עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי אנשים, הרבה זמן שלא עשיתי שדרוג למחשב, יש לי מחשב בן 10 שנים לדעתי, משהו בסגנון. הכרטיס מסך הוא 970GTX ככה שהגיע הזמן.

אני מתכנן להזמין מחו”ל אבל אין לי ניסיון כל כך בנושא, ההבדלים במחיר כרטיסי מסך הם לרוב 1000 שקל, כולל מיסים.

מה גם שאני לא סגור על איזה מעבד ללכת, AMD או INTEL, אם Intel זולים יותר ואפשר לעדכן את הביוס בשביל להימנע מכל הבעיות ששמעתי שיש אז מצוין.

אני מתכנן לשחק על מסך 4K, אבל אני לא בטוח אם משתלם לקנות כרטיס מסך כמו 4090 במחיר פרוע כזה. חשבתי על ה-4070 TI SUPER, גם אם זה QHD נראה לי לא רע. חשבתי גם לחכות לסדרת ה-5000 לראות אם ירדו מחירים אבל לדעתי זה לא יקרה ואם כן אז לא בצורה דרסטית.

ראיתי גם מבצעים ב-MICROCENTER, למישהו יש ניסיון עם חברת משלוחים חיצונית ששולחת לארץ בזו”ל?

תודה בכל אופן! אשמח להצעות \ דעות על איזה חלקים ללכת, הזמנות \ משלוחים מחו”ל.

נערך על-ידי Lone Wolf

• Lone Wolf changed the title to מתכנן לקנות את כל המחשב בבלאק פריידיי מחו"ל, כדאי? עד 10K.
פורסם
  • מחבר

היי אנשים, בניתי מפרט שאני הולך להזמין היום רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט אם הוא טוב, לא טוב, אשמח גם להצעות אם כדאי לשדרג לוח אם והמלצות על קירור טוב ומשחה טרמית. כעיקרון אני מנסה לחסוך כמה שיותר מבלי לחסוך בביצועים, אני מתכנן לעתיד אוברקלוקינג סביר ולא מטורף.

https://pcpartpicker.com/list/ftssZc

פורסם

הייתי מחליף את המעבד של אינטל בamd
אתה לא תוכל לשדרג את ה14700k

כי אינטל החליפו את התושבת של המעבד בדור ה15

בנוסף לאין ספור בעיות שהתגלו אצלהם בדור ה14-13 (שנפתרו לכאורה)

הסיבה היחידה(לדעתי) ללקנות אינטל זה אם אתה צריך את הquicksync שלהם.

הנה סרטון שיצא לסכם את המעבדים שיצאו השנה ויש בו המלצות.

https://www.youtube.com/watch?v=Zue30tcu0mY

בנוגע לכרטיס מסך

לא חושב שכדאי לך להזמין אחד בכלל כרגע בינואר לפי כל השמועות יצא הדור הבא של amd/nvidia(וגם אינטל)

בתקציב שאתה מרשה לעצמך לדעתי כן כדאי לחכות ולקנות משהו מהדור הבא כנראה(אם אתה יכול להרשות לעצמך לחכות)

המחירים כנראה לא ירדו אבל אתה תקבל יותר עבור מה שאתה משלם(בהנחה שהמחירים לא יעלו בצורה מטורפת)

פורסם

הישראלי המצוי חושב רק על “מחיר זול “ , אבל מה קורה שיש בעיה עם החלק ? תתחיל לשלוח חלקים לחו”ל ? עד שזה יגיע לשם עד שזה יגיע לארץ

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים