פורסם 2021 בנובמבר 283 שנים שלום חברים יקרים. התחדשתי לאחרונה בזוג רמקולים רצפתיים ורמקול סנטר (ללא רמקולים אחוריים) של מורל ואני מעוניין לחבר אותם לרסיבר וכמובן לחבר גם את הטלויזיה והממיר של סלקום. זאת התצורה של הרסיבר מאחורה: הרמקולים מחוברים, לפי ה-Test Tone נראה שחיבור תקין. אני מעוניין להשתמש בחיבור של כבל אופטי לחבר את הטלויזיה והממיר. איך אני עושה את זה? מצורף גם הmanual של הרסיבר. ממש הסתבכתי - אשמח לעזרה avr_2550.pdf
פורסם 2021 בנובמבר 293 שנים סתם להגיד הסתבכתי בלי לומר מה ניסית ואיפה הבעיה זה לא בדיוק דרך מהירה לפתרון. על פניו פשוט תחבר מהממיר מהיציאה האופטית לרסיבר לכניסת ה-optical in, האם זה עובד?
פורסם 2021 בנובמבר 303 שנים מחבר הי, תודה על הניסיון לעזור - מתנצל על הגישה, אני פשוט קלולס בתחום. כרגע היציאה האופטית מחברת בין הממיר לרסיבר והטלויזיה מחוברת לממיר עם HDMI ואין קול ואין עונה. האם אני צריך לחבר את הטלויזיה ישירות לרסיבר באיזו שהיא דרך או שהיא אמורה להתחבר דרך הממיר?
פורסם 2021 בנובמבר 303 שנים תחפש בהגדרות של הממיר שיעביר את הקול דרך היציאה האופטית ולא ב-hdmi. ברסיברים חדשים יש כניסות ויציאת hdmi אבל ברסיבר כזה ישן אין דרך טובה לחבר אליו את הטלוויזיה.
פורסם 2021 בנובמבר 303 שנים מחבר עשיתי את זה, הגדרתי את החיבור בממיר ל - spdif זה החיבור הנכון? נערך 2021 בנובמבר 303 שנים על-ידי elibegi
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.