פורסם 2004 ביולי 1021 שנים היי אם הקרדיט שלי בעצם נימצא אצל מישתמשים אחרים ומה שנימצא אצלי זה מה שאני נותן לאחרים אז איך לעזאזל אני שומר על הקרדיט שלי בהתקנה חדשה למשל ?? כי לפי מה שהבנתי פה הקרדיט הוא גורם מאוד משפיע בהורדה כלומר ככל שהקרדיט שלי גבוה יותר אז אני מוריד מהר יותר !!ביי מאיר
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה קרדיט בדיוק איך אני משפר אותו כמה זמן זה לוקח וכמה זה משפיע על ההורדה כמו כן כול פעם שאני מתקין מחדש מה קורה לו??
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה קרדיט בדיוק איך אני משפר אותו כמה זמן זה לוקח וכמה זה משפיע על ההורדה כמו כן כול פעם שאני מתקין מחדש מה קורה לו??1. קרדיט זה בעצם "הטובות" שאתה מקבל. יותר קרדיט= יותר מהירות בעיקרון.2. משפרים את הקרדיט בכך שמעלים קבצים לאנשים אחרים - בעצם אנשים אחרים מורידים ממך.3. כמה שיותר זמן= יותר העלאה= יותר קרדיט = יותר מהירות. תפעיל את המיול כמה שעות ביום ובמשך הזמן תתחיל לראות תוצאות.4. כל פעם שאתה מתקין מחדש - קורים כמה דברים וזה תלוי. - בקשר לקרדיט - אני לא כ"כ בטוח אם הוא נשאר.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים 4. כל פעם שאתה מתקין מחדש - קורים כמה דברים וזה תלוי. - בקשר לקרדיט - אני לא כ"כ בטוח אם הוא נשאר.אם אתה מתקין גירסה חדשה על ריק,ז"א לא גיבית את הקבצים שנשמרים בתיקיית ה config אז הקרדיטס יתאפסו.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים יש משהו חדש זה פרה במקום חמור... אמרו לי שזה מהיר מאוד אני מנסה להשיג את זה... (ראיתי תמונות של זה) אני חושב שהתכוונת לזה : http://www.ghost-dog-one.com/download%20int/eMuleCow%201.0.exe
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לזה ששאל מה עם הקרדיט שלו אחרי התקנה - ה"זהות" שלך ברשת האימיול אידונקי יותר נכון) נשמרת ע"י שני קבצים בתיקיית הconfig שלך. על מנת לשמור על הקרדיט, אתה צריך פשוט לשמור אותם אצלך.אני לא זוכר בדיוק איזה קבצים, חפש בעזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.