danezeq פורסם אפריל 3 Share פורסם אפריל 3 יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אפריל 3 Share פורסם אפריל 3 אתה צריך POWER BANK WITH Power Delivery 3.0 משהו כזה - https://www.amazon.com/INIU-Portable-Charger-20000mAh-Charging/dp/B0C982VHF3/ref=sr_1_9?dib=eyJ2IjoiMSJ9.CDRr-EBlCKBneqZLP-FBcOUYtvvlKnmSfM2PnJyy1owiyF7La8xx0HzSKcaKwO9-JgC0MpEBWufN_Otw5hbVIJesKOFjMdV-3AhiZPX181zSzhAbIhTHKgzb7eXrvbmbXlVCCz6UVra6J2q5Po_GIBKpU5Mq_LE0EFmvmUDmkJSasciEWxJpoXMSWuYkZXLniVgDYOJ-z1GiC4D3B4aqi6C25bEele3UzUCFCE_7tdA.XsHxQ3_j4UbTJgPwIum9JL5SBGkHxcwHlVvNzogAhQE&dib_tag=se&keywords=Quick+Charge+3.0+Power+Bank&qid=1712147949&sr=8-9 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
danezeq פורסם אפריל 7 מחבר Share פורסם אפריל 7 תודה על התשובה 🙂 האם זה משהו ששווה להזמין מחו"ל ואם כן אז משהו עד רף המס (75 דולר נכון?) יש המלצה לדגם כלשהו מחברה אמינה? הדגם הספציפי נשלח אני רואה שאין משלוח לארץ. יש איזה איזה יום רווקים סיני, בלאק פריידי או משהו בתקופה הקרובה? 😄 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
danezeq פורסם אפריל 13 מחבר Share פורסם אפריל 13 יש המלצה למשהו? נאבדתי בין כל הדגמים. אני לא יודע מה מהדגמים מתאים למחשב נייד ומה לא. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
danezeq פורסם מאי 31 מחבר Share פורסם מאי 31 תודה על הקישור באמאזון אבל אם אני מבין נכון הם לא שולחים לארץ סוללות. יש אתר ישראלי שאתה ממליץ לקנות ממנו? משהו שיהיה גם 65@ וגם PD3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.