עבור לתוכן

האם באמת נחתנו על הירח

Featured Replies

פורסם

לא התעמקתי ממש הוכחה שהם כן נחתו

תסבירו לי בקלילות......... איך הדגל התנופף? איך לא היו כוכבים? איך לא נוצר מכתש בהמראה ונחיתה? איך לעזה הגיעה מצלמה לירח שצילמה את ארמסטרונג יוצא מהחללית כאילו יש צלם בחותץ ומצלם?

• תגובות 82
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נתנו לך כבר מספיק הסברים:

איך הדגל התנופף?

אין כוח משיכה חזק מספיק, תיתן למשהו דחיפה והוא ימשיך לנוע עד שתעצור אותו.

איך לעזה הגיעה מצלמה לירח שצילמה את ארמסטרונג יוצא מהחללית כאילו יש צלם בחותץ ומצלם?

כי הם ירדו, ואז באז צילם את ניל כאילו שוב יורד מהחללית בפעם הראשונה, זה ידוע כבר שנים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם מישהו מעוניין משדרים עכשיו בכל יום שני בחצות את חלל אדום.....

איתן

פורסם

הדגל "מתנופף" בגלל שנאסא תבלה אותו בדבק שהתקשה או משהו כזה ויצרה אפקט שהוא כאילו מתנופף , ולא בגלל שטויות כמו כוח משיכה וכו', על הירח יש כוח משיכה ואין רוח אז הדגל אמור היה להיות פשוט להיות למטה כמו דגל אצלנו רק מתי שאין רוח.

הרוסים לא הגיעו לירח מהסיבה הפשוטה שלא היה תקציב; הם ניסו ליצורר מנועים שיתמשו בפליטה שלהם לעוד דחף משהו כזה.. בגלל זה כל הזמן התפוצצו להם טילים.

לא נחתו על הירח? = בולשיט

ואחרי אפולו 11 נחתו על הירח גם אפולו 12 ו13 אם אני לא טועה, ואחרי זה כבר כמעט ולא - לא התעורר הצורך- הביאו משם כל מה שצריך כמעט, וטיסה כזאת לירח כרוכה בהרבה כסף שלאף אחד אין יותר מידי ממנו.

פורסם

13 ?

מה לא ראית ת'סרט :jump:

(הסרט מבוסס על מקרה אמיתי אם זה עוד לא מובן).

(רק הנקודות של אפולו היו נחיתות מאוישות).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

13 ?

מה לא ראית ת'סרט :jump:

(הסרט מבוסס על מקרה אמיתי אם זה עוד לא מובן).

חחח כן היה אתמול את הסרט עם טום הנקס ביס

דרך אגב היה על זה פרק יפה בחברים שפיבי אומרת בקשר לנחיתה על הירח

you can see the strings people
פורסם

זה כזה

"או שתנחתו על הירח ותמותו שם או שתחזרו לכדור הארץ לעולם לא תגיעו לירח"

"אל תדאג אנחנו נבנה מבלנדר צ'יפסר ואסלה חללית חדשה"

פורסם

"או שתנחתו על הירח ותמותו שם או שתחזרו לכדור הארץ לעולם לא תגיעו לירח"

אני הייתי מוכן להיקבר על הירח

"אל תדאג אנחנו נבנה מבלנדר צ'יפסר ואסלה חללית חדשה"

חחחח זה בערך מה שבאמת היה שם

פורסם

בעירון הם השתמשו בחללית שהייתה אמורה לנחות על הירח כדי לחזור הביתה........

לאדע איך זה היה אפשרי....

היא לא הייתה בנויה לזה בכלל......

"כמה לכדור הארץ? יודע מה, עזוב, שים מונה"

פורסם

יש קפסולה לחזרה לכדוה"א ונחתת בשביל הירח.

במצב אידיאלי הנחתת תרד לירח ותחזור להיפגש עם הקפסולה שחוזרת.

אם זה קורה היא שורפת את כל הדלק שלה ואין מספיק דלק כדי להחזיר את הקפסולה יחד עם הנחתת, בגלל זה ברגע שהאסטרונאוטים חוזרים מהנחתת לקפסולה הם משחררים את הנחתת ורק הקפסולה חוזרת.

באפולו 13 הם לא ירדו לירח אז הם יכלו להשתמש בכל הדלק כדי לחזור לכדוה"א עם שני חלקי החללית.

זה היה קריטי כי היתה תקלה בקפסולה (מסנני ה CO2 אני חושב) שאילצו אותם לחיות בנחתת עד החזרה, אחרת היו מתים.

הנחתת לא מסוגלת לנחות על כדוה"א כי היא לא בנויה לחזרה לאטמוספירה, הם עברו לקפסולה וזרקו את הנחתת קרוב לכדוה"א בשביל החזרה עצמה דרך האטמוספירה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

w00000ttttttt

לפני שראיתי את הסרט הזה חשבתי , יותר נכון ידעתי שאמריקאים נחתו על הירח לא היה בכלל קצה חוט של מחשבה שזה היה מזוייף אבל עכשיו לאחר כל מה שראיתי בסרט זה נראה ממש כאילו זייפו את זה... אז באמת אולי זייפו את זה? נחכה עוד שנתיים לראות מה היפנים ימצאו בתמונות שהם ימצאו....

עכשיו אני בכלל לא סגור שבאמת נחתו על הירח :x

פורסם

גם אני ראיתי את הקטע ויש כמה הסתייגויות

1. סבבה אז חלק מהתמונות הם זייפו(so fucking what) זה עדיין לא מוכיח שהם לא נחתו על הירח

2. אז מה אם כשמריצים את זה פי 2 מקבלים הליכה על כדור הארץ? זה דווקא מאוד הגיוני כשחושבים על זה ותואם מאד את הפיזיקה שלנו

3. היה שם משהו בקשר לטבעות קרינה שאי אפשר לעבור בלי למות רק הם שכחו להגיד שיש שתי פירצות לטבעות האלה והן מנצאות מעל הקטבים טודרכן דווקא כן אפשר לצאת בלי שום בעיה

4. אם האמריקאים לא היו מגיעים לירח תהיה בטוחים שהרוסים היו רואים שהכל זיוף(גם להם היחו טלסקופים) ווהם בטוח היו ממהרים לפרסם שהכל מזוייף

5. האמריקאים הביאו אבנים מהחלל ושלחו אותם למלא גאולוגים ברחביי העולם וכל האבנים הראו חד משמעית שהן הגיעו מהירח

פורסם

קודם כל DarkMan העלה פה נושא מעניין מאוד, כל הכבוד.

אני לא בטוח שהנחיתה על הירח לא בוצעה, אבל כמה מהתיאוריות הסותרות פשוט לא נכונות.

ראשית הדגל. רק בגלל שאין אוויר או רוח בחלל, לא אומר שדגל לא יכול להתנוסס, למעשה, לדעתי הוא לא יפסיק.

תארו לעצמכם שאתם מביאים בד ארוך לחלל. בגלל התכונות של החומר הוא גמיש ומסוגל להתפתל לכל כיוון מכל צד. הבד לא ישאר מתוח אלא יזוז באקראי. גם בירח יש כח משיכה וגם הוא משפיע פה.

שימו לב!! לדעתיבקטעים הקצרים שמראים את הדגל, הסרט מורץ בהילוך מהיר!! וזה נראה כאילו הדגל מתנוסס מהר!

דבר אחר - כמו שהם מזכירים, שוב, בחלל אין אוויר. אז תגידו לי בבקשה - איך הם מצפים שנשמע את המנוע ברקע? אם אין אוויר - אין לגלי הקול דרך לנוע.

מצטער לאכזב אתכם, החלל שקט, ולכן כשאמרו שלא שומעים את המנוע בנחיתה (או משהו כזה..) כנראה טעו.

בחללית, איפה שיש אוויר, ובמסיכות, יש קול.

הטעייה נוספת - הטענה שהחול לא "עף" או מתפזר.

המנוע יוצר הדף, הוא מנוע רקטי. זהו לא מנוע סילון (כי מנוע סילון לא עובד בחלל), מנוע סילון דוחס את האוויר ומעיף אותו אחורה, משאיר מאחוריו מיני מערבולות וזרמי אוויר. מנוע כזה ליד מדבר על הארץ היה כנראה מפזר חול. אבל המנוע של החללית הוא רקטה, דוחף בעזרת התפוצצויות (אולי השתמשו גם בפיוניות גז), לכן אל תצפו מהאבק להתפזר, זה לא כמו לנשוב על חול.

גם הצילומים "הדהימו" אותם. לפי המומחים שם, לירח קיים רק מקור אור אחד, והוא השמש. לפי דעתי פני הירח הבהירים תורמים בכך שהם מחזירים את אור השמש ומאירים את האיזור. אותן תמונות של החללית ומאחוריה השמש, ושאפשר לראות את החללית, או האסטרונאוט שמטפס עליה, ואין עליו צל, לדעתי לחללית יש תאורה חיצונית משלה.. (זו רק דעתי).

האיקסים שבתמונות, אני לא יודע כמה הם נכונים. בכל זאת לפני העידן הדיגיטלי היו מצלמות רגילות, אשר דרשו פיתוח במעבדה. יכול להיות שאת האיקסים הוסיפו אחרי הצילום, ולא בצילום עצמו, אלא במעבדה, למטרת סימון שאני לא יודע למה..... בכל מקרה אולי יש פרטים שהם לא רצו "לעלות עליהם עם האיקסים", ולא המשיכו אותם....

לגבי הקרינה....ממש אין לי מושג, ולא נראה לי שגם לכתב שם יש מושג, הוא הביא תמונות מפצועי הפיצוץ האטומי לדעתי, ולא ראיין אף מומחה לעניין קרינה.

העובדה שמכל שעות הצילומים, מצא הצלם חלקים שאם מכפילים את המהירות שלהם, נראים דומים להליכה על הארץ,ממש לא אומרת כלום.

הצילומים היו ביום, ולכן לדעתי לא נראו כוכבים, כי הייתה שמש, ואדמת הירח גם מחזירה אור, זה כמו ביום אצלנו.... אבל פה אני לא ממש בטוח...צריך לבדוק.

אז לפני שכולכם חושבים שלא בוצעה נחיתה, תזכרו שזו כתבה של כתב שאין לו הרבה יותר מושג מכם, והוא מצא אנשים לרעיין כי מן הסתם קיימים כאלו. אל תתנו לאפקטים שלו להשפיע על הדעות שלכם.

למה נאסא לא מוכיחה את הנחיתה? היא לא מבזבזת על זה זמן, הוויכוחים יכולים להימשך וכל תשובה תביא לשאלה חדשה, וזה לא התפקיד שלה להוכיח שוב פעם.

ו.....יכול להיות שאני סתם מדבר שטויות כי אני לא מבין.

יום טוב!

פורסם

טעיתי לגבי המנוע, הוא פולט גזים חמים שכן צריכים להעיף את האבק, אולי אפילו ליצור בור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים