עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
אחרי שאמש נודע על עזיבתו של מנכ"ל אינטל פט גלסינגר, החברה ממשיכה להפתיע היום עם הכרזה דרמטית בשוק כרטיסי המסך: סדרת Arc Battlemage החדשה, שמביאה איתה הבטחה מסקרנת - ביצועים טובים יותר מה-RTX 4060 של אנבידיה במחיר נמוך משמעותית

לכתבה

פורסם
כן אבל זה אינטל, בטח זה יקרוס כל הזמן. צריך לחכות כמה חודשים טובים ולראות איך אחרים מתגלחים על זה
פורסם
אינטל זה סוס מת. תרבות ניהול על הפנים.
לצערי מחלוקות קשות ועדתיות באימטל ישראל
פורסם
איפה הדרייברים של NVIDIA ואיפה הדרייברים של INTEL , זה כמו לנסוע על לאדה או על מאזדה 6
פורסם
לדעתי אינטל מכוונים יותר לשוק ה ai מאשר לשוק הגיימינג.
פורסם
כן, אבל ה-4060 הוא יקר בתור הכרטיס הזול ביותר של NVIDIA מסדרת 4000 (ADA Lovelace). אם היו מוציאים 4050 למחשבים שולחניים, כמו 3050 וכולי, אולי המצב היה אחר.
פורסם
לא עם הכרטיסים האלו, אלו כרטיסים המיועדים לצרכנים עם מחשבים שולחניים, ולא לשרתים.
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
שחכתם שהבעיה היא שכל המשחקים עוברים לאנריל 5, והכרטיס הזה מריץ כותרים של אנריל 5 על 20 פריימים ולא בנוי לזה, "ביצועים מצויינים על 1440" שקר וכזב. כרגיל אינטל פספסו את המטרה כי הם לא מבינים בגיימינג באמת. מריץ סייברפאנק על 100 + FPS ב 1440p כשה 3080 שלי לא ? בסדר.
פורסם
באתר videocardbenchmark הציון של Intel Arc B580 הוא 15180.והציון של GeForce RTX 4060 הוא יותר טוב 19842.אז הטענה של מיקוסופט היא לא בהכרח נכונה בכל הפרמטרים המדידים של כרטיס גרפי.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים