עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090  ו ryzen 9 7950x3d .

אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?.

האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ?

ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות.

תודה רבה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם המפרט הזה יספיק לכרטיס מסך ומלעבד?

https://tms.co.il/builds/446326

האם 750W יעשה את העבודה?

המארז מספיק גדול?

פורסם
ציטוט של Yaron123

האם 750W יעשה את העבודה?

לא

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

לא

אז 850 או צריך 1000? אפשר את דעתך לגבי שאר המפרט?

פורסם

ה 980 הוא כונן בסיסי למדי , נותן בעקרון את האמינות של סמסונג אבל ביצועים בסיסים .

ההיניקס p41 נותן ביצועים של 980 פרו ואפילו יותר עם אמינות לא פחותה.

https://tms.co.il/computer-hardware-components/hard-drives/ssd-drives/hynix-ssd-2tb-platinum-p41-mvme-m2

התמחור של הסמסונג מתאים לעליית המחירים שהייתה בתחילת השנה והתמחור של ה P41 הוא הרבה יותר משתלם ומתאים לתיקון כלפי מטה שהחל להכנס לשוק. 

אם אתה אובסס ל סמסונג , לפחות תיקח את ה 990 EVO . 

שאר המפרט נראה בסדר. לא יודע לתת חוות דעת למארז.  תחפש ביקורת לגבי זרימת האוויר שלו . יש לי את ה 900 שעלה כפול והוא שקט אבל טאבון , הייתי צריך להחליף את המאווררים ליותר חזקים שהם גם יותר רועשים ותפסתי מרובה לא תפסתי . 

ספק עדיף 1000 איכותי. רכשת חומרת קצה עליון , הספק לא אמור להיות שונה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

ה 980 הוא כונן בסיסי למדי , נותן בעקרון את האמינות של סמסונג אבל ביצועים בסיסים .

ההיניקס p41 נותן ביצועים של 980 פרו ואפילו יותר עם אמינות לא פחותה.

https://tms.co.il/computer-hardware-components/hard-drives/ssd-drives/hynix-ssd-2tb-platinum-p41-mvme-m2

התמחור של הסמסונג מתאים לעליית המחירים שהייתה בתחילת השנה והתמחור של ה P41 הוא הרבה יותר משתלם ומתאים לתיקון כלפי מטה שהחל להכנס לשוק. 

אם אתה אובסס ל סמסונג , לפחות תיקח את ה 990 EVO . 

שאר המפרט נראה בסדר. לא יודע לתת חוות דעת למארז.  תחפש ביקורת לגבי זרימת האוויר שלו . יש לי את ה 900 שעלה כפול והוא שקט אבל טאבון , הייתי צריך להחליף את המאווררים ליותר חזקים שהם גם יותר רועשים ותפסתי מרובה לא תפסתי . 

ספק עדיף 1000 איכותי. רכשת חומרת קצה עליון , הספק לא אמור להיות שונה. 

מעריך את זה מאוד, תודה 

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש משמעות ליצרן מבחינת אמינות.

ביצועים

סבילות ? ( endurance ) . 

תמורה למחיר .

פורסם

אני ציינתי 3 דגמים . זה לא אומר שהעולם נגמר שם .

ב 1 טרה ל הינקס יש סבילות יותר גבוהה והוא הכי מהיר . ה 980 הכי איטי , אינו עובד ב pcie4 בכלל.

ל 980 ולהיניקס יש 5 שנות אחריות לעומת 3 ל 990 אבו .

מבחינת תמורה למחיר , כל עוד אתה נשאר ב 1 טרה , הבדל המחיר ביניהם זניח    אבל אם תבדוק נפח של משחקים חדישים  ואלי תחשוב שוב ותלך על 2 טרה  . 2 טרה גם מכפיל את הסבילות אז אפילו אם אתה לא מנצל את כולו , הוא אמור להאריך חיים , למרות שהסבילות לא אמורה להיות בעיה ( ואלי יותר נכון להגיד סיבולת ) אם אתה לא מתעסק בעריכה או משהו אחר שטוחן דיסק. 

ברגע שאתה עולה ל2 טרה , המחיר של ה P41 משנה את תמונת התמורה למחיר. 

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים