פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שבוע טוב לכולם !עברתי לא מזמן למוזילה, ורציתי לשאול: איך אני הופך אותה לדפדפן ברירית המחל שלי?ועוד שאלה על מוזילה: האם אני יכול להשתמש בפלאג גט דרך מוזילה ?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים כשאתה מפעיל את המוזילה בפעם הראשונה , הוא אמור להקפיץ לך הודעת שאלה אם אתה רוצה להפוך את המוזילה כדפדפן ברירת מחדל.אבל אם זה לא עשה לך את זה , פשוט תיכנס ל- tools > options > set deafult browser.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר תודה רבה לך. אבל אין בTOOLS קטגוריה בשם options , אלא זה בEDIT ואז PREFERENCES
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אצלי זה ככה בכל אופן...אולי יש לך את הגירסא החדשה , כי לי יש את 0.8 משו כזה.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים הוא כנראה משתמש במוזילה הרגיל (המלא) ולא הפיירפוקס החדש, או במקרה שלך הפיירבירד.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים Edit -> Preferences -> Set Default Browserבחירה מפורטת יותר תוכל למצוא תחת Advanced -> System?Prog.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מוזילה = הדפדפן המלאפיירפוקס = גירסאת לייט של מוזילהפיירבירד = תוכנת דואר כמו אווטלוקמוזילה עדיף מפיירפוקס בכל אופן עד שיצא גירסא 1.0 של פיירפוקס.....................................הכי חרא במוזילה זה שלוקח פול זמן להעלות תמונות וגם לא כל האתרים כמו זיגזאג מתאימים לזה.......
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מוזילה = הדפדפן המלאלא מדוייק. זה הדפדפן כולל תוכנת הדואר וכל התוספים הנלוויםפיירפוקס = גירסאת לייט של מוזילהשוב לא מדוייק. זאת לא גירסאת לייט אלא הדפדפן לבדו בלי העזרים הנלווים אלא שגם יש לו מחלקת פיתוח משל עצמו והוא אינו זהה לדפדפן שמגיע עם מוזילה המלאפיירבירד = תוכנת דואר כמו אווטלוקאוקיי פה כבר הגזמת...פיירבירד זה פיירפוקס עד גירסאת 0.7מגירסא 0.8 הם החליטו לשנות את השםתוכנת התואר נקראת thunderbirdמקווה שלא טעיתי באיותמוזילה עדיף מפיירפוקס בכל אופן עד שיצא גירסא 1.0 של פיירפוקס.....................................מאיפה הבאת את השטות הזאת??הכי חרא במוזילה זה שלוקח פול זמן להעלות תמונותמה?!?!?!?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים עזוב הוא אמר כל כך הרבה שטויות בהודעה בלי בכלל לברר קצתועוד משהו ששכחתיהכי חרא במוזילה זה שלא כל האתרים כמו זיגזאג מתאימים לזה.......והכי חרא באקספלורר זה כל הבאגים כל הפופאפים כל הפירסומות והמזיקים למיניהם
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר האתר של זיגזג עולה אצלי מצויין, חוץ משצריך לחכות לתמונות קצת (מוזילה 1.4).
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הבעיה אצלי בפיירפוקס (0.9) ואני חושב שזה ככה בכל המוזליה שיש וזה שכמה אתרים לא עולים כראוי ולא פועלים כמו שצריךוזה בעיקר כי הם בנויים לאקספלורר ואז צריך להשתמש בו אבל זה רק באתרים מעטים מאוד. אם כי הפיירפוקס הוא אחד הדפדפנים הנוחים ביותר שיש ואני מאוד מרוצה ממנו!והגלישה שלו מהירה וטובה!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים חבל שחלק מהאתרים עדיין לא כותבים לפי התקן העולמי אלא לפי התקן של מיקרוזיפט
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מתי יבינו שלא כולם צריכים להשתמש בתוכנות המסריחות של מייקרוסופט!!!!!למרות שהפעם אין לי ממש בעיה עם האקפלורר אבל אני מאוד אוהב את FIREFOX....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.