עבור לתוכן

טמפרטורת פרסקוט 2.8

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורה בזמן IDLE היא בסביבות ה 60 מעלות, ובזמן BUSY ב 70 מעלות, בתחום הזה מהירות המאורר שסופק עם המעבד היא 2500 סל"ד פחות או יותר.

איזה פיתרון קירור אתם מציעים לי לעשות, אם בכלל.

פורסם

בעיה שלך שקנית פרסקוט עכשיו תכאל את מה שבישלת ;D

בכל מקרה גם לפרסקוט אלה טמפ גבוהות אני ממליץ לך להחליף היטסינק (מה שבדרך כלל אני לא ממליץ סתם ככה)

לך על הטאוור שעולה 170-180 שקל הוא היחידי שלדעתי יכול להתמודד עם החום של המעבד שלך (וגם אם יקרע הסוקט.. ביג דיל, פחות פרסקוט)

פורסם

אם הסוקט יקרע אז הלוח ילך ולא הפרסקוט...

אבל אם אתה לא מזיז את המחשב כמעט בכלל ושאתה כן מזיז אותו זה בסופר עדינות אז הsilent tower הייה מה שאתה צריך

פורסם

תחום המעלות בסדר לדעתי אין סיבה להחליף הטמפ' של P4 ה"רגילים" היא בין 40-55 של הפרסקוט זה בין 50-70 ואולי יותר.

פורסם
  • מחבר

האם כדאי לקנות thermalight sp 94 + delta 92 mm ?

הבנתי לפי הביקורות שזה שילוב טוב.

פורסם

זה שילוב טוב אם אתה חירש שגר במאדים ...

אחרת , תשקול אופציות אחרות הגיוניות יותר .

יש לך את הסיילנט , יש לך עוד כמה פתרונות .

מניסיון אישי , הסיילנט לא תלש שום סוקט , כשהמארז שלו הוכנס לתיק ונסחב על כתף של מישהו למרחק כמה מטרים טובים .

הקביעה של הגוף קירור הזה היא בטיחותית . אם משהו יתלש כבר , זה יהיה כל המיקום של התושבת , והלוח יצטרך להשבר ל2 כדי שהסיילנט יפול .

אם הלוח אם מורכב כמו שצריך , אין שום סיבה שבעולם שהסינק הזה יפול או יהרוס את הלוח .

ואתם מדברים על משקל ..... למה אף אחד לא מרים גבה על זה שהSP 94\97 שוקל פחות או יותר אותו משקל ?

סתם נקודה למחשבה .

פורסם

תחום המעלות בסדר לדעתי אין סיבה להחליף הטמפ' של P4 ה"רגילים" היא בין 40-55 של הפרסקוט זה בין 50-70 ואולי יותר.

סליחה? 40-55?

יש לי פנטיום 4 HT 2.6

המעבד קבוע ב36-30

כמה שאני מעמיס עליו מוריד שומע מוזיקה לא חסר מה..

ואין לי שום קירור מיוחד מה שבא עם זה

הבית שלי נראה לי יותר חם מהשמש, אז אין שום דבר שיקרר אותו חוץ מהמאוורר וההיטסינק שבא איתו

פורסם
  • מחבר

אני מדבר מבחינת ביצועים , לא מבחינת משקל.

יש למישהו סקירה של המגדל הזה ?

פורסם

peralon מה הקשר עם הP4 שלך עובד על 30-36 יש אנשים שעובדים איתו גם על 20 מעלוצת עם קירור מים ומינוס 50 עם גז זה לא אומר שאלו המעלות שצריכות להיות התחום הוא בין 40-60 מעלות אם שלך פחות כול הכבוד

KLAYMAN הנה תרד שעוסק ב"מגדל" לפי דעתי תישאר עם הקירור שלך כי המעלות בסדר.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70673.0

פורסם

בעיה שלך שקנית פרסקוט עכשיו תכאל את מה שבישלת  ;D

עכשו שיש לו את הפרסקוט הוא יכול לחמם עוד דברים עליו ולאכול אותם P=

פורסם

אז מה עם המעבד חם הוא בנוי לטמפ' כאלו גם המעבדים הישנים של AMD היו בנויים לטמפ' שהם עבדו מה אתם מתחילים לקבור את המעבד על סמך הטמפ' שלו ככה עשו פעם לAMD וכולכם קפצתם.

אתם קוברים יותר מידי מוצרים בלי שיהיה לכם ניסיון איתם ועל סמך שמועות שונות למישהו פה היה את "המגדל|" שהוא אומר שהוא שובר לוחות?? מישהו הרכיב אותו שהוא מתלונן על החיבור שלו?? כול עוד לא עשיתם אף אחד מהדברים הללו למה אתם קוברים את המוצר.

קראתי משהו כמו שלוש ביקורות על המוצר ובאף אחת מהם לא נשבר הלוח אדם שיש לו ניסיון הגיב כאן (PAVEL) ואמר שהגוף הזה בסדר גמור, טרמלטק לא יוצאיו גוף ששובר לוחות מה הם השתגעו כול המוניטין שלהם ידפק.

פורסם

אני מדבר מבחינת ביצועים , לא מבחינת משקל.

יש למישהו סקירה של המגדל הזה ?

אוכל את רוב המתחרים מבחינת קירור הוא אחלה

פורסם

בונא חבר'ה אתם מדברים שטויות... למישהו מכם יש נסיון עם הפרסקוט שאתם יכולים לדבר?

ועזבו את זה.. "כמה מאווררים יש לך במארז ובאיזה סדר הם מסודרים אם יש מאווררים?"

לחבר שלי שהזמין 2.6C וקבילת 2.6E בטעות היה 48 מעלות באמצע משחק של קאונטר+ שמיעת MP3 עם כ.קול OB.

בזכות הVANTEC AEROW FLOW המעלות ירדו ל42.

מילא תגידו מעבד גרוע! אבל הוא לא מתחם כמו שאומרים... בכלל לא.

פורסם
  • מחבר
לחבר שלי שהזמין 2.6C וקבילת 2.6E בטעות היה 48 מעלות באמצע משחק של קאונטר+ שמיעת MP3 עם כ.קול OB.

זוהי טמפרטורה בסדר גמור לפרסקוט.

הקטע שאצלי זה ב 57 מעלות בערך במצב IDLE  !

פורסם

באמת שזה מטורף... כמה מאוורים יש לך במארז?

ויש מצב שיש כיס אוויר בין הHS שלך לבין המעבד ונתקע בו חום וזה לא מועיל לירידת הטמ'פ.

ויש מצב שהלוח שלך מזייף מעלות דרך אגב.

פשוט תקנה איזה VANTEC AEROFLOW נחמד ותקציבי,

ותקווה שהטמפרטורות ירדו.

תקנה גם ARCTIC SILVER 5 משחה טרמית מעולה שגם תעזור למעלות לרדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים