פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים אני רוצה ליקנות עכבר חדש,אני לא יודע איזה ליקנות איזה עכבר אתם מעדיפים? : [poll] [opt] אופטי\רגיל [/opt] [opt] טראקבול [/opt] [/poll]
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אופטי. הכי כדאי לאלה מביניכם שגרים במרכז ת"א עם כל האבק. זה פשוט פנטסטי שלא צריך לנקות את העכבר הסריאלי הישן והמסריח שלי (לשעבר) כל 5 דקות.
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אני מתלבט בימים אלה בין האופטי של מיקרוסופט לבין ה-MOUSEMAN של לוג'יטק. בנוסף בין שתי המקלדות של שתי החברות, ה-PRO של MS והאינטרנט של לוג'יטק, מישהו יכול לקטוע את ההתלבטויות?
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אני ממליץ לך בחום על airboard שמשמשת אותי כבר שנתיים וחצי.מקלדת אלחותית על אינפרה אדום, כמו של לפטופ, עם עכבר כמו ג'ויסטיק קטן.אני אוהב אותה!
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים לא כדאי אל חוטי שמבוסס על אינפרא אדום!!!! קח אלחוטי שמבוסס על FM אם אתה בכלל רוצה אלחוטי
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אני מדבר על המקלדת\עכבר הספצצית הזאת.!וזה לא מפריע שזה על אינפרה אדום זה קולט מכל מקום אפשרי ממרחק איזה 15 מטר- בדוק!
פורסם 2001 בנובמבר 1824 שנים האמת שאני לא רוצה אלחוטי... והעכבר גם קטן מדי, אני רוצה אחד גדול ולכן אני מתלבט בין האינטלימאוס לבין Mouseman. יש עוד הצעה חוץ מאלחוטי? אולי כדאי יותר את המקלדת של לוג'יטק מאשר ה-PRO?
פורסם 2001 בנובמבר 1924 שנים אני אישית מעדיף את המאוסמן, וגם בהרבה ביקורות על עכברים ממליצים עליו ועל לוג'יטק בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.