פורסם 2021 ביולי 194 שנים ציטוט של A-10 זה יספיק - https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102725 שאלה: מעבד דור 11 מגיע עם כרטיס מובנה שעולה בערך כמו הכרטיס הזה. מי מהם נחשב לכרטיס יותר חזק? אני מנסה להבין את הכדאיות של רכישת כרטיס מובנה כשיש כרטיסים כאלה.
פורסם 2021 ביולי 204 שנים מחבר רגע... איך זה בעצם עובד? אני חשבתי שהמסך קיים נשאר על החיבור הקיים בלוח, והכרטיס החדש משמש למסך החדש..
פורסם 2021 ביולי 204 שנים אז זהו שלא ! ברגע ששמים כרטיס מסך חיצוני, זה שמובנה במעבד מתבטל. לגבי מה כדאי - המובנה או החיצוני , תלוי, יש יותר מידי קומבינציות של מובנה כתלות בשימושים וכנ"ל גם החיצוני וגם היציאות של לוח אם והחיצוני ....
פורסם 2021 ביולי 294 שנים מחבר אוקיי, ולגבי ההתקנה? כבר החלפתי בעבר כל מיני רכיבים במחשב שלי (מאווררים, דיסקים וכול'). אבל לא כרטיס מסך. האם ההתקנה היא "פלאג אנד פליי" (בלי שינויי תכנה למיניהן)?
פורסם 2021 ביולי 294 שנים ציטוט של ilanb0 האם ההתקנה היא "פלאג אנד פליי" (בלי שינויי תכנה למיניהן)? לא. צריך להתקין את הדרייברים של כרטיס מסך, ואולי, אולי, לשנות הגדרה בביוס.
פורסם 2021 ביולי 294 שנים מחבר אז בעצם הבנתי מחיפוש באינטרנט שאין פה אפשרות לפספס הרבה. אם אחליט בסוף על מסך אחר מהפשוט שחשבתי לרכוש, תמיד יש אפשרות להתאים את המסך לכרטיס שהצעת לי עם כבל מתאים (צד אחד נניח HDMI, צד שני VGA וכול')?
פורסם 2021 ביולי 294 שנים תמיד עדיף חיבור ישיר בין אותו סוג יציאה בכרטיס מסך לבין סוג הכניסה במסך עצמו. נכון שיש מתאמים, אבל חלקם לא זולים וחלקם עלולים לא לעבוד בצורה מיטבית. לכן, עדיף לבחור מסך ולאחר מכן לקנות כרטיס עם יציאות תואמות. והיה ולא, אז לקוות שהתאמים יתנו ממענה.
פורסם 2021 ביולי 294 שנים תמיד עדיף חיבור ישיר בין אותו סוג יציאה בכרטיס מסך לבין סוג הכניסה במסך עצמו. נכון שיש מתאמים, אבל חלקם לא זולים וחלקם עלולים לא לעבוד בצורה מיטבית. לכן, עדיף לבחור מסך ולאחר מכן לקנות כרטיס עם יציאות תואמות. והיה ולא, אז לקוות שהתאמים יתנו ממענה.
פורסם 2021 ביולי 294 שנים מחבר ציטוט של A-10 זה יספיק - https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102725 רק לוודא - זה כרטיס שיכול להחזיק שני מסכים לצפיה חלקה? ואיך בעצם יודעים דבר כזה, כשרוכשים כרטיס ובו כמה יציאות שונות?
פורסם 2021 ביולי 294 שנים מחבר טוב, אני לא הצלחתי להבין את זה מקריאה בכמה אתרים, אז רק לוודא שהכרטיס הזה יתמוך בשני מסכים לצפיה חלקה?
פורסם 2021 ביולי 304 שנים לא, סתם עשיתי אן דן דינו .... אתה רוצה לוודא עוד 4 עמודים של דיון או סוף סוף לקנות ?
פורסם 2021 ביולי 304 שנים ציטוט של ilanb0 רק לוודא - זה כרטיס שיכול להחזיק שני מסכים לצפיה חלקה? ואיך בעצם יודעים דבר כזה, כשרוכשים כרטיס ובו כמה יציאות שונות? צפיה חלקה במה? דפי אינטרנט ומעבדי מסמכים? - בטח.
פורסם 2021 באוגוסט 54 שנים היום רוב המסכים כבר HDMI/DISPLAY PORT אם אתה קונה כרטיס מסך - תבדוק אם המסכים שלך תומכים - עדיף ללכת על זה ולא על חיבורים ישנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.