עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קצת רעש לבן באוזניות שמחוברות לdac וקראתי קצת על חרוז פרייט (ferrite bead) שמסנן רעשים.

האם זה יהיה טוב למטרה זו? לחבר לכבל של האוזניות. והאם זה יכול להרוס את האוזניות?

תודה

פורסם

בן כמה לוח האם שלך?

ניקיון של האבק יכול לעזור כנראה יותר...

היה לי לוח ישן עם אותה בעיה, שהיה לי חבל להחליף בגלל מעבד ישן וחזק שהיה עליו, אז פשוט קניתי USB SoundBlaster הכי פשוט...

בסוף הלוח מת והייתי צריך בכל זאת להחליף אותו, חיברתי את האוזניות ישירות ללוח החדש והצליל שוב נקי.

פורסם

ferrite bead מחברים על כבלי אספקת חשמל בעיקר, זה מנחית תדרים גבוהים כמו קבל. לדעתי אין מה לחבר כזה לכבל אוזניות, התדרים שהוא מטפל בהם הרבה יותר גבוהים מתדרי אודיו ואם תצליח למצוא אחד שמנחית תדרי אודיו אז זה כמובן שיפגע באיכות הקול הכללית ולא ידע להנחית רק את מה שמפריע לך.

אם כבר אז לחבר כזה לכבל החשמל או usb של ה-dac 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של 4Project

בן כמה לוח האם שלך?

ניקיון של האבק יכול לעזור כנראה יותר...

היה לי לוח ישן עם אותה בעיה, שהיה לי חבל להחליף בגלל מעבד ישן וחזק שהיה עליו, אז פשוט קניתי USB SoundBlaster הכי פשוט...

בסוף הלוח מת והייתי צריך בכל זאת להחליף אותו, חיברתי את האוזניות ישירות ללוח החדש והצליל שוב נקי.

היי, תודה
לוח האם שלי הוא אסוס סטריקס מלפני 4 שנים בערך. אין אבק כל כך מבדיקה אחרונה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

ferrite bead מחברים על כבלי אספקת חשמל בעיקר, זה מנחית תדרים גבוהים כמו קבל. לדעתי אין מה לחבר כזה לכבל אוזניות, התדרים שהוא מטפל בהם הרבה יותר גבוהים מתדרי אודיו ואם תצליח למצוא אחד שמנחית תדרי אודיו אז זה כמובן שיפגע באיכות הקול הכללית ולא ידע להנחית רק את מה שמפריע לך.

אם כבר אז לחבר כזה לכבל החשמל או USB של ה-dac 

כן כן, התכוונתי לDAC באמת, אז זה לא יכול לפגוע באוזניות אם אחבר שם (בכל זאת אוזניות נורא יקרות)? באמת תהיתי אם זה יפחית רעש לבן או שזה לא קשור בכלל. כנראה שזה רעש שמגיע מהמגבר של הדאק. זה אותו שלג עדין ששומעים כשנכנסים לחדרי סטריאו להדגמת מערכות HI FI וכשיש שקט ואין מוזיקה אז שומעים את הרעש הלבן החלש ברקע. לבן אדם רגיל לא מפריע, אבל מחפש דרך להשתלט על זה אם קיימת. 
תודה

פורסם

ואיך מחובר ה-dac? האם יש גם מגבר אוזניות או שהוא מובנה ב-dac? אולי פשוט תכתוב באיזה ציוד מדובר במקום שנצטרך לנחש...

זה לא יפגע באוזניות אבל בכל מקרה אין שום טעם לשים את זה על הכבל של האוזניות.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים