פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אתה חיי באשליות...עוד קו - עוד 80 ש"ח בחודשיים להחזקה, ועוד 99 ש"ח בחודש על החיבור!99 + 40 לחודש עבור כל קו בנפרד.
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים !!!!!!!!!!!!!!בוא נעשה חשבון כזהאם מחשב X מחוברומחשב Y מחובר באותו הזמןופעולה כזאת לוקחת Z כסףאז שמחשב X יהיה מחובר פעמים גם תעלה Z כסף!!!!!!!!X + Y =ZX=Y2X=Z!!!!!!
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים על מה לעזאזל אתה מדבר ?!חיבור של מחשב אחד על קו טלפון עולה 99 + 40 = 139 ש"ח בחודש.חיבור של מחשב נוסף על קו טלפון נוסף עולה עוד 99 + 40 = 139 ש"ח נוספים!חיבור של מחשב אחד בלבד, עם שני מודמים, על שני קווים ==== חיבור של שני מחשבים, עם מודם אחד לכל אחד, על שני קוים ====== 139 ש"ח + 139 ש"ח נוספים בחודש!
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים לא משנה....הוויכוח שלי הוא לא האם זה משתלםאו כמה כסף זה עולהאלא שמה שאני משלם כרגע ומה שאני אשלם אח"כ לא ישתנה
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים גם אני לא מדבר על האם זה משתלם או לא (זה לא), אלא על כמה זה עולה...אם אתה משלם עכשיו 139 ש"ח בחודש (99 ש"ח + 40 ש"ח החזקת קו), אז יש לי חדשות בשבילך: אתה תשלם כפול.למקרה שזה לא היה ברור לך עד עכשיו, אתה לא יכול לחבר שני מודמים על אותו קו!
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אבל אמרתי שאני לא מעוניין לדעת כמה זה עולה...חוצמזה כרגע כרגע מפעיל שני מחשבים שונים מחוברים לאינטרנטאם זה אפשרי מה שאני התכוונתי זה לנתק את מאחד מהם את המודם שלו ולהוסיף אותו לשניבלי לנתק אותו משום קו בלי לשנות שום דבר
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אתה לא יכול לחבר שני מודמים על קו אחד! נקודה! איך המחשב השני מחובר לאינטרנט? בטח עכשיו תגיד לי "ברשת"... : Dual Modems = שני מודמים באותו מחשב = שני קוים באותו מחשב (קו לכל מודם) = פי-2 חשבון טלפון! נקודה!
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אם יש לך שני קווים שלשניהם אתה משלם 99 ש"ח !!יותר זול לך לעשות ADSL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בקיצור!! תעשה רשת ו ADSLואז גם תשלם פחות וגם תגלוש מהר יותר!!איך אני הא????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.