עבור לתוכן

החלפת קרור לmsi 9800pro

Featured Replies

פורסם

לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת :).

אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם .

נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי?

במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם.

תודה רבה רבה

דניאל

פורסם

RADEON 9800 PRO/RADEON 9700 PRO מתחממים בין 50-60 מעלות אומנם זה נשמע לא טוב אבל הם עובדים אחלה למרות הטמפרטורה הגבוהה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לא עדיף להשקיע קצת למען יאריכון ימים ואולי אפילו תוצאות יותר טובות?

פורסם

אתה מתכנן אוברקלוק ?

פורסם
  • מחבר

אולי בעתיד.

אבל ידוע שמעבד קר נותן תוצאות טובות יותר והוא יותר אמין .

פורסם

שמע כפי שאמרו לך טמפ' העבודה של השבבים הללו היא בין 50-60 ככה שכול עוד זה תחום הטמפ' אין סיבה להחליף כי לא יהיה שום הבדל בביצועים ולא באמינות.

זה כמו שאני יגיד לך שיהיה הבדל בין מעבד P4 או AMD שעובד ב40 מעלות לבין אחד שעובד ב30, נכון לא יהיה הבדל.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא הבנתי ששני מעבדים זהים שיתפקדו בהבלד של טמפ יתפקדו שונה...

פורסם

RADEON 9800 PRO/RADEON 9700 PRO מתחממים בין 50-60 מעלות אומנם זה נשמע לא טוב אבל הם עובדים אחלה למרות הטמפרטורה הגבוהה

ידוע לך אם גם X800 נמצא בסקלה של כאלה מספרים?

פורסם

אם אתה רוצה קירור אוויר הכי סוס שיש זה הסיילנסר שהוא מעוד קל להרכבה ואולי חוץ מהקירור של זלמן אם טורנדו עליו אין משהו יותר טוב... וסינקים קח של tweakmonster.

אלה סינקים מדהימים ואם ביצועים גם מעולים. אני לא מצליח לחשוב על קירור אוויר יותר טוב מהשילוב של הסיילנסר וTWEAK.

רק דבר 1 לציין שג'ב מוכרים את הסינקים של TWEAK בחבילות של 4 אז אתה צריך 2 חבילות וגם צריך לרכוש דבק טרמי בנפרד

פורסם
  • מחבר

אני צריך bga בשביל הכרטיס מסך שלי לא?

אם כן מה רע עם וונטק?

פורסם

מאיפה אני משיג את הדבק הטרמי להדביק את הTWEAK? אין בגב טק

פורסם
  • מחבר

אז יש למישהו מושג איזה היטסינקים בדיוק מתאימים לכרטיס מסך שלי?

פורסם

MS-8956-030.jpg

לכרטיס הזה של MSI יש קירור טוב מאוד, קירור טוב יותר מהקטנים האלו שמוכרים היום מעל ל80 שקל עד ל 120 שקל..

פורסם

זה הקירור שיש לו (משני הצדדים)

והשאלה שהוא שאל מקודם.. האם הוא צריך סינקים BGA לזכרונות, או רגילים ארוכים כמו של וואנטק\טרמלטק שנמכרים עם הסיילנסר בזיגזג

הרי יש לו זכרונות מרובעים קטנים (256ביט)

פורסם
  • מחבר

מרובעים של bga אז לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים