עבור לתוכן

הצעתי פה מאווררים למעבד של אינטל ...מה אתם מציעים לי קנות .. תקציב עד 175 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עדיין אן, זה עדיין לא נחשף יותר מדי אני מניח, באתר של זלמן עדיין אין עליו מידע, לפנדה הם הגיעו במשלוח אז שאלתי ואמרו שהמימדים שלו נראים קטנים יותר, לא באופן יותר מדי משמעותי.

אין יותר מדי אינפורמציה,, מצאתי כאן משהו קטן ככה על קצה המזלג:

http://www.vr-zone.com/?i=879&s=60

פורסם

אכן כן, דיברתי עם פנדה בקשר לזה כי ראיתי פתאום גרסה חדשה של זלמן , הם אמרו לי שהיא בעיקרון קטנה יותר אך המשקל נותר ללא שינוי.

ואגב, אמורה לצאת סדרת זלמנים חדשים בקרוב, סדרת 7700 המאוררר יהיה 120 מ"מ במקום 92, בהחלט יש למה לצפות.

קניתי אתמול CNPS7000B-Cu בפנדה וגם FANMATE-2.

ה- 7000B מגיע עם FANMATE-2 במקום FANMATE-1 , ולפי השוואת הנתונים בין החוברת של ה- 7000B לאתר של זלמן (7000A) ההבדלים מתבטאים ב- 20-30 גרם משקל לטובת ה- 7000B (הוא יותר קל).

לטענת פנדה נאמר להם ע"י זלמן שהוא מקרר קצת יותר טוב.

אני בספק אם יש הבדלי גודל. יכול להיות אולי שיש יותר סנפירים והם יותר דקים, כי אם אני זוכר נכון גם שטח המגע שופר קצת. הגודל החיצוני השאר זהה לפי דפי הנתונים.

בכל מקרה, ההבדלים לא נראים משמעותיים.

ההבדל בין הFANMATE-1 ל- 2 מתבטא בכך של- FANMATE-1 היו שני חיבורים, אחד מכל צד - אחד הלך ללוח ואחד למאוורר.

ל- FANMATE-2 יש חיבור אחד שמתפצלים ממנו שני מחברים, אחד ללוח ואחד למאוורר.

ה- FANMATE-2 כבר באתר של זלמן, ולא ראיתי שום שינוי מהותי בנתונים לעומת המודל הקודם.

פורסם

קודם כל תתחדש!

איזה לוח יש לך? האם התפיסה מספיק מסיבית? ומה הטמפ'?

תודה.

פורסם

קודם כל תתחדש!

איזה לוח יש לך? האם התפיסה מספיק מסיבית? ומה הטמפ'?

תודה.

קודם כל, תודה...

הלוח שברשותי הוא K8V Deluxe עם Athlon 64 3000+ Retail מה שאומר שהוא הגיע עם מאוורר סטנדרטי של AMD.

המארז הוא Cumpucase 6A19 עם מאוורר גנרי של 120 מ"מ.

מדדתי בעזרת speedfan 4.13 טמפרטורה של 49 מעלות במנוחה ו-52 עם CPU burn-in.

כמו שאתה מבין, אני לא מחפש overclocking אלא שקט...

בדיעבד, יכול להיות שהייתי משאיר את המאוורר ב- 55% עם speedfan ועומד על 54-55 מעלות (מה אכפת לי??)

אני מתכנן להתקין אותו הערב (עוד לא התקנתי אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים