עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אתה מצד אחד מתלונן על זבל סיני ואומר שתפסיק לרכוש אותו ומצד שני מחפש שוב פעם זבל סיני.

• תגובות 32
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• זה מריח כמו קמצנות כרונית. יש לנסות למצוא דיל טוב, ויש לקנות זבל.

• מסכים, אבל יאמר שיוקר המחיה בישראל באמת מטורף. לצערי הממשלה לא עושה כלום בנושא (האמת שעושה בעיקר נזק).

• מה הקשר בין הממשלה (או יוקר המחיה בישראל) ובין מחיר של גוף קירור למעבד ב-120 שקל?

תמונות מצורפות

פורסם

זה מריח כמו קמצנות כרונית.

יש לנסות למצוא דיל טוב, ויש לקנות זבל.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

זה מריח כמו קמצנות כרונית.

יש לנסות למצוא דיל טוב, ויש לקנות זבל.

מסכים, אבל יאמר שיוקר המחיה בישראל באמת מטורף.

לצערי הממשלה לא עושה כלום בנושא (האמת שעושה בעיקר נזק).

פורסם

מה הקשר בין הממשלה (או יוקר המחיה בישראל) ובין מחיר של גוף קירור למעבד ב-120 שקל?

פורסם

יש מע"מ על המוצר?

עלויות ארנונה ושכירות מועמסות על מחיר המוצר?

מס חברות הולך למדינה?

הדברים האלה משפיעים על מחירי מוצרים. הכל יקר בארץ.

פורסם
  • מחבר

האמת שיש שני גופי קירור שאני מת לקנות DEEPCOOL AK620 יש עליו חוות דעת מעולות ב AMAZON

260W TDP

%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%

NOCTUA NH-D15 250W

image.png.5fdce4adad65498af6584056f4b7f81d.png

פורסם
ציטוט של law89

יש מע"מ על המוצר?

עלויות ארנונה ושכירות מועמסות על מחיר המוצר?

מס חברות הולך למדינה?

הדברים האלה משפיעים על מחירי מוצרים. הכל יקר בארץ.

מישהו מונע ממך להזמין אותו מאמזון ב-25$ ולא לשלם אף אחד מהדברים שתיארת, אפילו לא מע"מ?

פורסם
  • מחבר

למה חברות מותג כמו נוקטואה , DEEPCOOL ו Scythe משתמשות באלומיניום ולא נחושת ? , גוף קירור Scythe Fuma 3,עם 6 צלעות בכל צד משהו מטורף רק חבל שלא מפרסמים באתר שלהם את ה TDP

711EFkJl0bL._SL1500_.jpg

נערך על-ידי iveco

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

מישהו מונע ממך להזמין אותו מאמזון ב-25$ ולא לשלם אף אחד מהדברים שתיארת, אפילו לא מע"מ?

איך זה רלוונטי לטענה שהממשלה משפיעה על יוקר המחיה?

בנוגע למה שרשמת:

א. יתכן בקרוב שלא יהיה ניתן (הממשלה שוקלת לבטל את הפטור).

ב. לא כל מוצר ניתן לרכוש. יש לא מעט מוצרים שלא נשלחים לארץ, בין אם מפאת גודלם או בין אם מסיבות אחרות. לדוגמה, רציתי לרכוש את הפייר סטיק שעולה גרושים באמאזון, אבל לא ניתן לרכוש בארץ.

פורסם
ציטוט של iveco

למה חברות מותג כמו נוקטואה , DEEPCOOL ו Scythe משתמשות באלומיניום ולא נחושת ? , גוף קירור Scythe Fuma 3,עם 6 צלעות בכל צד משהו מטורף רק חבל שלא מפרסמים באתר שלהם את ה TDP

711EFkJl0bL._SL1500_.jpg

איבקו, אתה עושה עבודת מחקר. רכשתי את המיוגן 5 של סקייט ומעולם לא בדקתי אם הוא עשוי מנחושת או חומר אחר.

חייב לציין שהמתכת שלו חדה בצורה מטורפת. חתכה אותי כמה פעמים.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

זה הפתרון, לקנות מחו"ל. אבל אז אתה לא תומך בעסקים בארץ וזה בעיה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של law89

איבקו, אתה עושה עבודת מחקר. רכשתי את המיוגן 5 של סקייט ומעולם לא בדקתי אם הוא עשוי מנחושת או חומר אחר.

חייב לציין שהמתכת שלו חדה בצורה מטורפת. חתכה אותי כמה פעמים.

אלומניום חומר זול יותר הוא לא מעביר חום בצורה טובה כמו נחושת

פורסם

לא מבין מה אתה שובר את הראש, לא חסר מוצרים איכותיים בארץ במחירים שווים ...

אם אתה חובב עלי אקספרס זו כבר בעיה אחרת .. מה שזול בסוף יקר ( בכל המובנים ) .. 

שורה תחתונה אז מה קנית בסוף ועל מה עוד התלוננת ? ..איזה פוסט הזיה חחחחחח 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

********** עידכון ***************

שלחתי מיילים ל Coolermaster לגבי התושבת שלהם הדפוקה של הגוף קירור והם התחילו לבקש צילומים הוכוחות ממש כאב ראש סה”כ תושבת מעפנה שיש לה פגם בייצור או באיכות , אממא ? היה לי בארון תושבת קירור בכלל של ASUS משהו ישן והופה זה מתאים ל Coolermaster אותה מידה לא ניסיתי ממש להתקין את זה בהברגה אבל המידה אחד לאחד הגוף קירור מתאים לתוושבת מגניב , הייתי צריך לזרוק את הגוף קירור לפח כואב הלב .

בקיצור אני אנסה להתקין את זה בקרוב , לטובת Coolermaster יש להגיד שהגוף קירור ממש טוב הוא 65W אבל נקרר כמו 95W יש לי גוף קירור עם צלעות בלאגנים NO BRAND אבל נראה טוב והוא מקרר אותם מעלות אפילו פחות כמו ה TXX של COOLERMASTER ה 65W .

פורסם
  • מחבר

נ.ב.

למי שמחפש גוף קירור טוב עד 150W אני ממליץ על ANTEC A400I אחלה גוף קירור שקט , מקרר טוב לא מצויין אבל טוב !

שווה את הכסף ! מקווה שהתושבת פלסטיק שלו אמינה (:

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים