פורסם ביום שישי בשעה 07:51 PM2 ימים היי,תופעה חדשה - המחשב קופא פתאום במשחקים אחרי חצי שעה כזה. אפשר להחליף בין חלונות אבל קפוא הכל ל-15 שניות ככה, ואז יש מסך שחר לרגע והמחשב משתחרר.מה צריך לבדוק???
פורסם ביום שבת בשעה 01:15 PM2 ימים ואחרי שזה קורה, המשחק קורס או ממשיך ? ממשיך לחצי שעה או שמרגע שזה קורה אז זה תכוף ?יכולה להיות בעיית התחממות , אולי מעבד ,אולי כרטיס מסך .בלי שום קשר , תמיד כדאי לוודא שה XMP פעיל.האם יש במחשב כונן קשיח מכאני ? יכול להיות שהמחשב מנסה לגשת אליו , בדרך כלל הם מכוונים להכנס למצב חסכון בחשמל אחרי 20-30 דקות ואז כאשר אתה מנסה לגשת אליו , יש ספין אפ של כמה שניות . אם זה קורה באמצע משחק זה יכול להיות עניין מהותי .אם יש , תנסה לבטל כניסה למצב חסכון בחשמל .
פורסם לפני 10 שעות 10 שעות מחבר בדקתי חום, מדידי מאמץ אין חריגות.וודאתי אקסמפי, ביטלתי חסכון בתצרוכת וגם אין קשיח. זה ממשיך לרוץ חלק עד הפעם הבאה.פתאום קרה לי גם במהך שימוש בדפדפן לכן כנראה שקשור נטו לכרום כי היה פתוח ברקע - מקפיד עכשיו לסגור ונראה שנעלמה התופעה.בקיצור מה יכולה להיות הבעיה שלו?ציטוט של yoavkeואחרי שזה קורה, המשחק קורס או ממשיך ? ממשיך לחצי שעה או שמרגע שזה קורה אז זה תכוף ?יכולה להיות בעיית התחממות , אולי מעבד ,אולי כרטיס מסך .בלי שום קשר , תמיד כדאי לוודא שה XMP פעיל.האם יש במחשב כונן קשיח מכאני ? יכול להיות שהמחשב מנסה לגשת אליו , בדרך כלל הם מכוונים להכנס למצב חסכון בחשמל אחרי 20-30 דקות ואז כאשר אתה מנסה לגשת אליו , יש ספין אפ של כמה שניות . אם זה קורה באמצע משחק זה יכול להיות עניין מהותי .אם יש , תנסה לבטל כניסה למצב חסכון בחשמל .
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה לגבי חום - תבדוק את החום של ה-hotspot בכרטיס מסך. תשים את GPU-Z ברקע ואז מעת לעת תעשה Alt + Tab לצפות בטמפרטורות.האם התופעה התחילה רק לאחרונה? האם התקנת משהו במחשב? האם זה מחשב חדש / ישן? שינית משהו במחשב?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.