עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל תוכנה למשל STEAM ואז מופיע לי במקום אייקון / תמונה של סטים ליד השעון בשולחן העבודה תמונה / אייקון אחר של תוכנה אחרת איך מתקנים את זה ? או שאני פותח MSI AFTERBURNER מופיעים לי 2 אייקונים כחולים במקום כחול ואפור משתגעים לי האייקונים 

פורסם
  • מחבר

image.png.8ef797a2de59d37202c9a05c8115d603.png

האייקון של MSI AB נראה כמו STEAM :(

לא יודע איך לתקן את זה 

לחצתי על הפקודה הזאת sfc / scannow  וזה לא מצא כלום

פורסם

פתח את מנהל המשימות - אתר את השורה Windows Explorer או במערכת עברית סייר Windows סמן את השורה ולחץ עם העכבר על "כפתור" Restart או הפעל מחדש.

נערך על-ידי HelpSupport

פורסם

אני גם סבלתי מהתקלה הזאת. זוכר שמחקתי את הדרייבר שמותקן אוטומטית והתקנתי את הכי חדש שיש. אני לא זוכר אם זה עזר.

יש לך במקרה שני מסכים שמחוברים למחשב?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

פתח את מנהל המשימות - אתר את השורה Windows Explorer או במערכת עברית סייר Windows סמן את השורה ולחץ עם העכבר על "כפתור" Restart או הפעל מחדש.

עשיתי את זה , זה מתקן זמנית ואז חוזר 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של law89

אני גם סבלתי מהתקלה הזאת. זוכר שמחקתי את הדרייבר שמותקן אוטומטית והתקנתי את הכי חדש שיש. אני לא זוכר אם זה עזר.

יש לך במקרה שני מסכים שמחוברים למחשב?

לא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עשיתי איפוס ושוב התקלה חזרה :( נראה לי שזה באג רציני של ווינדוס 10 

image.png.a845c6bc703e27684e2a6fb7ed0c35b9.png

האייקון של VLC זה בכלל RIVA של MSI AB ולפני שהוא התחלף ל VLC הוא היה אייקון של האנטי וירוס של מייקרוסופט המגן הלבן עם ה V הירוק למעלה משמאל .

כל פעם שאני מריץ תיקון זה מחזיק יומיים שלושה וחוזר , זה כל כך מעצבן אותי ששקלתי לעבור לווינדוס 7 .

פורסם
  • מחבר

image.png.d23dd9a324399cc6ac193f7b7c862aa1.png

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סוף סוף עליתי על הבעיה »»»»»»»»»» AVAST AV !  עשיתי מחיקה והבעיה נפתרה😁

פורסם
ציטוט של iveco

סוף סוף עליתי על הבעיה »»»»»»»»»» AVAST AV !  עשיתי מחיקה והבעיה נפתרה😁

לי אין את האנטי וירוס הזה והבעיה קיימת גם

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי יש התנגשות בין חלק מהאנטי וירוסים לבין ה K-LITE CODEC עם ה AVAST זה סיוט ואז יש בעיה עם האייקונים

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים