פורסם לפני 12 שעות 12 שעות מחפש דיסק לגיבויים, לא יהיה בשימוש רב במיוחד. ביצועים קצת פחות חשובים אבל חשובה לי האמינות/אורך חיים. חיפוש באמאזון מעלה לא מעט דיסקים ונתקלתי בכל מיני סוגים.-מישהו נתקל בחברת Fikwot? ראיתי שם את ה FS810-4TB במחיר של כ 950 ש"ח.-האם אפשר להאריך את האחריות לדיסק? יש מקומות/דגמים הנותנים אחריות מורחבת?
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות מניח שמדובר על עוד מותג מדבקה, למה דווקא SATA SSD 2.5?לא מכיר שום יבואן\חברה שמאריכה אחריות לדיסקים קשיחים\SSD לשוק הפרטי.אם אתה מעוניין בדיסק עם כמות הכתיבה הגדולה ביותר (כי אמינות זה גם עניין של קצת מזל) כנראה שתצטרך משהו מתחום ה-NAS כמו ה SA500 של Sandisk, לנפח של 4TB ה-TBW שלו דומה לזה של סמסונג לדוגמא אבל הוא בדר"כ קצת זול יותר. לכן זה בעיקר תלוי במה תמצא זמין\מחיר באותו רגע.בכל מקרה ועם כל דיסק שתבחר תדאג שיהיה לו גיבוי (עותק נוסף\ענן וכו')
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.