פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אז איך כדאי לסדר את המאווררים במארז? מה מוציא מה מכניס? כדי להגיע לתוצאות הכי טובות?כרגע התוצאות ממש לא משהו למרות כל אוויזרי הקירור שיש לי ואני לא מבין למה.אני חושב שהבעיה היא הסרקולציה במארז בגלל ששיניתי כמעט את כל המאווררים. איך כדאי לסדר אותם?ויש המלצות למאווררי 80 שעושים עבודה טובה מאד בלי הרבה רעש? או כמעט שקטים לגמרי?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אוקיי, אתה צריך שניים מקדימה של 80 מ"מ כנ"ל לגבי האחורה של המארז, אם בא לך אתה יכול להוסיף מאוורר בדלת למרות שזה ממש לא קריטי כי המארז הזה מאורר מצויין.מה שכן מאוד יכול לעזור לך זה לעשות חור למאוורר 92 מ"מ בגג המארז לעשות מה שנקרא "ארובה" שתוציא את האוויר החם וזה יכול לשפר משמעותית את הטמפרטורות.מאווררים טובים ושקטים הם אנרקמס , מה שכן יש לך את הוואנטקים (סטךט') שקטים לגמרי אבל יש להם דחיפת אוויר עלובה ביותר, אז אישית אני ממליץ לך על האנרמקס יש לו יחס רעש/דחיפת אוויר הכי טוב לדעתי.אם לא אכםת לך יותר מדי מרעש אתה יכול לקנות SF2 שהוא דוחף הרבה יותר מכמעט כל מאוורר 80 מ"מ אחר (חוץ מטורנדו ודלתה, שהם לא אופציה למי שמחפש שקט).
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מקדימה (פאנל) 2 מכניסיםמאחורה (מתחת לספק) 2 מוציאיםבדלת מכניס..אם עשית בגג אז מוציאאם עשית ברצפה אז מכניס
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר הסמרט פן הוא לא שקט בכלל אני רוצה משהו שיהיה שקט כמו הג'נרי אבל עם דחיפת אויר של סמרט פאן
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים שמע זה בלתי אפשרי להנות מכול העולמות זו הבעיה במאווררי 80 דחיפת אוויר עלובה ושקט או להפך לעומת זאת 92 מצויינים אם תסים לב תראה שמארזים חדשים שיוצאים כבר לא משתמשים ב80 רק 92 ו120.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר כן זה ברור לי ...אני כראה ארחיב את החור במפנאל הצדדי וישים מאוורר 120 שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.