פורסם 2021 ביולי 294 שנים היי, יש לי win10 home גרסת Build 19042.928. והעדכון האחרון גורם אצלי למסך כחול (Blue Screen of Death). אני רוצה לבטל לגמרי את התקנת העדכונים באופן קבוע. לא מצאתי דרך לעשות את זה, אבל אני דיי בטוח שיש. בקיצור, איך ניתן להשבית לגמרי את העדכונים של win10 אחרי שכבר המערכת הפעלה הורידה אותם וממתינה לריסטארט הבא? תודה,
פורסם 2021 ביולי 304 שנים אני לא יודע אם זה ימנע ממך באופן קבוע לעדכן עדכונים או רק ידחה אותם לכמה ימים. תרשום בחיפוש של וינדאוס את המילה הגדרות. תכנס. תבחר בעדכון ואבטחה. תבחר בהשהה עדכונים למשך 7 ימים. תנסה לשחק שם, אולי תצליח לדחות לתמיד. אני הייתי שמח לדעת אם אפשר לעדכן חלק מהעדכונים. כל פעם קופץ לי עדכון של דרייבר ישן יותר ממה שמותקן.
פורסם 2021 ביולי 304 שנים בWindows 10 Home אין פתרון אמין למניעת עדכונים. רק בPro/Enterprise. יש כל מיני תוכנות כמו Up10Control ושיטות אחרות שמתיימרות, אבל מנסיוני, אלה פתרונות זמניים בלבד.
פורסם 2021 ביולי 304 שנים ציטוט של QttP בWindows 10 Home אין פתרון אמין למניעת עדכונים. רק בPro/Enterprise. יש כל מיני תוכנות כמו Up10Control ושיטות אחרות שמתיימרות, אבל מנסיוני, אלה פתרונות זמניים בלבד. מה שרשמתי נמצא רק בגרסת פרו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.