עבור לתוכן

למי שקנה דרמל, תקנו גם משקפי מגן וכפפות.

Featured Replies

פורסם

אל תחשבו אפילו להפעיל אותו בלי משקפי מגן. אני לא צוחק. תעשו חישוב ותראו שהדסקית מגיעה למהירות של 300 קמ"ש ויותר. אני ממליץ לעבוד גם עם כפפות ולעבודות של יותר מדקה וחצי ללבוש בגדים ארוכים. הכלי הזה מסוכן, ותחשבו מה יקרה עם יעוף לכם רסיס של דיסקית או של המתכת שאתם חותכים לעין במהירות של 300 קמ"ש. קחו בחשבון שיש גם המון אבק מתכת שעף מהדרמל, והוא גם רותח וגם לא בריא, אז כדאי שלא יגיע לעיניים. בזכות הכפפות האלה נחסכו לי כמה חתכים שהיו יכולים להיות מאוד לא נעימים.

ראיתי שיש ב ACE משקפי מגן זולים במשהו כמו עשרה או עשרים ש"ח. כפפות בערך אותו דבר. אל תתקמצנו על זה, זה חשוב נורא. אני אפילו בשביל לחתוך בורג קטן משתמש בהם.

פתחתי את זה כי חבר שלי קנה דרמל של יונדאי וביקש שאני אסביר לא ב ICQ איך עובדים עם זה. הוא אפילו לא חשב על משקפי מגן אז אני מניח שזה לא ברור מאליו.

אני יודע שזה על גבול הספאם אבל זה נראה לי מספיק חשוב כדי לכתוב את זה בכל זאת. עם כל האנשים שקונים דרמל עכשיו אני הרגשתי מחויבות להגיד את זה.

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי קונה כפפות הגנה, בסה"כ, לפי הניסיון שלי, מדובר בגיצים ולא ברסיסים. אולם, עם העיניים לא מומלץ לשחק ומומלץ לקנות משקפי הגנה (או לחילופין, משקפי צלילה סטנדרטיות ;)). מה שכן הייתי ממליץ זה אטמי אוזניים - הרעש בכלל לא נעים (למרות שגם אליו ניתן להתרגל).

פורסם

שדיסקית נשברת לך מה שאתה צריך זה לא אטמי אוזניים

פורסם
  • מחבר

אחי, כשאתה לא עובד על דלת אלא על משהו כמו ספק, סידי, או כל דבר בגודל דומה ופחות היד שמחזיקה את מה שאתה חותך קרובה מדיי לסכנה. אם הדרמל מחליק, מה שקורה לכולם, בעיקר מתחילים, כדאי מאוד שתהיה לך כפפה על היד. כמו שאמרתי, זה חסך לי כמה פציעות. זה בהחלט שווה את הכמה שקלים האלה.

לגביי אטמי אוזניים, זה רעיון חביב למרות שאני מעדיף אוזניות גדולות על פול ווליום. גם ככה אני עדיין שומע היטב את הדרמל.

פורסם

שאלתי את הפאקינג מוכר בחנות שקניתי את הדרמל אתמול, אם צריך משקפי מגן והוא אמר לי "לא צריך זה דברים קטנים זה.."

פורסם

כמו שקרה כמעט לכולכם, בפעם הראשונה שהשתמשתי בדרמל לחיתוך חור למאוורר (שלשום) נשברה לי הדיסקית, והיא פגעה לי בדיוק במרכז העין. למזלי הייתי עם משקפיי מגן, לא הייתי רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לי אותם.

ולגביי הכפפות, לא חשבתי עליהם בכלל. כמה הם עולות מהום סנטר/ACE?

פורסם

אני השתמשתי במשקפים עם זכוכית מחוסמת, אך לא אלו האטומות לגמרי שמוכרים, אלא משהו שאבא שלי הביא לי מהמרפאת שיניים שלו יחד עם המנוע (כמו דרמל רק הרבה יותר חזק). וכמה פעמים כשלא השתמשתי במשקפיים עפו לי רסיסים של הפרספקס לעיין, בהחלט לא נעים.

כמו כן, המנוע הישן שהיה לי כבר בן 11 שנים, והוא בעל ידית אחיזה ממתכת. אחרי עבודה מרובה הוא מתחמם בצורה יוצאת דופן ולכן הכפפות הכרחיות לעבודה רציפה. במנוע החדש עם האחיזה מגומי ועוד משהו, הוא קריר גם אחרי כשעתיים של עבודה, כך שהכפפות כרגע לא בשימוש. עם זאת, כשאחתוך עם ראש חיתוך מתכת כלשהי אשתמש בכפפה ליד השנייה שמחזיקה את המתכת. רעיון טוב מאוד!

והודעות כאלו אינן ספאם, זוהי הודעה חשובה בצורה קיצונית. זה יכול מאוד לחסוך לאחרים בעיות רבות בעתיד.

ד"א,

איך אתם מצליחים לשבור ראשים? אבא שלי מביא לי ראשים מהמרפאת שיניים שלו (יש לו כמה מאות לא בשימוש9 ועד עכישו השתמשתי באותו הראש בין ה-5 שנים לחיתוך של החלון במארז, של עוד מארז אחד, ושל כמה חתיכות מתכת והדיסקית נראית מצוין, בלי שום סדק אפילו הקל שבקלים.

עצה נוספת:

מומלץ בעת שימוש בראש חיתוך כלשהו לא למקם את הגוף במקביל לכיוון הסיבוב. בצורה זו השבבים והראש במקרה ויישבר פחות סבירים לעוף לכיוון המשתמש.

Anatoli.

פורסם

אחי, לך לא נשברות הדיסקיות כי הם כנראה מחוזקות או ממתכת אצלך. אצל רובנו יש את הדיסקיות הרגילות שלא מחוזקות, והם נשברות בקלות בידיים לא מיומנות ואפילו בידיים מיומנות הם גם יכולות להישבר בקלות.

פורסם
  • מחבר

שאלתי את הפאקינג מוכר בחנות שקניתי את הדרמל אתמול, אם צריך משקפי מגן והוא אמר לי "לא צריך זה דברים קטנים זה.."

לך תגיד למוכר שהוא אידיוט. המשקפי מגן האלה תמיד עליי כשאני עובד.

ד"א,

איך אתם מצליחים לשבור ראשים? אבא שלי מביא לי ראשים מהמרפאת שיניים שלו (יש לו כמה מאות לא בשימוש9 ועד עכישו השתמשתי באותו הראש בין ה-5 שנים לחיתוך של החלון במארז, של עוד מארז אחד, ושל כמה חתיכות מתכת והדיסקית נראית מצוין, בלי שום סדק אפילו הקל שבקלים.

תלוי בדסקית. אני עובד עם מחוזקות אז גם הן לא נשברות, אבל הרגילות... בוא נגיד שעדיף לא לנשום לכיוון שלהן.

פורסם

כמה עלו לכם המחוזקות? עד כמה הם טובות באמת מול הדיסקיות הרגילות? ואם יש דגם מומלץ או שכל דיסקית מחוזקת תיהיה טובה

פורסם

איפה אתה קונה את הדיסקיות המחוזקות(#426) ומה המחיר?

פורסם
  • מחבר

או בלדיקו או בהום סנטר. 50 ש"ח לחבילה של 5. כל אחת מספיקה להמון זמן אם חותכים נכון. הן לא נשברות, רק נשחקות.

פורסם

לבקש מהם דגם מיוחד או שכל מחוזקת לדרמל תספיק?

פורסם
  • מחבר

אני קונה את #426

אני לא בטוח שבכלל תמצא אחרות.

פורסם

אכן עיצה חשובה מאוד!

אוסיף עליה - מסיכה - שאיפת אבקת מתכת, פלסטיק ועוד זה אחד הדברים הגרועים ביותר שאתם יכולים לעשות לגוף שלכם, עם תוצאות גרועות פי כמה מעוורון.

לעולם אינני עובד ללא מסיכה, זו יכולה להיות מסיכת צבעים (גם כן ניתן לקנות ב-ace/homecenter בכ-4ש"ח חבילה של כמה), או מה שנקרא breather שיש בה גם פילטר קטן (אבל מסיכת צבעים רגילה מספיקה...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים