עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי

האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K

המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב 

האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?

פורסם

מבחינת גודל נקודה - 1440P ב"32 זה אכן בדיוק כמו 1080P ב"24.

כלומר אם אתה רוצה להרוויח חדות - לא תרוויח. אבל אם אתה רוצה להרוויח שטח עבודה ולהישאר עם גודל נקודה שנוח לך - זה טוב.

אני עובד עם 2160P על מסך "32 וזה מתאים לי, אבל זה לא מתאים לכולם. רבים ירגישו שהטקסט קטן מידי (אני בWIN10 עם 125% הגדלה).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אני עובד עם 2160P על מסך "32 וזה מתאים לי, אבל זה לא מתאים לכולם. רבים ירגישו שהטקסט קטן מידי (אני בWIN10 עם 125% הגדלה).

מסך 27 2K הוא מגביל ל32 4K או לחילופין עם הגדלה של 125% או שזה עוד יותר קטן מזה?

נערך על-ידי mord

פורסם

תבדוק פה

https://www.sven.de/dpi/

זה בערך 138DPI לעומת 109DPI, שזה הבדל של כ27%. כלומר מסך של "32 4K עם הגדלה של 125% שקול בערך בגודל הטקסט ל"27 1440P על 100%.

פורסם

האם ניסית לעבוד פעם עם מסך מחשב בגודל הזה?

אישית, אחרי יומיים עם צג 32", הרגשתי שזה לא נוח לי ומאמץ את העיניים יותר מידי, והחלפתי אותו בצג 27". (ייתכן שיכולתי להתרגל עם זמן נוסף, אבל העדפתי לחזור לצג קודם שהיה לי נוח).

(זה היה בעבודה, אז לא היו שיקולי עלות, והצג היה צג 4k מעולה של Dell שרוב האנשים עפו עליו, אז זה לא בגלל איכות הצג). 

בקיצור, אם מעולם לא עבדת עם צג בגודל כזה, ממליץ לך לנסות לעבוד על צג דומה טיפה כדי לראות אם זה נוח לך.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים