פורסם 2021 בספטמבר 284 שנים הי, גילוי נאות, אין לי ידע בתכנות בכלל. יש לי אפליקציה שכתבו לי ואני רוצה לערוך אותה בעצמי, בסך הכל רוצה לשנות את הטקסט בכמה מקומות. אני מוצא את הטקסט שאני מחפש דרך ctrl+shift+f, משנה את הטקסט אבל לא מצליח לשמור את זה, מה שאני עורך נמצא בשורה הבאה: "android:title="@string/rewards איך בעצם שומרים עדכון באנדרויד סטודיו?
פורסם 2021 בספטמבר 294 שנים יכול להיות שזה בקבצים שנוצרים אוטומטית בשלב הקומפילציה, ולכן לא יעזור לשנות שם - כי הם יידרסו כל פעם מחדש. זה אומר שצריך לשנות במקום אחר. בכל מקרה, לקמפל ולהתקין מחדש את האפליקציה על אנדרואיד דורש איזשהו ידע בסיסי בתוכנה. האם הצלחת לקמפל את הקוד ולהגיע למצב שנוצר APK?
פורסם 2021 בספטמבר 294 שנים מחבר ציטוט של QttP יכול להיות שזה בקבצים שנוצרים אוטומטית בשלב הקומפילציה, ולכן לא יעזור לשנות שם - כי הם יידרסו כל פעם מחדש. זה אומר שצריך לשנות במקום אחר. בכל מקרה, לקמפל ולהתקין מחדש את האפליקציה על אנדרואיד דורש איזשהו ידע בסיסי בתוכנה. האם הצלחת לקמפל את הקוד ולהגיע למצב שנוצר APK? לא מצליח. לפי מיטב זכרוני זה אמור להיות ב "Build", אבל זה Grayed out. למדתי בעבר .Net, אבל אני לא זוכר הרבה.
פורסם 2021 בספטמבר 294 שנים אתה צריך להתחיל מהתחלה. לא מספיק להתקין Android Studio. צריך גם את הSDK המתאים, ולקנפג הכל. יכול להיות שכדאי לך להתחיל ממעין Hello World: https://developer.android.com/codelabs/android-training-hello-world
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.