פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים מחבר תודה על הדעה. אתמול בדיוק חשבתי על כל נושא האחריות. כל תקלה ברמת החומרה תדרוש החלפה של כל המערכת כי מדובר ב-SOC וזה אומר שאם אין Apple Care עשרות אלפי שקלים יכולים ללכת לפח.
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים מה אפל לא נותנים אחריות מלאה על המעבד \ SOC ? זה הכי בסיסי כמו אינטל עם המעבדים שלה או זיכרון
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של aviv00 מה אפל לא נותנים אחריות מלאה על המעבד \ SOC ? זה הכי בסיסי כמו אינטל עם המעבדים שלה או זיכרון אתה מקבל אחריות רק לשנה, אחרי זה אתה צריך לעשות הרחבה לשלוש שנים וזאת במסגרת השנה הראשונה. תוסיף מראש לרכישה עוד 1400 ש"ח למקבוק פרו נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי urib
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של urib תוסיף מראש לרכישה עוד 1400 ש"ח למקבוק פרו על טינקפאד בסיסי אתה משלם 390 ש"ח להרחבת אחריות ..... כנ"ל על לא מעט דגמי זנבוק של אסוס. לא שזה מכשיר את השרץ בשני הצדדים, אבל קצת פרופורציות .....
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים מחבר הבעיה היא מה קורה אחרי 3 שנים. במחשב רגיל אם לוח אם נשרף אחרי 5 שנים רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה להחליף לאחד חדש. פותחים את המחשב, מפרקים, מחליפים לוח אם ומרכיבים מחדש. אצל אפל גם יחליפו, אבל בעלות אסטרונומית ורק במעבדה מורשת כי הם יצטרכו להחליף גם מעבד, זיכרון ואחסון כי כל הרכיבים מולחמים ללוח אם. נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי lev-27
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים יא חביבי! באפל תתנהג כמו באפל. לפי השאלה שלך, אתה פשוט "פסול אפל" ! ציטוט של lev-27 מה קורה אחרי 3 שנים נו באמת ! או שלא קורה כלום או שכבר לפני קונים אפל חדש, כי תמיד יש כנס מפתחים ו"חידושים מדהימים". וברצינות - אם הגעת למסקנה שמוצר אפל יתן לך יותר ממה שיש ל - PC להציע, אם זה בביצועים או בל אספקט חשוב אחר, אז תעבור לאפל, עם כל מה שזה ( והזה הזה הוסבר די בפרוטרוט ...) אומר. אם לא, אז תישאר ב - PC. דרך אגב, זה גם יכול להיות המצב ב - PC. הרי לא תמיד קונים את הבסט שגם יקר. הרבה פעמים מסתפקים במה שמספיק. נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי A-10
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים הנה סרטון שיכול לסגור כמה פינות ..... https://www.youtube.com/watch?v=5ESZDAeZ9vo
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים נראה לי שאני יתרחק מאפל לגמרי מילא מחירים גבוהים גם שירות בסיסי \ אחריות אין יעשו הכל בשביל להתעלק על הארנק של הלקוח ממש מוגזם היה לי אחריות ל LAPTOP של LENOVO באו עד לפה והחליפו לוח אם במקום בלי שאלות בלי בעיות בלי כאבי ראש נערך 2021 בנובמבר 94 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2021 בנובמבר 94 שנים ציטוט של aviv00 היה לי אחריות ל LAPTOP של LENOVO וואללה ? איזה לנובו מבים 4738 דגמים ?
פורסם 2021 בנובמבר 104 שנים ציטוט של aviv00 יעשו הכל בשביל להתעלק על הארנק של הלקוח ממש מוגזם כמו מטלית הקסמים...
פורסם 2021 בנובמבר 104 שנים אף אחד לא אומר למי מכם להיות פרייר ( אליבא מטלית וכו' ). אם כבר , טיפשי לא פחות לפסול את אפל בגלל המטלית .... נערך 2021 בנובמבר 104 שנים על-ידי A-10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.