עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

בלוק הקירור אמור לקחת את החום הזה לרדיאטור.

זה מיותר לקרר את הצד האחורי של הלוח. אתה בטוח שהמשאבה עובדת?

יש לך תמונה מהצד השני?

איך אני יכול לדעת בוודאות שהמשאבה עובדת? בגדול יצא לי כמה פעמים לשמוע את הזרימת מים..

היו לפעמים רעשים כמו שתנסה לשתות מקשית את הסוף שנשאר בפחית.. רעש דומה לזה.

https://postimg.cc/QFRhpC2y

• תגובות 32
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• אם העליה בטמפרטורה חדה מאד בין 50 ל-90, אז הבעיה כנראה בחיבור של בלוק הקירור .   אם העליה הדרגתית, אז יש בעיה במערכת הקירור.

• בצלע קירור אפשר להרגיש אם הצלע מתחממת . במערכת קירור מים כל הרעיון הוא שיש מערכת מאוד גדולה  והטמפ' אמורה לעלות יותר לאט. אז גם אם המאווררים סתומים או אפילו לא עובדים , יעברו כמה דקות עד שתג

• זה לא גריז טרמי למעבדים.  עדיף שתשים משחת שיניים.   https://ksp.co.il/web/cat/.1066..187..39. תקנה כאן משהו נורמלי ותמרח מחדש. 

תמונות מצורפות

פורסם
ציטוט של Avivpro1000

זה בזמן משחק (סתם שאלה, פרמוט המחשב יכול לעזור? אולי יש איזה ווירוס? או שאין קשר?)

אין קשר.

בסרטון שהבאת המעבד שלו אומנם בטמפרטורה של 90C מעלות אבל אם תשים לב המהירות שעון 4.4GHZ אצלו.

המעבד הזה צריך להגיע למהירות 4.6GHZ אם הטמפרטורה תקינה יחסית.

התקנת RYZEN MASTER, אולי הוא עושה בעיות - הייתי מסיר אותו ונכנס לביוס, עושה איפוס ומחזיר פרופיל XMP לזיכרונות.

בזמן משחק יש תוכנות OVERLAY כמו MSI Afterburner שמציגות טמפרטורה בצד המסך וגם מהירויות שעון מעבד וכרטיס, כשאתה עושה Alt+Tab זה לא טוב, זה מוציא את המעבד ממאמץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

בלוק הקירור אמור לקחת את החום הזה לרדיאטור.

זה מיותר לקרר את הצד האחורי של הלוח. אתה בטוח שהמשאבה עובדת?

יש לך תמונה מהצד השני?

ציטוט של Jabberwock

אין קשר.

בסרטון שהבאת המעבד שלו אומנם בטמפרטורה של 90C מעלות אבל אם תשים לב המהירות שעון 4.4GHZ אצלו.

המעבד הזה צריך להגיע למהירות 4.6GHZ אם הטמפרטורה תקינה יחסית.

התקנת Ryzen MASTER, אולי הוא עושה בעיות - הייתי מסיר אותו ונכנס לביוס, עושה איפוס ומחזיר פרופיל XMP לזיכרונות.

בזמן משחק יש תוכנות OVERLAY כמו MSI Afterburner שמציגות טמפרטורה בצד המסך וגם מהירויות שעון מעבד וכרטיס, כשאתה עושה Alt+Tab זה לא טוב, זה מוציא את המעבד ממאמץ.

המחשב היה בתיקון החליפו קירור נוזלי אמרו שהיה בו תקלה..

אני אאסוף תמחשב עוד מעט ואבדוק שוב שהכל עובד טוב

עריכה:

עכשיו במצב רגיל המעבד על בין 40 ל 50 מעלות ועל בערך 300 מגה הרץ.

במצב משחק הוא בין 70 ל 80 מעלות על אזור ה 4500 מגה הרץ

לפעמים הוא גם מגיע ל 90 מעלות במשחק תלוי במצב במשחק...

בכל מקרה עכשיו יש שיפור והוא לא על 70-80 מעלות במצב רגיל עם 300 מגה הרץ.

נערך על-ידי Avivpro1000

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים