עבור לתוכן

הכנת סיקור אוזניות לHWzone בשיתוף עם המשתמשים של הפורום

Featured Replies

פורסם

צודק. גם הבית שלי מלא חלונות אז רמקולים לא ישמעו ממש טוב בגלל הרעידות של החלון והתקרה הגבוהה (לא זוכר כמה זה קומה 2 אבל בחדר שלי\כל הקומה הראשונה זה 3.9 מטר גובה) אז יש מין הד בבית. וPX200 באמת לא איכות לאומת האוזניות האודיופיליות שאנחנו מביאים (אל תיקח את זה קשה Andr0syN) ויש לנו רשימה מסודרת של כל מה ש1 מביא בדיוק? וסקורפיון מה אם המגבר שלך? מוכן?

• תגובות 256
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המגבר שלי עדיין בשלבי התיכנון הסופיים.

אני מבטיח לך שכולם יידעו ברגע שהמגבר יהיה מוכן.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה אמרתם ש10 זה המקסימום, עכשיו זה 7?

בקשר לפרואק, רציתי פשוט שתיהיה לנו השוואה ישירה בין האוזניות לפרואק (גם אם ברור לי מה יותר טוב...).

בקשר לAndr0syN, אותי יותר עיניין הCmoy שלו יותר מהאוזניות,

אבל לא אלחץ על אף אחד (במיוחד לא על המארח). אפשר באמת לוותר על Andr0syN (יNo Offence), אבל את הפרואק באמת רציתי לשמוע (וזה גם טוב להשוואה).

פורסם

לפי דעתי, צריך לתת הזדמנות לאוזניות הזולות יותר כמו ה- PX-200.

לא כולם רוצים להשקיע באוזניות ממש יקרות, אז למה שלא תעשו סקירה גם על אוזניות זולות?

פורסם

גם אני רוצה לשמוע את הפרואק, אבל אנחנו עושים סקירה על אוזניות וגם ככה אין מקום לצערי.

וכל המטרה של הסקירה זה אוזניות מעל תג מחיר מסויים, ככה שאין מקום לאוזניות "זולות" אפילו כמו הPX200.

פורסם

אם ילך כמו שצריך, והמארח יסכים, אפשר יהיה לעשות סקירה נוספת לאוזניות ברמת כניסה.

כששם יש לנו את ה SONY EX-71, PX200, KOSS KSC50 ואולי עוד כמה...כמו ס/פורטא פרו PX100 וכאלה...

פורסם

כמה עוד אנשים זה יצריך כדי לעשות את זה?

פורסם

לא באותה מכה, אולי בהזדמנות אחרת.

הסקירה הזאת היא אך ורק על אוזניות בינוניות ומעלה.

פורסם

בינוניות? כל האוזניות שהולכות להיות בסקירה הם אודיופיליות לא?

למה אתה קורא בינוני?

פורסם

לסנהייזר 497 שלי...

לסוני MDR CD270 של קובי, ולסוני V700....

אה כן, ורוב האוזניות שלנו הם ממש Entry Level להיי אנד אמיתי של אוזניות.

פורסם

זה נכון.. אבל מי שהולך לקנות אוזניות ב1000$ ידע בדיוק מה הוא רוצה לקנות ולא סתם ישפוך את הכסף שלו.

אנחנו עושים את הסיקור כדי לאנשים שלא יודעים ממש מה הם רוצים ידעו קצת יותר טוב מה לקנות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, לדעתתי הגיע הזמן להצבעה לתאריך של המפגש.

זאת אומרת שכל אחד מהמוזמנים (שיבי, סקורפיון, KoM, י Dj_Ladi , ביצים חומות) יגיד באיזה תאריך מה 1.8 עד ה 10.8 הוא יכול לבוא בו (עדיף כמה שיותר מוקדם). אור (Holy JC) הודיעה לי שכל תאריך מבין התאריכים האלה מתאים לו.

לי בינתיים אין מגבלה על התאריך שאני יכול לבוא בוא למפגש.

פורסם

לדעתי קודם צריך לראות מה ההיו התאריכים של המפגש פורום בעזריאלי. אצלי כל הימים שסלים (47) הזכיר טובים לי.

פורסם

קודם שייקבע התאריך של המפגש, אחרי זה נקבע את שלנו.

עכשיו לבעיה הבאה, אנחנו רוצים ש5 בוחנים ייבחנו במקביל את האוזניות, אבל יש רק שני סטאפים (מחשב ומגבר, ומערכת ומגבר) ואייריבר (אבל זה טוב רק לאוזניות הממש נצילות וגם לא יוציא מהן את המקסימום)

מה עושים?

פורסם

אוכלים פיצה מתי שמישהו בוחן ;). אין ממש מה לעשות חוץ מלחכות ואין מגבלת זמן שאתם יכולים להיות אצלי (כל עוד אתם לא נשארים ללון ;))

אז נעשה את זה מהצוהוריים עד הערב ואז נספיק הכל. (או שיש למישהו עוד רעיונות?)

את האוזניות שלי אפשר לבחון אם ה"אני נהר" או אם מחשר אחר בלי מגבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים