פורסם 2004 ביוני 1521 שנים לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים RADEON 9800 PRO/RADEON 9700 PRO מתחממים בין 50-60 מעלות אומנם זה נשמע לא טוב אבל הם עובדים אחלה למרות הטמפרטורה הגבוהה
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר אוקיי אז לא עדיף להשקיע קצת למען יאריכון ימים ואולי אפילו תוצאות יותר טובות?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים שמע כפי שאמרו לך טמפ' העבודה של השבבים הללו היא בין 50-60 ככה שכול עוד זה תחום הטמפ' אין סיבה להחליף כי לא יהיה שום הבדל בביצועים ולא באמינות.זה כמו שאני יגיד לך שיהיה הבדל בין מעבד P4 או AMD שעובד ב40 מעלות לבין אחד שעובד ב30, נכון לא יהיה הבדל.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים RADEON 9800 PRO/RADEON 9700 PRO מתחממים בין 50-60 מעלות אומנם זה נשמע לא טוב אבל הם עובדים אחלה למרות הטמפרטורה הגבוהה ידוע לך אם גם X800 נמצא בסקלה של כאלה מספרים?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אם אתה רוצה קירור אוויר הכי סוס שיש זה הסיילנסר שהוא מעוד קל להרכבה ואולי חוץ מהקירור של זלמן אם טורנדו עליו אין משהו יותר טוב... וסינקים קח של tweakmonster.אלה סינקים מדהימים ואם ביצועים גם מעולים. אני לא מצליח לחשוב על קירור אוויר יותר טוב מהשילוב של הסיילנסר וTWEAK. רק דבר 1 לציין שג'ב מוכרים את הסינקים של TWEAK בחבילות של 4 אז אתה צריך 2 חבילות וגם צריך לרכוש דבק טרמי בנפרד
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים לכרטיס הזה של MSI יש קירור טוב מאוד, קירור טוב יותר מהקטנים האלו שמוכרים היום מעל ל80 שקל עד ל 120 שקל..
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים זה הקירור שיש לו (משני הצדדים)והשאלה שהוא שאל מקודם.. האם הוא צריך סינקים BGA לזכרונות, או רגילים ארוכים כמו של וואנטק\טרמלטק שנמכרים עם הסיילנסר בזיגזגהרי יש לו זכרונות מרובעים קטנים (256ביט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.