עבור לתוכן

הכנת סיקור אוזניות לHWzone בשיתוף עם המשתמשים של הפורום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מסכים עם סקופ.

אם רום יסכים להסיע אותך (ויהיה מקום) או שתוכל להגיע לבד ולא כל המקומות יהיו תפוסים(עד 10 אנשים) אני לא ממש אתנגד.

לי בבית יש את הסוני MDR-V250 (לא שחס וחלילה אני משתמש בהן) ולא יודע בכמה הדגם הבא יותר טוב, אבל ה250 זה ממש זבל, אבל ממש, ממש, ממש, ממש, ממש, ממש זבל והן ממש^7 לא נוחות.

אגב, מה זה ה sony eggo 66 (או משהו ) כזה שמישהו אמר שהוא הולך להשיג אותן?

• תגובות 256
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סוני אגוו - אוזניות סגורות ב80 דולר בערך.

אותי די מעניינות.

פורסם
  • מחבר

אחלה, אז אני מכניס את whodosntlikeomri לרשימת המוזמנים (בדף הראשון בהודעה הראשית).

עריכה:

מה, התראד הפך לסטיקי?

פורסם

רגע מה אם מוסיקה? כאילו כדי לבדוק את האוזניות על MP3..?

וכרטיסי קול? הייה נראה לי את הMAYA 7.1 אבל אם מישהו יכול להביא כרטיס קול יותר איכותי זה הייה נראה לי יותר טוב.

וככה תגידו מה אתם מביאים כדי שנתכנן את זה טוב ולא הייו פשלות

פורסם

אני אביא גם הרבה MP3'Z באיכות גבוהה על דיסק או שניים.

אבל את רוב הבדיקות אני ממליץ שנעשה עם דיסקים מקוריים.

ישו, אני מניח יש לך בבית DVD או סידי אם יציאה דיגיטלית כלשהיא (קואקס או אופטית) אחרת אני צריך לסחוב איתי גם DVD שיתחבר לממיר שאני מביא.

פורסם
  • מחבר

אני אביא את הדיסקים המקוריים שלי (צריך לבדוק את כל הג'אנרים, נכון?), סקורפ יביא את שלו(הוא אמר עוד לפני זה).

אני מקווה שעד אוגוסט יהיה לי כבר את הEMU 1212M שנחשב בhead-fi לכרטיס הכי טוב(חוץ מאחיו הגדולים מאותה סדרה ::)) שעולה פחות מ-700$.

אז מי מביא סרטים ומשחקים? ומי מביא מחשב חזק (לבדיקות במשחקי מחשב)?

ומה בקשר למערכת סטראו\ סראונד(איכותית אם אפשר)?

פורסם

סרטים אני יכול להביא, בהנחה שמשתמשים במחשב (וכן סרטים עם AC3).

אתם רוצים פטיפון או לא?

פורסם
  • מחבר

פטיפון רוצים, אם יש לפחות 5 תקליטים טובים.

מה עם מחשב חזק(למשחקים)?

פורסם

טובים מבחינת מה? יש לי תקליטים טובים שמוקלטים גרוע ויש לי תקליטים מעולים שמוקלטים נורא..

אבל יש גם כמה תקליטים טובים שמוקלטים טוב :)

פורסם

קובי מעדכן אותי שהוא יגיע, ויכול בהחלט להיות שהוא יביא איתו עוד כל מיני אוזניות של Shure ושל AKG (הוא מכיר את היבואן).

ואני מניח שהוא גם יבוא עם הIriver שלו (יש כבר 3 :P )

פורסם

פטיפון רוצים, אם יש לפחות 5 תקליטים טובים.

מה עם מחשב חזק(למשחקים)?

לי יש מחשב חזק

2.6@3.2

512 ram

9600XT @575\550

ומשחקים שנחשבים למשחקים אם סאוונד טוב (UT 2K4 וNFSU) וDVD יש לי דיי פשוט של טושיבה אבל אם יציאה אופטית.

אבל למה אי אפשר להשתמש במחשב בתור מערכת הסאוונד אם כרטיס קול טוב? זה לא יתן את אותה איכות?

וIRIVER H120 לא הייה לי בזמן הקרוב :-\ אז תביאו את שלכם

ואם יש לכם משחקים אם איכות סאוונד טובה אז תביאו אותם

פורסם

יש שני Iriver'z אז...

לא, מחשב לא ייתן אותה איכות כמו מערכת ייעודית ללא כרטיס קול סופר איכותי וקבצים באיכות ממש גבוה.

אני מעדיף לבחון עם מערכת חיצונית שאביא (כמו שאמרתי אביא ממיר שאחבר לDVD שלך, שאגב קורא צרובים?)

פורסם

לא נראה לי :P

ומישהו מביא כרטיס קול? או שנסתפק בMAYA שלי?

פורסם

מישהו מביא אודיופיל 2496, וגם המאיה טוב....

אז אני מניח שאני מביא גם את הDVD שלי :P

פורסם

DVD=TV? אני רוצה לעשות את המפגש בקומה למעלה שלא יפריעו לנו וגם הייה לנו יותר מקום. אז אני צריך להעלות את המחשב שלי ואת הטלוויזיה שלי לשם? או שטלוויזיה לא צריך... ותביאו משחקים אם איכות סאוונד טובה כדי לבדוק את האוזניות במשחקים. ודרך הגב אני אור :) אז דיי אם ישו :P

יש לי גם PS2 שאין לי מוסג אם זה יכול לקרוא צרובים או לא... וגם את הDVD שלי שגם אני לא יודע אם הוא קורא צרובים או לא... אבל אני מבטיח לבדוק עד הפגישה שלא תביא סתם. וכמובן תביאו מוסיקה. ומה אם IPOD? לאף 1 אין שאפשר לבדוק עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים