, אבל פרט לכל זה הוא לא ממש מפריע, וכמובן שהביצועים שווים את הטרחה.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר 1לא צריך את השני כי בדיוק מאחוריו יש שני 80 שמוציאים אז היה אפשר לוותר עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.