עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!

נערך על-ידי iveco

פורסם

למה שהלד לא יהיה דולק קבוע?

הרי הוא עובד כשהמחשב עובד. מה זה משנה אם יש מאמץ או שאין

פורסם
  • מחבר
ציטוט של law89

למה שהלד לא יהיה דולק קבוע?

הרי הוא עובד כשהמחשב עובד. מה זה משנה אם יש מאמץ או שאין

הלד של הכונן הקשיח מהבהב חלש עד קבוע לפי המאמץ של הכונן הקשיח כתיבה / קריאה אם זה דולק קבוע ללא מאמץ של הכונן הקשיח שהוא על 0-2% משהו לא תקין , אבל אני לא מצליח להבין מאיפה זה מגיע .... כבר התיייאשתי מזה , כל החיבורים תקינים ב PANEL הכוננים הקשיחים לא במאמץ , אין לי מושג למה זה יכול להידלק קבוע חצי שעה להפסיק ועוד פעם חצי שעה ולהפסיק פעם ראשונה שאני נתקל בזה אולי החיווט דפוק אבל הוא מהבהב מדי פעם אין לי מושג

פורסם

רשמת שהבעיה היא במארז.

אולי זה מוריד משהו ברקע, כמו עדכוני וינדאוס, כרום וכו'.

בכל אופן, אני אישית מנתק את האורות לד. זה סתם מציק בעין.

פורסם
  • מחבר

זה לא מעיד על בעיה ב HDD ? או בכבלי SATA ? , כי בדקתי תהליכים ברקע ואין כלום וגם בתוכנה קריסטל דיסק מארק אינפו אין שום בעיה

בעיקרון המחשב עובד רגיל חוץ מהלד של הכונן הקשיח שתקוע לפעמים סתם במשך 20 דקות ואז חוזר לעבוד רגיל

נערך על-ידי iveco

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים