פורסם 2004 ביוני 1321 שנים שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xpועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm]כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50האם כדיי להחליף לוולקנו 12אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב3 - המארז פתוח
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים וולקנו 12 הוא סינק יותר טוב ללא ספק אבל זה עדיין לא אומר שצריך להחליףתגיד איזה ליבה יש למעבד שלך בבקשה כי עם היא פלומינו אז הטמפ' נורמליות לגמרי כרגע גם קיץ אז 50 מעלות זה לךא נורה.
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר וולקנו 12 הוא סינק יותר טוב ללא ספק אבל זה עדיין לא אומר שצריך להחליףתגיד איזה ליבה יש למעבד שלך בבקשה כי עם היא פלומינו אז הטמפ' נורמליות לגמרי כרגע גם קיץ אז 50 מעלות זה לךא נורה.בידיוק מה שרציתי לדעתתודה רבה למה זה לכח יום שלם לא משנהאבל אתה יודע אם במיקרה זה יפתח לי אפשרות לקלוק??
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים שוב אותה שאלה, איזה מעבד יש לך?חבל שסתם תזרוק 200 שקל על קירור שלא יעזור לך בכלום.אם הליבה של המעבד שלך היא פלומינו 50 מעלות זה בסדר גמור וקירור אחר לא יתן לך כלום חוץ מרעש וחור בכיס. פלומינו גם ב-20 מעלות לא יעשה לך כמעט OC בגלל שהוא פשוט לא יכול, זה לא קשור לטמפרטורה.לפי המפרט שלך המחשב שלך די ישן ולכן הוא כנראה פלומינו.וזה לקח יום שלםהקפצות אסורות בפורום הזה בשום מקרה לפי חוקי הפורום. פעם הבאה תחכה בסבלנות עד שיענו לך ואל תקפיץ תראדים.אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר שוב אותה שאלה, איזה מעבד יש לך?חבל שסתם תזרוק 200 שקל על קירור שלא יעזור לך בכלום.אם הליבה של המעבד שלך היא פלומינו 50 מעלות זה בסדר גמור וקירור אחר לא יתן לך כלום חוץ מרעש וחור בכיס. פלומינו גם ב-20 מעלות לא יעשה לך כמעט OC בגלל שהוא פשוט לא יכול, זה לא קשור לטמפרטורה.לפי המפרט שלך המחשב שלך די ישן ולכן הוא כנראה פלומינו.וזה לקח יום שלםהקפצות אסורות בפורום הזה בשום מקרה לפי חוקי הפורום. פעם הבאה תחכה בסבלנות עד שיענו לך ואל תקפיץ תראדים.אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורוםמה רשום למעלה AMD Athlon XP 1800 [tm]
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אין ספק שהוולקנו12 יתן לך תוצאות טובות יותר מהקירור העכשווי אבל אתה לא ממש צריך את זה הטמפ שלך נורמליות כל עוד אתה במהירות סטוק.. תשאר ככה ולא תצטרך להחליף קירור
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים יש 2 ליבות שונות ל-AMD XP 1800יש את הישנה, החמה שגרועה ב-OC שנקראת Paluminoויש את החדשה הקרה המצויינת ל-OC הנקראת Thunderberdלא מצטטים הודעה אחת מעליך, זה פשוט מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.