iMeash פורסם אוגוסט 17 Share פורסם אוגוסט 17 (נערך) היי, מעוניין לקנות SSD אמין לשרת שפועל 24/7. אין צורך ביותר מ 120GB (אני מודע לזה שאין הרבה דגמים בגודל הזה אז גם מעבר לזה יהיה בסדר כל עוד אין קפיצה גדולה במחיר). כרגע יש לי SSD שהוא בלי חברה (משהו סיני ככל הנראה) ובגלל זה אני מעוניין לשדרג למשהו אמין וטוב בלי לקרוע את הכיס. המהירות הנתמכת היא עד 500/800 (לא זוכר בדיוק) אז מעבר לזה אין צורך גם כן. הסתכלתי פה על כמה דגמים: https://www.newegg.com/p/pl?N=100011693 601193224 8000&Order=1 בן משפחה יכול לרכוש עבורי בארה"ב ולהביא לי בביקור קרוב. אין בעיה גם לרכוש בארץ אם ההפרש זניח. איזה מבין החברות עדיפות? * TEAMGROUP MS30 * Team Group MP33 * Silicon Power * Kingston * Team Group T-FORCE מפה והלאה המחיר כבר כמעט כפול מהדגם הראשון שרשום: * Crucial P3 * Western Digital Green * Western Digital WD_Blue מעבר לדגמים האלה המחירים כבר יקרים מדי לטעמי. יש גם את הדגם הזה ב- KSP שנמצא כרגע במבצע https://ksp.co.il/web/item/55594 נערך אוגוסט 17 על-ידי iMeash ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 17 Share פורסם אוגוסט 17 ל-Silicon Power אל תתקרב. לא הצלחתי להבין איזה חיבור SSD יש לך. בחיבור M.2 יש 2 אפשרויות ממשק NVMe או SATA. נפח גדול יותר ב-SSD ייתן לך יותר אמינות כי יש פחות בלאי. יש מבצעים באמזון ויש משלוח בחינם. לא ציינת את חברת סמסונג ברשימה שלך והוא הכי אמין. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
iMeash פורסם אוגוסט 17 מחבר Share פורסם אוגוסט 17 (נערך) ציטוט של Jabberwock ל-Silicon Power אל תתקרב. לא הצלחתי להבין איזה חיבור SSD יש לך. בחיבור M.2 יש 2 אפשרויות ממשק NVMe או SATA. נפח גדול יותר ב-SSD ייתן לך יותר אמינות כי יש פחות בלאי. יש מבצעים באמזון ויש משלוח בחינם. לא ציינת את חברת סמסונג ברשימה שלך והוא הכי אמין. מבחינת ממשק אפשר גם וגם. לא ציינתי את סמסונג כי הם הכי יקרים בהגזמה. נערך אוגוסט 17 על-ידי iMeash ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 17 Share פורסם אוגוסט 17 SAMSUNG 990 EVO SSD 1TB 260 ₪ כולל משלוח ומיסים. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של Jabberwock SAMSUNG 990 EVO SSD 1TB 260 ₪ כולל משלוח ומיסים. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
iMeash פורסם אוגוסט 18 מחבר Share פורסם אוגוסט 18 יקר לי, הכיוון הוא לשלם חצי מזה. הייתה סיבה לכך שלא הזכרתי את סמסונג. עוד שאלה, יש לי גם חיבור 2.5', האם זה משנה אם אשתמש בו או בחיבור M.2? לדוגמה משהו כזה: Kingston A400 240GB SATA 3 2.5" Internal SSD ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 (נערך) תשמע, ותשמע טוב ! רוצה משהו איכותי ואמין - קיבלת המלצה. יקר לך ? תקנה איזה זבאל'ה שאתה רוצה. נערך אוגוסט 18 על-ידי A-10 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של iMeash יקר לי, הכיוון הוא לשלם חצי מזה. אלו המחירים. יותר נמוך מזה והאמינות נפגעת. ציטוט של iMeash עוד שאלה, יש לי גם חיבור 2.5', האם זה משנה אם אשתמש בו או בחיבור M.2? משנה. חיבור 2.5" הינו SATA בלבד. M.2 NVMe הרבה יותר מהיר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
yotam.m פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 (נערך) סליחה שאני מתערב אבל מה השרת הזה עושה וספציפית מה הדיסק הזה הולך לעשות? כמדומני, אם דיסק של 120GB מספק אותך מבחינת נפח סביר שאתה לא מעתיק קבצים לכונן\מהכונן אלא הוא סתם כונן BOOT. אם ככה מה הטעם לכל ההמלצות של כונן "סופר" אמין עם TBW עצום כשאתה לא הולך לכתוב\לקרוא מהכונן שום דבר? אני מפספס משהו? נ.ב אני לא רואה שמישהו שאל על איזה חומרה מדובר? חיבור M.2 יכול להיות גם SATA בלבד בלוחות ישנים. על איזה לוח אנחנו מדברים? נערך אוגוסט 18 על-ידי yotam.m ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 שאלות טובות ונכונות, אבל ... פותח הדיון ביקש כונן אמין. ככזה, ניתנה לו המלצה בהתאם. אם הוא לא יודע מה הוא צריך, זה סיפור אחר. שישאל בהתאם. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 (נערך) ציטוט של yotam.m אני מפספס משהו? כן, לא הוצע לו כונן enterprise ציטוט של yotam.m אני לא רואה שמישהו שאל על איזה חומרה מדובר? חיבור M.2 יכול להיות גם SATA בלבד בלוחות ישנים. שאלתי והוא ענה שיש לו: ציטוט של iMeash מבחינת ממשק אפשר גם וגם. נערך אוגוסט 18 על-ידי Jabberwock ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jabberwock פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של A-10 שאלות טובות ונכונות מה נכון פה? מעתה צריך לקרוא לכונני 120GB "החטא הקדמון" ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של yotam.m אם ככה מה הטעם לכל ההמלצות של כונן "סופר" אמין עם TBW עצום כשאתה לא הולך לכתוב\לקרוא מהכונן שום דבר? אני מפספס משהו? נ.ב אני לא רואה שמישהו שאל על איזה חומרה מדובר? חיבור M.2 יכול להיות גם SATA בלבד בלוחות ישנים. ציטוט של Jabberwock מה נכון פה? השאלות האלה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
iMeash פורסם אוגוסט 18 מחבר Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של Jabberwock אלו המחירים. יותר נמוך מזה והאמינות נפגעת. משנה. חיבור 2.5" הינו SATA בלבד. M.2 NVMe הרבה יותר מהיר. ציטוט של A-10 תשמע, ותשמע טוב ! רוצה משהו איכותי ואמין - קיבלת המלצה. יקר לך ? תקנה איזה זבאל'ה שאתה רוצה. לא הבנתי, סמסונג היחידים שאמינים בשוק? נשמע לי תמוה ציטוט של yotam.m סליחה שאני מתערב אבל מה השרת הזה עושה וספציפית מה הדיסק הזה הולך לעשות? כמדומני, אם דיסק של 120GB מספק אותך מבחינת נפח סביר שאתה לא מעתיק קבצים לכונן\מהכונן אלא הוא סתם כונן BOOT. אם ככה מה הטעם לכל ההמלצות של כונן "סופר" אמין עם TBW עצום כשאתה לא הולך לכתוב\לקרוא מהכונן שום דבר? אני מפספס משהו? נ.ב אני לא רואה שמישהו שאל על איזה חומרה מדובר? חיבור M.2 יכול להיות גם SATA בלבד בלוחות ישנים. על איזה לוח אנחנו מדברים? השרת הוא שרת מדיה (plex). על הכונן המדובר מותקנת מערכת הפעלה לינוקס ועוד כמה פלאגינים. בגלל שזה מוצר סיני הייתי מעוניין להחליף למשהו יותר אמין. רוב הכתיבה והקריאה מתבצעות לכונן hdd אחר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 18 Share פורסם אוגוסט 18 ציטוט של iMeash לא הבנתי, סמסונג היחידים שאמינים בשוק? נשמע לי תמוה יש אמינים וטובים לא פחות. אממה ? לא יותר זולים. מה ? מחפש לעשות דווקא לסמסונג ? יאללה, תן בראש ... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.