פורסם 2022 בספטמבר 233 שנים גם אם לא עשה שום עבודה? נניח לקוח הזמין טכנאי מחשבים לביתו ופתאום התחרט ולא ביצע את התיקון, הגיוני שהלקוח ישלם עבור הביקור של הטכנאי?
פורסם 2022 בספטמבר 233 שנים תגובה פופולרית אם הוא הגיע אליך לדלת ונכנס פנימה - כן , אפילו אם לא הספיק לבצע שום בדיקה , בטח ובטח אם כן ביצע בדיקה . הזמן שלו שווה כסף ולוקח זמן להגיע , דלק , הוצאות רכב , חניה וכו' . צריך מידה מסוימת של תאום ויידוע מראש . זה רלוונטי לכל בעל מקצוע שהזמנת אליך הביתה והוא לא ציין מראש שהביקור הוא בחינם . נערך 2022 בספטמבר 233 שנים על-ידי yoavke
פורסם 2022 בספטמבר 233 שנים הזמנתי פיצה ואז הבנתי שבעצם אני שבע, האם אני צריך לשלם? הגעתי למקום עם הרבה אנשים, אבל אני ממש ממש ממהר, האם עלי לעמוד כמו כולם בתור? התשובה היא, ברור שצריך לשלם. אם מתחשק לטכנאי הוא יכול לתת הנחה על כך שלא בוצעה אקסטרא עבודה - מלבד הנסיעה, פקקים, חיפוש חניה, ויתור על לקוח אחר, דלק לרכב. שנה טובה,
פורסם 2022 באוקטובר 33 שנים עד 50 שקלים. אם בא בתחב"ץ - 10... זה לא רק זמן חניה ונסיעה, אלא לעיתים ויתור על הזמנה אחרת. טכנאי טוב יזכיר תמיד מראש שיש עלות על ביקור גם ללא תיקון. נערך 2022 באוקטובר 43 שנים על-ידי yw1971
פורסם 2022 באוקטובר 43 שנים ציטוט של yw1971 עד 50 שקלים. אם בא בתחב"ץ - 10... כתבת את זה בצחוק נכון? הזמנת טכנאי, כל טכנאי, יש עלות ביקור... בוא נראה אותך אומר לטכנאי מזגנים "בעצם לא משנה, לא היו סוללות בשלט" אחרי שהוא כבר הגיע... 250 שקל עלות ביקור בלבד והוא גם יקבל תעודת "צדיק" מיצאת צדיק.
פורסם 2022 באוקטובר 43 שנים ציטוט של Milford Cubicle כתבת את זה בצחוק נכון? הזמנת טכנאי, כל טכנאי, יש עלות ביקור... בוא נראה אותך אומר לטכנאי מזגנים "בעצם לא משנה, לא היו סוללות בשלט" אחרי שהוא כבר הגיע... 250 שקל עלות ביקור בלבד והוא גם יקבל תעודת "צדיק" מיצאת צדיק. לא יודע על מזגנים, רק על מחשבים. טכנאי סביר יקח עלות נסיעה. טכנאי לא סביר ירצה יותר; אם כן ירצה זו בעיה, כי צריך אז להוכיח שהלקוח היה מודע לכך שעלות הזמנה זהה לעלות ביצוע עבודה, וזה עניין אחר. אחרת לא תהיה לטכנאי מניעה להזמין את עצמו אליך ואז לומר לך שאתה צריך לשלם. אגב מילפורד - לא פעם הראשונה שאתה מגיב בפזיזות לדברים שלי... חשוב לפני שאתה מגיב. נערך 2022 באוקטובר 43 שנים על-ידי yw1971
פורסם 2022 באוקטובר 53 שנים ציטוט של yw1971 אחרת לא תהיה לטכנאי מניעה להזמין את עצמו אליך ואז לומר לך שאתה צריך לשלם. מה? מאיפה אתה מביא את ההזיות האלה? ציטוט של yw1971 אגב מילפורד - לא פעם הראשונה שאתה מגיב בפזיזות לדברים שלי... חשוב לפני שאתה מגיב. תירגע.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.