עבור לתוכן

האם באמת נחתנו על הירח

Featured Replies

פורסם

MR.ROBOTICS, :hi:

אנא קרא את חוקי הפורום שנית, כאמור אסור לפרסם שתי תגובות אחת אחרי השנייה.

אם יש לך משהו להוסיף השתמש בכפתור ה-modify.gif.

• תגובות 82
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לינק אחר לסרט? הלינק הנוכחי לא עובד

פורסם

מצאתי אתר שעונה על כול מה שהסרט מעלה

תבדקו פה תגידו לי מה אתם חושבים

פורסם

לא התעמקתי ממש הוכחה שהם כן נחתו

תסבירו לי בקלילות......... איך הדגל התנופף? איך לא היו כוכבים? איך לא נוצר מכתש בהמראה ונחיתה? איך לעזה הגיעה מצלמה לירח שצילמה את ארמסטרונג יוצא מהחללית כאילו יש צלם בחותץ ומצלם?

הדקל מתנופף כי המישהו עשה עליו רוח [נשפף עליו]

לא היו כוכבים כי הם הלכו לישון

נוצר מכתש.. פשוט הם שיחקו קצת בחול אחר כך ובנו ארמונות ואחר כך הם סידרו הכול בחזרה בטעות סידרו גם את המכתש...

היה צלם בחוץ... אם אני לא טועה זה הצלם שצילם את הבת מצווה של בת דודה שלי.. הוא צלם ממש טוב! בלתי יואומן מה שהוא יכול לעשות !

ארגגגגגג כבר אמרו מאה וחמישים פעם למה... טוב נו הינה :

הדגל התנופף משום שלא למדת פיסיקה בכיתה ט'! בושה! לא למדת על גילגולי אנרגיה? אנגריה הופכת לאנרגית חום מהחיכוך עם האוויר ועם דברים אחרים וככה היא עוברת מאנרגיה כזו לאנרגיה כזו... עכשיו, בחלל אין אוויר ... נככככככככככככוווווווווןןןןןן?! יופי! אז לאנרגיה אין לאן להתגלג!!!!!!! זה ממש דפוק! האנרגיה נשמרת משום שאין חיכוך עם שום דבר והיא נוצרה כשהאנשים עם החליפות המצחיקות ניסו לתקוע את המקל של הדגל על כדור הגבינה הזה שיש בו מנורות וקוראים לו - ירח!

לא היו כוכבים משום שכמו שביום בכדור הארץ לא רואים כוכבים [ביום] אז גם שם לא ראו כוכבים פשוט שם אין את האטמוספרה והאור לא נכנס דרך האטמוספרה כי אין בכלל אטמוספרה לירח אז אם האור לא עובר דרך האטמוספרה אז לא יהיה צבע כחול וזה למה בעצם יש צבע כחול... בגלל שהאור עובר דרך האטמוספרה!!!!!! עכשיו, אי אפשר לדעת שם אם זה יום או לילה אבל אפשר לראות לפי הכוכבים... באור בהיר לא רואים את הכוכבים וגם אם זה היה מזוייף תהיה בטוח שהם היו שמים ציורים של כוכבים מאחורה הרי אל תשכח שאם זה היה מזוייף אז מדענים וצוות גדול של מומחים היו בונים את התפאורה ולא ילדים בגן חובה שלא יודעים שמהירח אפשר לראות כוכבים [בתנאים המתאימים].

בקשר לצילום - ידוע כי הוא ירד לירח והסתובב קצת בכדי לראות שהכול פועל טוב והכל בסדר משום שאי אפשר להסתכן ולשלוח את כולם ביחד ואם משהו יקרה אז כולם ימותו... בקיצור, "האיש" ירד הסתובב קצת קפץ רקד ואז עלה ובדק דופק וכל החרטא הזה ואז כולם ירדו ו"האיש" ירד אחרון והם צילמו אותו יורד! זה הכול!

הסברתי הדרך הכי מפגרת שאפילו אחותי הדפוקה הזאת תבין..

בהצלחה!!

פורסם

בקטע של הדגל אני לא מסכים

אתה לא ראית את הסרט נכון?

אם הדגל היה מתנפנף בצורה עיקבית לא הייתי אומר כלום אבל אם היית רואה את הסרט היית רואה שהדגל ניראה כעומד במקום לכמה שניות ואז פיתאום בבת אחת מקבל משב רוח עצבני שמעיף אותו בצורה חדה

כל זה היה כבר לאחר שהאסטרונאוט תקע את הדגל במקום

אתה מבין

לפי הפיזיקה הדגל צריך היה להתנפנף בצורה מסויימת ובמחזוריות קבועה ואם היית רואה את הסרט והיית רואה באיזו צורה הדגל מתנפנף היית רואה שזה סותר את הפיזיקה

למען הסר הספק אני מאמין שהאמריקאים כן נחתו על הירח

פורסם

א. למיטב ידיעתי יש לירח אטמוספירה אבל דלילה הרבה יותר משל כדור הארץ בגלל כוח המשיכה החלש יותר.

ב. קול עובר לא רק באוויר, גם במים למשל או בסלע.

ג. הסיפור של Girls Sweet Dream על הדגל מדהים בטיפשיותו.

ד. דגל לא מתנופף בצורה מחזורית. מערכת כזאת היא בפירוש כאוטית וגם על כדור הארץ הדגל מתנופף בצורה מחזורית רק למראית עין.

פורסם

תראה, [אתה מעלי] אני ראיתי את הסרט מלפני שנה ואני לא ממש זוכר איך הדגל זז בדיוק... תאמין לי, יש לי דברים יותר חשובים לזכור מאשר את תנועת הדגל הזה...

מה שאני אמרתי הוא נכון בתנאי שהוא התנופף בצורה מחזורים וזה מה שהבנתי לפי מה שאמרו כאן אך במקרה שהוא סתם פתאום התחיל לזוז אז זה משהו אחר.. או במקרה שהוא זז במחזוריות שונה אז גם זה משהו אחר ואי אפשר להאשים אותי בזה! אני יודע שחוסר ידע זה לא תירוץ אבל במקרה הזה זה כן ותחשוב שנית לפני שאתה אומר על מה שאמרתי "טיפשות".

פורסם

בקשר לדגל דבר ראשון תיראה את הסרט ואז תגיב

זה היה ניראה בפירוש כאילו שהדגל קיבל פיתאום אנרגיה משום מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים