עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
ספינת הדגל החדשה של אינטל ומשפחת Raptor Lake נחתה על השולחן שלנו - אז ביצענו צלילה אל מבחני הביצועים השונים בשביל להחליט האם מספר הליבות המרשים שבתוכה מספיק בכדי להתמודד עם התחרות המאתגרת

לכתבה

פורסם

טוב לגבי קרבות הצמרת -

תלתיסטים - לכו על AMD.

עורכי תמונות וגם ווידיאו - על אינטל,

עם ליבה גרפית כמובן.

נערך על-ידי A-10

פורסם

תודה רבה על הסקירה.

האם שמתם לב לשינוי בביצועים עם כרטיסי ה RAM שלכם? ה 6,000 MHZ לעומת ה 5,200?

דרך אגב, באחת השקופיות היה כתוב בתמיכה ב5,600 עם 1DPC ו-4,400 עם 2DPC, אפשר הסבר קצר מה זה אומר? 

קניתי פשוט סטיקים במבצע של DDR5 עם 5,600 MHZ ואני תוהה אם אוכל לנצל אותם כמו שצריך.. תודה.

פורסם
  • מחבר

לפרודוקטיביות השתמשנו בערכה אחת ולגיימינג בשניה - מטעמי תקציב זמן לבדיקות של כל הדברים האלה. היה לנו סט ישן ורצינו לרענן את סט המשחקים עם RTX 4090 ולכן השתמשנו בזיכרון קצת יותר עדכני. בהנתן הזדמנות זמן הכל יסתנכרן עם אותה ערכה.

1DPC משמע One Dimm Per Channel, מקל פר ערוץ תקשורת. במידה ותאכלס את כל ארבעת הממשקים של לוח האם, אתה תהיה במצב 2DPC, שכן כל ערוץ יקבל שני מקלות. כתוצאה מכך יכולת ההתמודדות עם תדר זיכרון גבוה נפגעת

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שזה המצב, זה התמיכה הרשמית כן...

יכול מאוד להיות שיהיו לך 0 בעיות בהרצת 4 מקלות בתדר מלא.

פורסם

13900K it is

יש כבר זמין בארץ?

פורסם

מעניין, התוצאות שלי טובות משמעותית. out of the box

image.png.9444728aa046aad1eacdec0338685a93.png

פורסם
  • מחבר

זיכרון מהיר יותר תורם פה בנושא. את מבחני ה-Compute עשינו עם DDR5-5200 CL40, ממש דור ראשון.

בעתיד הלא-רחוק כל הסט יעודכן בשימוש זיכרון DDR5-6000 CL30

פורסם

אה הגיוני. אני עם 6000 cl30 באמת.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים