עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

כיום ישנו מחשב ממותג ללא שימוש מדגם
ThinkStation P500 Workstation lenovo
שדרוגים מהדגם בכללי
90G זכרון AAC
650 ספק
NVIDIA® Quadro® K420

SSD+3 כוננים מכנים 2G
מעבד LGA 2011-3 e5-2678 V3 XEON

השאלה אם שווה להשקיע בקיים או לקנות חדש 
תודה

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

קנייה 4K 

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

משחקים וכללי עבור ילדים

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

כן 3 כונני HD מכני 2T
1 SSD ישן 512G

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

שקט ביותר

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

ללא אורות 

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

בחצי השנה הקרובה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

מסך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

7 ילדים או ילד בן 7 ? בכל מקרה שיהיו בריאים. 

רוב הילדים עד גיל 13 ישחקו במשחקי  mainstream   כגון

fortnite, fifa ,nba , minecrfat ,fallguys  וכו'. 

חלקם יעבדו על כל מחשב , הכבדים יותר יסתדרו מצויין עם כרטיס מסך בינוני .

מירוצים  יכולים להיות יותר כבדים אם הם חדשים  אבל אפשר לשחק במירוצים בין 5 שנים וכו' שאפשר לרכוש כמעט בחינם  והם מעולים .

בעקרון אתה יכול להשאר עם המחשב הזה ולשים כרטיס מסך משומש בערך ב 500 ש"ח .

כנס ליד 2  . 

בשביל שנדע מה בדיוק מתאים למחשב כמו שהוא ומה מצריך מתאמים לחשמל , צריך צילום של הכבלים שיוצאים מספק הכח שלך -  זה חשוב! כרטיס מסך חזקים צורכים הרבה חשמל ולא יעבדו בלי הכבל הנכון.

במקרה הרע אפשר לרכוש מתאמים ב 50-100 ש"ח בכל חנות מחשבים . 

geforce 1050ti-1060-1660/1070-1660ti/super 

או 

amd rx5600-5700/6600-6600xt .

אני רואה כרגע  5700xt ב 600 ש"ח , תמורה מעולה לכסף . או 1660 super ב 500-600 ש"ח אם יש לך העדפה ל nvidia.

נ.ב. יש גם עניין של גיל  אני מכוון ל 1660 סופר כי הוא יותר חדש מ 1070 ויש סיכוי שיותר חדש מ 1660 רגיל או TI.

אבל אם יש חשבונית רכישה ומדובר בכרטיס שהוא עוד באחריות , זה יתרון .

כרטיס חדש  עולה בערך כפול . 

90 גיגה זכרון AAC  ? אני מעריך שהתכוונת ל  ECC ואולי זה 96 ?

כדאי לוודא שהזכרונות מסודרים טוב ועובדים ב quad channel . 

המעבד יודע לעבוד עם זכרון במהירות 2133 , אם חלק מהזכרונות במחשב הם במהירות נמוכה וחלק מהירות גבוהה, צריך לחשוב על זה רגע , לפעמים 64 מהיר ( או 80 ) הוא יותר טוב מ 96 איטי . וגם פה אני מדבר על עבודה כבדה ולא על גיימינג.

גיימינג מסתדר או 32 ואפילו 16. 

אם יש לך סבלנות , יכול מאוד להיות ששווה למכור את המכונה הזאת ביד 2  למי שצריך הרבה זכרון והרבה ליבות עיבוד ולרכוש מחשב אחר שהוא יותר מותאם לבית  עם מפרט עדכני ( חדש או משומש ) .

מנגד, זאת מכונה שאמורה להיות מאוד אמינה לטווח הארוך ולמשחקים שאני דיברתי עליהם , היא תהיה מספיק טובה גם 5-6 שנים קדימה , עד שהילד יהיה בן 13 או שיהיו לו 12 אחים\אחיות  . 

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים