פורסם 2022 בספטמבר 263 שנים שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים ציטוט של law89 הדיסק און קי במקרה בפורמט exfat? לא, הוא בfat32. אם הוא היה ב exfat , הוא לא היה מקבל הודעת שגיאה. ציטוט של ikehgl מה הסיבה לזה ומה הפתרון. הסיבה היא ש fat32 תומך בקבצים עד גודל של 4 גיגה. הפתרון הוא פרמוט מחדש של ה DOK כ exfat .
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים צריך לפרמט את הכונן NTFS וזה יפתור את הבעיה כי FAT לא תומך ביותר מ3 או 4 ג'גה
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים ציטוט של yoavke לא, הוא בfat32. אם הוא היה ב exfat , הוא לא היה מקבל הודעת שגיאה. הסיבה היא ש fat32 תומך בקבצים עד גודל של 4 גיגה. הפתרון הוא פרמוט מחדש של ה DOK כ exfat . לי אין אפילו אופציה לבחור ב- fat32 ועדיין היתה לי בעיה להעביר קובץ גודל (הרבה יותר גדול מ-4 ג'יגה אבל כזה שיש לו מספיק מקום).
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים ציטוט של regev80k כבר אמרו לך , תפרמט ל NTFS לי? פירמטתי לזה. לכן שאלתי את פותח הדיון אם גם אצלו זה מוגדר כך.
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים יש FAT16 , יש FAT32 ויש exfat . DOK מגיעים באריזה כשהם כבר מפורמטים . לרוב הם מפורמטים ל fat32 , ככל הנראה על מנת שרשימת מערכות ההפעלה שעובדות איתם ישר מהקופסא תהיה ארוכה יותר. FAT32 מוגבל ל 4 גיגה. exFAT מוגבל ל 128 petabyte . אם ההתקן מיועד לעבוד רק מול מחשבי PC מבוססי חלונות של מיקרוסופט , אפשר לפרמט את ההתקן ל NTFS. אם ההתקן מיועד להתחבר למכשירים נוספים כמו טלוויזיה , סטרימר , מחשב מק , מחשב מבוסס לינוקס וכו' מוטב לפרמט אותו לexfat .
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים ציטוט של law89 לי אין אפילו אופציה לבחור ב- fat32 ועדיין היתה לי בעיה להעביר קובץ גודל (הרבה יותר גדול מ-4 ג'יגה אבל כזה שיש לו מספיק מקום). ועל כך נאמר : זבוב בלי כנפיים לא שומע .
פורסם 2022 בספטמבר 273 שנים ציטוט של yoavke אם ההתקן מיועד להתחבר למכשירים נוספים כמו טלוויזיה , סטרימר , מחשב מק , מחשב מבוסס לינוקס וכו' מוטב לפרמט אותו לexfat לגבי טלוויזיות וסטרימרים המצב די מורכב כי יש ביניהם כאלה שלא תומכים בEXFAT ואחרים שלא תומכים בNTFS.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.