עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי חברה

בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

קצת יותר פרטים לא יזיקו.

נייד ? נייח ?

מקלדת אלחוטית ? 

היה עדכון חלונות ?

זרוק איזו עצם .....

פורסם
  • מחבר

נייח

מקדלת אלחוטית

כל איזה שבועיים יש עדכון של וינדאוס. זה כבר כמה ימים כך אז אין לי מושג אם זה קשור לעדכון או סתם קרה.

זה קורה כשאני מקליד בכרום או אקסל וכו'.

לאחרונה לוג'יטק החליפו את הדגם הישן שהייתי משתמש בו ואני עם הדגם החדש של mk270. אני לא חושב שזה התחיל עם השימוש בה, אבל אני מעלה אפשרות.

דרך אגב, עוד משהו אחד שפתאום חשבתי עליו. אני לפעמים מחבר למחשב Adapter עם USB בשביל הוואי פיי. שמתי לב שאני חווה לא מעט ניתוקים (לא השתמשתי במתאם הרבה זמן). אולי יש איזו בעיה שה-USB לא פועל כמו שצריך? (המקלדת מחוברת עם דונגל)

פורסם

סוללות החלפת / בדקת ?

פורסם

law89

גם לי היה את הדגם הזה, mk270, והיו לי אותן בעיות כמו שאתה מתאר, ובסוף חזרתי להשתמש במקלדת חוטית.

נערך על-ידי ariel007

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

סוללות החלפת / בדקת ?

המקלדת בת חודש. אני לא מאמין שכבר נגמרו הסוללות. יש לי עוד דגם כזה שאני לא משתמש. אולי אנסה אותו ואראה מה אם עדיין יש תקלות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ariel007

law89

גם לי היה את הדגם הזה, mk270, והיו לי אותן בעיות כמו שאתה מתאר, ובסוף חזרתי להשתמש במקלדת חוטית.

הדגם הישן (זה שרשום על המקלדת בצד ימין לוג'יטק) או החדש (זה שרשום בצד ימין logi)?

השתמשתי במשך שנים בדגם הישן והוא היה נהדר.

אני פחות אוהב את הדגם החדש. המקשים פחות נוחים ללחיצה ומשמיעים רעש מעצבן.

אין סיכוי שאני אחזור להשתמש במקלדת חוטית. זה לא נוח.

פורסם
ציטוט של law89

הדגם הישן (זה שרשום על המקלדת בצד ימין לוג'יטק) או החדש (זה שרשום בצד ימין logi)?

רשום בצד ימין לוג'יטק, אם אתה אומר אז זה הדגם הישן.

ממה שהבנתי המקלדת משדרת לדונגל ב-RF בתדר 2.4 גה"צ. התדר הזה משמש הרבה מכשירים - ראוטרים בתקן n, טלפונים אלחוטיים ועוד. זה גורם להפרעות וכנראה זה מה שגורם להשהיה בהקלדה

פורסם
  • מחבר

אין לי שום דבר שכרגע משתמש בתדר הזה.

משהו מעניין שרשמת - אני חווה כל מיני תופעות מוזרות כשהראוטר דולק ונמצא ליד הרמקולים. מעניין אם זה קשור למקלדת ולתדרים.

פורסם

הראוטר כל הזמן משדר. הוא יכול לעשות הפרעות כמו שאתה מתאר.

הבעיה במקלדת הציקה לי הרבה זמן ובגלל זה חזרתי למקלדת חוטית. יכול להיות שאם תרחיק את הראוטר שלא יהיה קרוב לדונגל של המקלדת אז זה יעזור, אבל כמה שניסיתי לעשות את זה אצלי זה לא פתר את הבעיה בהקלדה ולכן ויתרתי. גם חיבור הדונגל ליציאות USB אחרות לא עזר

נערך על-ידי ariel007

פורסם
  • מחבר

את הבעיה עם המקלדת הוא בטוח לא יוצר. בימים האחרונים ויתרתי לגמרי על הראוטר ועדיין יש את הבעיה.

אני אבדוק עם המקלדת השניה ואעדכן.

אני לא ב-100% בטוח שהבעיה במקלדת וזו לא איזו תקיעה במחשב.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים