פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני צריך להזכיר שאני בנוי טוב, והולך למכון כושר?אני לא ממש שחיף... ;Dבוא תצטרף לקבוצה שלנו! אתה חושב שאתה בנוי טוב.... השאלה אם אתה יודע לסבול ואם אתה חזק....? כי הוא מרביץ לנו עם מקלות ואימונים עם סכינים (סגורים) והוא מרביץ לנו תוך כדי שכיבות סמיכה
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני יודע לסבול..חבל שלר שמת לב אלי במפגש..אני גם מאוד גבוה.ONN יכול להעיד.. ההוכחה, אני ישבתי ברכב, מקדימה, ממש בקלות.. (של 7)
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני יודע לסבול..חבל שלר שמת לב אלי במפגש..אני גם מאוד גבוה.ONN יכול להעיד.. ההוכחה, אני ישבתי ברכב, מקדימה, ממש בקלות.. (של 7)יאללה אז בואאיפה אתה גר?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר לא רק שיש עריכות יש מחיקת תרדרים ............... ובקשר לערבים:ONE ARAB IN THE SEA PLOTIONALL ARB IN SEA SOLITIONדן
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים האתר הוא אתר פרטי ויש בו חוקים, אם אתה לא מסתדר איתם יש לך בעיה.אתה לא תשנה את האתר, אם אתה רוצה לכתוב אין שאתה רוצה תפתח חלון WORD.ואם אתה רוצה לכתוב פה יש כללים.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים לא רק שיש עריכות יש מחיקת תרדרים ............... ובקשר לערבים:ONE ARAB IN THE SEA PLOTIONALL ARB IN SEA SOLITIONדןבמידה והם נגד הכללים, אז כן, יש מחיקת ת'רדים.מה אתה רוצה להגיד בזה?
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר שבשום מקום אן חופש ביטוי ולכן הקימו את האינטרנט וגם באינטרנט לאט לאט חופש הביטוי הולך ונחסם....
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים שבשום מקום אן חופש ביטוי ולכן הקימו את האינטרנט וגם באינטרנט לאט לאט חופש הביטוי הולך ונחסם....זכותו של בעל אתר לקבוע חוקים.כמו שזכותך לקבוע חוקים בבית שלך.זה שהאתר נמצא באינטרנט זה לא אומר שיש לכל אחד זכות לעשות מה שהוא רוצה.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים דרך אגב , מר סוס היקר , מה עם הכותנת המשוגעים שהובטחה לי ?רק עכשיו נזכרתי בזה .
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים טוב אז הבנתי,COM=RAMBOSCORPION=TERMINATOR IIממש שני מפחידים.....תעשו לי טובה, שניכם בני 14-15 ואם תראו מחבל שרץ עם סכין ודוקר אנשים לא תעשו כלום.ו-SCORPION, הדבר הראשון שמלמדים בכל קורס של אומנויות לחימה זה שאם יש מולך מישהו חמוש, העדיפות הראשונה היא להסתלק משם ורק אם אין ברירה להגיב. ככה שאני די בטוח שאתה לא לומד בשביל להרביץ למחבלים.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר את הכותנת תקבל צריך רק לחתום עליה באפסנאות ולימצוא דרך להוציא אותה בשקט....
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מה קשור חופש ביטויללערוך לתוך ההודעה שלי "אני חולק על דבריך"?אני לא חולק על דבריואני מתעצבן שאני שומע את דבריואני חושב שהוא טמבלוגם הראתי איך הוא סותר את עצמו בעמ' 3אני לא רק אגיד פויהמילים קשות לא נוגדות את החוקים של הפורום (גזענות כן, ואני לא רואה פה עריכה החוצה של הודעות כאלו)ודןאולי במקום לשנוא כל כך הרבהתלמד קצת אנגליתזה יעשה לך פחות בושות
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים סליחה אם אתה הולך ברחוב ורואה ערבי עם שפם שחור כמו טורקי שלובש מעיל בשיא החום והוא נראה שמנמן אתה לא תיקח מקל ותתין לו מכות? אני כן! ולא איכפת לי מה אתה חושב... אתה לא מסכים איתי בסדר גמור מצידי.לכל אחד מותר להחזיק בדעות משלו ושלך אולי נוגדת את שלימאוד מקווה שלא תפגוש את הערבי/ תורכי שלך כי לפי תוכנית המבצע שלך זה יהיה היום האחרון שלך בחתיכה אחת. ומה נעשה אנחנו בלעדיך?ולכל החמומים - קחו פרוזק!!
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים טוב אז הבנתי,COM=RAMBOSCORPION=TERMINATOR IIממש שני מפחידים.....תעשו לי טובה, שניכם בני 14-15 ואם תראו מחבל שרץ עם סכין ודוקר אנשים לא תעשו כלום.ו-SCORPION, הדבר הראשון שמלמדים בכל קורס של אומנויות לחימה זה שאם יש מולך מישהו חמוש, העדיפות הראשונה היא להסתלק משם ורק אם אין ברירה להגיב. ככה שאני די בטוח שאתה לא לומד בשביל להרביץ למחבלים.שיט אני רציתי להיות רמבו.........לא משנה באמת אנחנו לומדים שאפ יש ברירה אז הולכיםאבל אם הוא כבר קרוב זה משהו אחר.... :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.