עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אפשר לעשות הכל. השאלה היחידה היא כמה התעסקות זה דורש.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• קודם כל , 1+ למה שנאמר מעלי .   דבר שני , אם אתה רוצה להעמיק , אז תחפש ב notebook check את שני הכרטיסים , לכל אחד מהם יש אוסף של דגימות שנאספו ממחשבים שונים וכדאי לנסות להשוות מחשבים דומים כ

• בבקשה -    NVIDIA GeForce GTX 1650 Mobile vs NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU (notebookcheck.net)   בתחתית העמוד אתה יכול להוסיף כרטיסי מסך אחרים להשוואה.

• אכן גודל המסך הפיזי קטן יותר, אבל הרוזולציה גבוהה יותר. וגם צבעים מדוייקים יותר.   הסוללה מחזיקה פחות, בגלל שהמעבד והכרטיס מסך עם ביצועים יותר טובים במחשב השני.

תמונות מצורפות

פורסם
  • מחבר

בתקווה שלא הרבה. ממתין כרגע שהמחשב יגיע (עד 10 ימים עסקים אז בטח יגיע לקראת סוף שבוע הבא, תחילת שבוע אחריו).

מקווה שהוא היה בחירה טובה :)

פורסם
  • מחבר

עדיין ממתין למחשב. התקשרו אלי היום להגיד שזה מתאחר והוא יגיע רק בשבוע הבא (כנראה לקראת סוף השבוע). חשבתי שתוך יום-יומיים ישלחו את המחשב. פתאום הוא לא אצלם.

מצד שני הציעו לי לתקן היום את המחשב שלי אחרי שאמרו לי שהוא לא בר תיקון והוא כבר נשלח לגריסה. ההתנהלות הזאת קצת מוזרה. אם הוא לא בר תיקון וכבר נשלח לגריסה איך פתאום אפשר להחזיר אותו אלי?

אני רק מקווה שהמחשב שהם יביאו הוא באמת חדש.

אוטוטו סוגר חודש ללא מחשב (חלק מזה נבע באשמתי, כי רציתי להחליף מול KSP ולא מול לנובו שהציעה לי רק דגם אחד שפחות התאים לי).

פורסם
  • מחבר

אני כבר מחכה שהוא יגיע ורוצה לראות איך הוא, אבל עדיין לא תיאמו איתי אפילו תאריך.

היום עבר בדיוק חודש מאז המחשב נשלח לתיקון :(

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים