פורסם לפני 13 שעות 13 שעות קניתי רילטק 8125 ויש לי איבוד פאקטים מעצבן הבנתי שזאת המחלה של הכרטיס הזה , ה I226 של אינטל טוב יותר? או שצריך לעבור לציפסט של 5/10 גיגה כדי להיפטר מהחרא הזה ? יש לרילטק גם ציפסט מ 8126 5 גיגה ו 8127 של 10 גיגה אבל הבנתי שגם הם לא חפים מאיבוד פאקטים , מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת נורמלי ?
פורסם לפני 11 שעות 11 שעות ציטוט של ivecoקניתי רילטק 8125 ויש לי איבוד פאקטים מעצבן הבנתי שזאת המחלה של הכרטיס הזה , ה I226 של אינטל טוב יותר? או שצריך לעבור לציפסט של 5/10 גיגה כדי להיפטר מהחרא הזה ? יש לרילטק גם ציפסט מ 8126 5 גיגה ו 8127 של 10 גיגה אבל הבנתי שגם הם לא חפים מאיבוד פאקטים , מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת נורמלי ?קודם כל תנסה את הפתרון שמוצע כאן (אפליקציה שאמורה לפתור את הבעיה): https://www.reddit.com/r/hardware/comments/1jp560a/rtl8125_sudden_link_updown_packet_loss_finally/דבר שני, אינטל בפירוש טובים יותר. היסטורית. נערך לפני 11 שעות 11 שעות על-ידי ClassMulder
פורסם לפני 11 שעות 11 שעות מחבר ציטוט של ClassMulderקודם כל תנסה את הפתרון שמוצע כאן (אפליקציה שאמורה לפתור את הבעיה): https://www.reddit.com/r/hardware/comments/1jp560a/rtl8125_sudden_link_updown_packet_loss_finally/דבר שני, אינטל בפירוש טובים יותר. היסטורית.ניסיתי את התוכנה הזאת לא עזר , אבל הבנתי שגם עם ה I225-226 של אינטל יש מלא בעיות
פורסם לפני 6 שעות 6 שעות ציטוט של ivecoניסיתי את התוכנה הזאת לא עזר , אבל הבנתי שגם עם ה I225-226 של אינטל יש מלא בעיותאף פעם לא נתקלתי בבעיות עם כרטיסי רשת של אינטל. מקסימום עם תוכנת הניהול שלהם - שלא חייבים להתקין או להריץ. ועם כל כרטיס רשת, מומלץ לכבות פונקציות של ניהול אנרגיה - כי זה עלול להעביר את הכרטיס למצב שינה.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר שיחקתי עם כל ההגדרות של חיסכון בחשמל ברילטק ניסיתי הכול יש איבוד פאקטים תאמין לי ניסיתי הכול , יש בעיה ברילטק ברמת החומרה / תוכנה דרייבר זה משהו עמוק יותר זה עובד אבל עם איבוד פאקטים לא תמיד מרגישים את "האיבוד פאקטים " אבל יש נערך לפני 1 שעה 1 שעה על-ידי iveco
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.